foxxx Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Τον ήπιαμε καπετάνιο ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 δεν ειμαι καπετανιος ;D αν ειμουν θα το ειχα αγορασει και αυτο και το v-synth gt και το ipad :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν αποφασίζεις εσυ την προσφωνηση σου αγαπητε καπετάνιο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν αποφασίζεις εσυ την προσφωνηση σου αγαπητε καπετάνιο ;D ::) :P 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2012 Τον ήπιαμε καπετάνιο ;D Θα συμφωνήσω ανυπερθέτως. Τον ήπιαμε επειδή τούτο δω το μηχανάκι είναι one hell of a killer mothafucka, χωρίς υπερβολή. Μετά από μέρες που δεν ασχολήθηκα καθόλου, είδα το βιντεάκι κι αρρώστησα. Με έπιασε το GAS μου, αλλά πού φράγκα... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2012 OP Guru Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2012 ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ ήδη σκέφτομαι να αντικαταστήσω τα παντα με ενα integra κι ενα ελαφρυ (σε βαρος και κόστος) 88ρι controller :( Απλά θελω να το εχω μαζί με το V-synth και προς το παρον μονο με την πωληση του τελευταιου μπορω να μαζεψω τα απαραίτητα :'( Ωστόσο, εχουμε καποιο νεο για windows editor? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ ήδη σκέφτομαι να αντικαταστήσω τα παντα με ενα integra κι ενα ελαφρυ (σε βαρος και κόστος) 88ρι controller :( Απλά θελω να το εχω μαζί με το V-synth και προς το παρον μονο με την πωληση του τελευταιου μπορω να μαζεψω τα απαραίτητα :'( Ωστόσο, εχουμε καποιο νεο για windows editor? Αν θες τη γνώμη μου, ΜΗΝ το δώσεις το V-Synth (αν θυμάμαι καλά, το XT δεν έχεις; το rack;). Δεν ξαναβγαίνουν τέτοια εργαλεία κάθε μέρα. Έτσι κι αλλιώς το Integra μόλις έσκασε μύτη, σε λίγο καιρό μπορείς να έχεις τα φράγκα να το πάρεις χωρίς να πουλήσεις τίποτα. ;) Για τον windows editor κι εγώ απόρησα που δεν υπάρχει νεότερο ακόμα. Μήπως έτσι προμοτάρεται για ακόμα μία φορά η μηλοεταιρία; Δεν έχουμε όλοι iPad ξέρετε. PC με windows έχει η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου εκεί έξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2012 Φυσικά και δε θα το δώσω. Αν καταφέρω και τα χώσω τα 2 τους σε μια ρακιέρα, δε θα θέλω τίποτα άλλο :) Οκ, ενα controller ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2012 Φυσικά και δε θα το δώσω. Αν καταφέρω και τα χώσω τα 2 τους σε μια ρακιέρα, δε θα θέλω τίποτα άλλο :) Οκ, ενα controller ;D Από ρακιέρες, να φάνε κι οι κότες. Όσο για controller, υπάρχουν αρκετά εκεί έξω για όλα τα γούστα, αλλά και τα δύο καινούργια της Roland με ελεγκτές SuperNatural, ό,τι πρέπει για το Integra. ;) http://www.rolandconnect.com/product.php?p=a-88 http://www.rolandconnect.com/product.php?p=a-49 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση