Προς το περιεχόμενο

Μια Ηλεκτρο-Ακουστική έως 200 ευρώ;

Sitsena

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια μια μικρη βοήθεια γιατι είδα στις αγγελιες κάτι μεταχειρισμενες με ενδιαφερουσες τιμές και δν μπορω να συνδεθω ωστε να επικοινωνήσω με τον πωλητή... δοκίμασα να κάνω εγγραφή απο την αρχή αλλα δν δέχεται το κανονικό μου εμαιλ... ενω έδωσα αλλο εμαιλ περιμένω να μου έρθει μνμ ωστε να ολοκληρώσω την εγγραφή αλλα δν μου έχει ερθει ακομα κάτι... τι πρεπει να κάνω????

ενταξει παιδιά όλα οκ.. απλα άργησε πολύ να έρθει το μνμ.... :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

παιδια μια μικρη βοήθεια γιατι είδα στις αγγελιες κάτι μεταχειρισμενες με ενδιαφερουσες τιμές και δν μπορω να συνδεθω ωστε να επικοινωνήσω με τον πωλητή... δοκίμασα να κάνω εγγραφή απο την αρχή αλλα δν δέχεται το κανονικό μου εμαιλ... ενω έδωσα αλλο εμαιλ περιμένω να μου έρθει μνμ ωστε να ολοκληρώσω την εγγραφή αλλα δν μου έχει ερθει ακομα κάτι... τι πρεπει να κάνω????

Στις αγγελίες δεν ισχύει ο λογαριασμός που χρησιμοποιείς στο forum. Πρέπει να κάνεις εκ νέου εγγραφή από τη σελίδα των αγγελιών. Αν δεν λειτουργεί έτσι τότε θα έχει πρόβλημα η σελίδα με τις αγγελίες, το οποίο όταν το αντιληφθούν οι αρμόδιοι θα το διορθώσουν.

In a world of magnets and miracles

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου