messalion Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Καλησπερα στην παρεα :) Με μεγαλη μου χαρα παρουσιαζω ενα καινουργιο κλιπ με την ακουστικη εκδοση ενος κομματιου μας Πειτε μας γνωμες καλες ή κακες Ολες οι γνωμες ευπροσδεκτες και καλοδεχουμενες :D :D Ελπιζω να σας αρεσει το αποτελεσμα think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2012 Λοιπόν Χριστάρα... Το άκουσα 2 φορές... Η παραγωγή ΠΟΛΥ ωραία... Το video θα μπορούσε και καλύτερα από άποψη "θέματος"... Στα του κομματιού... Το μπάσο με άρεσε ιδιαιτέρως αν και πιστεύω πως με ένα κόντρα θα είχε πιο προσωπικότητα (ή με έναν ήχο πιο ακουστικού μπάσου)... Οι στίχοι μου θύμισαν λίγο κολάζ από όλη τη δεκαετία του 90 του "ελληνικού ροκ" αλλά δεν είναι κακοί... Γενικά στο σύνολο μου άρεσε... Ένα αρνητικό μόνο... Ήταν αρκετά μονότονο χωρίς να μου δίνει κάτι που να μπορώ να το θυμάμαι όταν τελειώνει το κομμάτι (και τις 2 φορές το έπαθα)... Θα ήθελε κάτι ώστε να χαρακτηρίζει το κομμάτι και να μου μένει στο μυαλό... Μία μελωδία, μία παύση, κάτι... Πολύ καλό πάντως!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2012 Παίκτες το άκουσα τρεις φορές απανωτά Μου άρεσε πάρα πολύ ωραία φωνή ,ωραίες ιδέες στα παιξίματα. Σου τα έχω πει και ξανα για την μπαντα, εχετε πολύ καλά στοιχεία, υπάρχει potential. Από κει και πέρα καλός και ο ήχος και το βίντεο το είδα ευχάριστα. Προτάσεις : πιθανώς μια ηλεκτρική εκτέλεση? Μου έλειψαν τα τύμπανα ή κάποιο κρουστό έστω. Μπορεί να αρχίζει ακουστικά και να μπαίνουν σιγά σιγά τύμπανα ηλεκτρική κιθάρα ή /και πλήκτρα... το medley μου θύμισε λίγο τον παλιάτσο και το ληστή από την εκτέλεση των Κατσιμιχαίων δεν ξέρω γιατί ένα μεγάλο μπράβο και περιμένουμε και άλλα!! ;D ;D ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2012 Χρήστο Μπράβο σας :D Μ άρεσε αυτό που άκουσα και ας μην είχε και κρουστά -τύμπανα , αυτή η unplug έκδοση ειναι μια χαρά , ιδιαίτερα ο τραγουδιστής με όλη του τη παρουσία φωνή-κιθάρα καταφέρνει να εκφραστεί στο 100% που πιστεύω ειναι και το ζητούμενο. Πάντα τέτοια , καλό φθινόπωρο με καλές κατασκευές για να μην ξεχνιώμαστε και όργανα που θα μας αφήνουν να εκφραστούμε καλύτερα. Α... να μας συστήσεις και τα μέλη του γκρούπ :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2012 music & video πολυ καλα! Μπραβο!!! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2012 εχω μια αλεργια με τον Ελληνικο Ροκ αλλα επειδη το ποσταρες εσυ ειπα θα το ακουσω :) μπραβο παιδια πολυ καλη δουλεια. ωραια φωνη πιασαρικο ρεφρεν καλη συνεχεια! ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2012 Χρηστο,νομιζω ετουτο εδω και το προηγουμενο σου-πρεπει να ηταν με την ιδια μπαντα-ηταν τα πιο καλα που χεις ανεβασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2012 Ωραίο κομμάτι Χρήστο και "εύκολο" για το ευρύ κοινό. Ίσως πάει και "παραπέρα" από το noiz. :) Αλιήτυ, με την Takamine EG530SC παίζεις? ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2012 πολύ ωραίο...όντως ωραία παραγωγή με μπροστά το μπάσο που δίνει σε μια ακουστική εκτέλεση.... + ωραία φωνή ο τραγουδιστής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2012 Το ξανακουσα και συνεχαει να μ αρεσει ;D ;D ;D αυτο με το medley που εγραψα το ακυρωνω :-\ :-\ :-\ :-\ μια χαρα μου ακουγεται τωρα που ''ενσωματώθηκε'' στα αυτιά μου το άκουσμα!!! φιλικά πάντα ε! 8) 8) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση