giorgosoik Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Μπορει να σας φανει λιγο χαζο αλλα δεν ξερω τι μοντελο ακριβως ειναι η κιθαρα μου :P (οχι οτι εχει και μεγαλη σημασια γιατι στα αυτια μου ακουγεται πολυ ομορφα,αλλα καλα ειναι να ξερουμε τι εχουμε!).Εγω θα την εκανα για special γιατι ειναι usa και εχει μεγαλο headstock.Απο την αλλη ομως δεν ειχε texas specials μαγνητες και επισης νομιζω πως οι special δεν βγαινουν σε μαυρο χρωμα με μονους μαγνητες και maple ταστιερα..Δειτε και μερικες φωτογραφιες μπας και ξερετε τιποτα παραπανω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 http://www.musiciansfriend.com/guitars/fender-highway-one-stratocaster-electric-guitar δεν βγαινει πια αλλα ειναι μια χαρα κιθαρα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 αυτό σκέφτηκα και εγώ Νίκο, αλλά οι Highway One δεν είναι Mexico? Tου φίλου είναι USA.. Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 αυτό σκέφτηκα και εγώ Νίκο, αλλά οι Highway One δεν είναι Mexico? Tου φίλου είναι USA.. O,τι Highway One εχω δει...U.S.A. ηταν. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Οχι, made in USA ηταν . www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 δεν ήμουν σίγουρος. Οκ, then... ;D ;D Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giorgosoik Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Ευχαριστω πολυ για την πληροφορια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giorgosoik Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Γνωριζεται μηπως αν εχει nitro finish? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Γνωριζεται μηπως αν εχει nitro finish? δεν έχει... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Eχει :) Fender Highway One guitars Tωρα τι ποιοτητα nitro ειναι δεν γνωριζω. Θυμαμαι ομως οτι τοτε που ειχαν βγει τις ειχα παρακολουθησει απο κοντα και ειχα δοκιμασει και μια καθως ημουν στο ψαξιμο για main instrument. Η Fender τοτε ειχε δωσει πολυ βαρος στο φινιρισμα και στο ποσο ευκολα θα δειχνει "aged" μετα απο μολις μερικα χρονια στα χερια του ιδιοκτητη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση