messalion Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και οποια σχολια "αρνητικα" (εγω δεν τα βλεπω ως αρνητικα απο εσας παρα μονο ως βελτιωση) θα λειφθουν υποψην κατα το μεγιστο να σημειωσω οτι το κομματι υπαρχει στο youtuby με την κανονικη εκτελεση και θελαμε να το κανουμε ακουστικο - αυτο παει σε οσους "ελειψαν" τα τυμπανα - ειναι το παρακατω (σημ. σε παλιά εκτελεση) @Στρατος - ναι φιλε με την eg530sc πως το καταλαβες ? :D :D @gvour - Ναι με την ιδια μπαντα ειναι Πάντα τέτοια , καλό φθινόπωρο με καλές κατασκευές για να μην ξεχνιώμαστε και όργανα που θα μας αφήνουν να εκφραστούμε καλύτερα. Α... να μας συστήσεις και τα μέλη του γκρούπ :D Καλο φθινοπωρο και σε εσενα φιλε μου και σε ολους :) Πανω απ'ολα Νασο (οι κατασκευες μας) και στο επομενο κλιπ μαλλον ολα τα εγχορδα που θα εμφανιστουν θα ειναι απο ιδιοκατασκευες ;) και θα εχουν ηχογραφηθει και με αυτα ;) ;) Τα μελη του Γκρουπ ειναι τα εξης Τάσος Κωστής : Κιθαρα - φωνη Σάκης Στριγάς : Μπασο Χρήστος Ζωγράφος : Κιθαρα Χρήστος Αλεξόπουλος : Πληκτρα Κώστας Παπασπυρόπουλος : Τυμπανα Επαναλαμβανω οτι το ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ σχολιο ειναι ευπροσδεκτο και μας βοηθατε ΠΟΛΥ επιδεικνυωντας "λαθη" ή "σωστα" think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραίο κομμάτι Χρήστο και "εύκολο" για το ευρύ κοινό. Ίσως πάει και "παραπέρα" από το noiz. :) Χρήστο έξίσου καλό και στην ηλεκτρική εκτέλεση και πάλι Μπράβο! Θα κρατήσω αυτό που έγραψε ο Στράτος , συμφωνώ απόλυτα το κομμάτι βλέπει και πέρα απο το noiz :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραιο! Σε εμενα αρεσε η unplugged version μαλλον λιγο περισσοτερο :) Θα μπορουσατε και να τις "μπλεξετε" λιγο! Λιγη ακουστικη στην εισαγωγη ή και μεσα στο κομματι. Θα ειχε ενδιαφερον ;) (αυτο μου περασε απ το μυαλο και ειπα να το πω) www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραιο! Σε εμενα αρεσε η unplugged version μαλλον λιγο περισσοτερο :) Θα μπορουσατε και να τις "μπλεξετε" λιγο! Λιγη ακουστικη στην εισαγωγη ή και μεσα στο κομματι. Θα ειχε ενδιαφερον ;) (αυτο μου περασε απ το μυαλο και ειπα να το πω) Καλα εκανες Μάριε και το ειπες - μας ειχε περασει και αυτο απο το μυαλο αλλα επειδη για λαιβ το εχουμε τροποποιησει λιιιιιιγο θα γινοταν πολυ οτι να΄ναι και δεν το θελαμε think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μου άρεσε περισσότερο η κανονική εκτέλεση (θέλει kate me λίιιιγο πιο πίσω η φωνή). Θα σκάλωνα αν το πετύχαινα και στο ραδιόφωνο. Μπράβο παιδιά. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μου άρεσε περισσότερο η κανονική εκτέλεση (θέλει kate me λίιιιγο πιο πίσω η φωνή). Θα σκάλωνα αν το πετύχαινα και στο ραδιόφωνο. Μπράβο παιδιά. θενκς ray οπως ειπα και πιο πανω η κανονικη εκτελεση ειναι με παλιο μιξινγκ και μαστερινγκ που στην ουσια δεν εχει δωσει κατι στο κομματι εκτως απο την κανονικη εγγραφη ισως μια απο αυτες τις μερες καταφερω να ανεβασω σε Mp3 (για οποιον θελει) την τελευταια (και κατ'εμε) καλυτερη εκτελεση του τραγουδιου που ειναι γραμμενο με ΠΟΛΥ καλυτερο εξοπλισμο και απο αλλο τονο :) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση