MetalMan Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 Έχετε να μου δώσετε κανά σχέδιο stratocaster με 2 διπλούς? Guitars: Yamaha EG112 Yamaha PAC120 Epiphone Les Paul Custom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 Τι εννοεις ακριβως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 Πιο πολυ ωρα κανεις να γραψεις το θρεντ,παρα να ψαξεις στο διαδικτυο!!!! http://www.thegearpage.net/board/showthread.php?t=521842 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 Έχετε να μου δώσετε κανά σχέδιο stratocaster με 2 διπλούς? μολις εκανα ένα στο paint. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 μολις εκανα ένα στο paint. Ανοησίες. Την είχες κάνει για αριστερόχειρα, είχες ξεχάσει να βάλεις κουμπή και την είχες κάνει χρώμα - μπιντέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 Έχετε να μου δώσετε κανά σχέδιο stratocaster με 2 διπλούς? Έχω, αλλά δεν δίνω. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω, αλλά δεν δίνω. Welcome ακατάδεχτε! :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MetalMan Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 αχαχ τι trollάρισμα είναι αυτό. Του blue με καλύπτει, είναι αρκετά λεπτομερείς. (Δεν έψαχνα για wiring plan, αλλά θα φανεί χρήσιμο) Guitars: Yamaha EG112 Yamaha PAC120 Epiphone Les Paul Custom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 Ανοησίες. Την είχες κάνει για αριστερόχειρα, είχες ξεχάσει να βάλεις κουμπή και την είχες κάνει χρώμα - μπιντέ. ...a.k.a. olympic white. Και δεν είχε κουμπή γιατί είναι το πειραματικό μοντέλο που έχει στα σκαριά χωρίς διακόπτες οποιασδήποτε μορφής, ελεγχόμενο εξ ολοκλήρου από εγκεφαλικά κύματα. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MetalMan Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 ...a.k.a. olympic white. Και δεν είχε κουμπή γιατί είναι το πειραματικό μοντέλο που έχει στα σκαριά χωρίς διακόπτες οποιασδήποτε μορφής, ελεγχόμενο εξ ολοκλήρου από εγκεφαλικά κύματα. Έχει διακόπτες αλλά ρυθμίζονται από μια touch screen που έχει προσαρμοστεί στο πίσω μέρος + ρυθμίζει και την γωνία του μπάσου μέχρι 18*. Τι Gibson Robot και βλακίες, Blue's Technology. Guitars: Yamaha EG112 Yamaha PAC120 Epiphone Les Paul Custom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση