Προς το περιεχόμενο

Novation MiniNova?

foxxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...κάποια στιγμή ελπίζω να μπορέσω να πάρω έστω και μεταχειρισμένο ένα MO6 για live...

Ετσι κι αλλιως μονο μεταχειρισμενο μπορεις να το βρεις (αν και στον Νακα εχουν μεινει μερικα κομματια) γιατι εχει σταματησει η παραγωγη του απο περσι.

Πολυ καλο synth.

Τελικά όμως απορώ με τον εαυτό μου...γιατί δεν έψαξα για ένα evolver rack, έστω μεταχειρισμένο?

Περιεργως, το μονο DSI synth που δεν μου αρεσε ο ηχος του ειναι το Εvolver. :(

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ουπθθ! ναι, το ΜΟ6 δε κυκλοφορεί... αρα, μεταχειρισμένο λοιπόν.

εντάξει, εσένα δε σου άρεσε το evolver (γούστα είναι αυτά), εγώ τι να πω που πριν 2 χρόνια το είχα (το desktop), το έδωσα και τώρα μου λείπει?

Γιατι το εδωσες?

Για άλλους λόγους και οχι για τον ήχο του. Ήλπιζα οτι πουλώντας το, μαζί με άλλα, θα μπορούσα να μαζέψω τα λεφτά για ενα poly-evolver. Κακός προγραμματισμός και 5-6 έκτακτα live, πήρα ενα nord lead 2Χ.

Να φανταστω οτι θα το πουλανε γυρω στα 350-450 ευρω? Αν ναι, πανε να χτυπησουν την κατηγορια τιμης των MicroKorg (να μη πω τα ιδια τα MicroKorg) και λογικα θα το καταφερουν, δεν παιζει καμια συγκριση των MicroKorg με το Mininova.
Προφητικα λογια... 8)

mininova.png

Η τιμη του στο Music Store ειναι 399€ και ερχεται στις 13/10/2012. 8)

http://alturl.com/u8aek

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου