alexandros34 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Γεια Χαρά, Αγόρασα το Arturia 'The One' γιατί θέλω το Jupiter. Δεν το έχω ξεπακετάρει ακόμη όμως. Έχω διαβάσει οτι καταναλώνει πολλά resources όμως, και εγω έχω ενα διπύρηνο στα 2.13MHz με 2 GB RAM, Θα βοηθήσει μια αναβάθμιση της μνήμης στα 4 GB? Ευχαριστώ Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Καλο ειναι να διαβαζουμε και κανα System Requirements πριν αγορασουμε καποιο προγραμμα. Στο site της Arturia γραφει: REQUIRED CONFIGURATION: PC/Windows : 1GB RAM / 2GHz CPU Οποτε μεσα εισαι. Παντως, περισσοτερη RAM δεν εβλαψε ποτε κανεναν. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 τα "required" specs δεν λένε πολλά, είναι απλά για να παίξει στοιχειωδώς το οποιοδήποτε λογισμικό, τα "recommended" είναι πολύ πιο βάσιμα και πράγματι αν βάλεις έξτρα 2 γίγα μνήμη σίγουρα θα λειτουργήσει καλύτερα το μηχάνημα, και αξίζει να το κάνεις αφού πλέον οι μνήμες είναι φτηνές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Δυστυχως το site δεν ειχε Recommended Configuration, αλλα γραφει και "Multiple cores recommended"... 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Ο γενικός κανόνας είναι ότι τα VSTs που παίζουν δείγματα θέλουν όσο περισσότερη RAM γίνεται. Τα εικονικά VA synthesizers, όπως το συγκεκριμένο, χρειάζονται πιο πολύ δυνατή CPU. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2012 Γεια Χαρά, Αγόρασα το Arturia 'The One' γιατί θέλω το Jupiter. Δεν το έχω ξεπακετάρει ακόμη όμως. Έχω διαβάσει οτι καταναλώνει πολλά resources όμως, και εγω έχω ενα διπύρηνο στα 2.13MHz με 2 GB RAM, Θα βοηθήσει μια αναβάθμιση της μνήμης στα 4 GB? Ευχαριστώ Α. Για το Jupiter (και όλα τα synths της Arturia) χρειάζεσαι όσο γίνεται περισσότερη επεξεργαστική ισχύ, όχι μνήμη. Με το μηχάνημα που έχεις, αν ανοίξεις το Jupiter και αρχίσεις να παίζεις δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, αλλά αν έβαζες και άλλα πέντε soft synths να παίζουν, τότε θα παρατηρούσες ότι το μηχάνημα "ζορίζεται". Επειδή εσύ μόνο ξέρεις πως προτίθεσαι να το χρησιμοποιήσεις, εσύ μόνο γνωρίζεις αν πρόκειται να έχεις πρόβλημα. Όσον αφορά τη μνήμη (επαναλαμβάνω: άσχετα με το Jupiter) ασφαλώς να βάλεις τα επιπλέον 2 GB, ειδικά αν έχεις Windows. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση