Jazzjoker Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2012 Καλημέρα σας. Γύρισα από τις διακοπές και βρέθηκα αντιμέτωπος με ένα "φουσκωμένο" pickguard στην AVRI strat μου. Περίμενα ότι κάποια στιγμή θα δημιουργηθεί πρόβλημα με αυτό, απλώς όχι τόσο σύντομα. Αυτό που καθιστά την ανάγκη αντιμετώπισης άμεση, είναι το γεγονός ότι το φούσκωμα τραβάει και τους μαγνήτες προς τις χορδές (ειδικά τον μεσαίο πολύ) με αποτέλεσμα να επηρεάζεται ο ήχος αλλά και η μι καντίνι να ακουμπά οριακά το μεσαίο μαγνήτη. Πλην του προφανούς, της αντικατάστασης με ανθρωπινό pickguard δηλαδή, υπάρχει κάποια άλλη μέθοδος που μπορώ να εφαρμόσω, σε περίπτωση που θέλω να κρατήσω το υπάρχον; Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2012 δεν τ έχω δοκιμάσει ποτέ μ δεν έχει χρειαστεί ακόμα τ πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, να τ ζεστάνω με ζεστό αέρα και να τ φέρω στη θέση τ, μπορεί να πετύχει !! όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2012 Καμιά άλλη δοκιμασμένη μέθοδος; Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2012 Food for thought: When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2012 Το τσιπικο το 50s ειναι? 7 λεπτα στο φουρνο στους 180 και μετα 2 μερες κατω απο την Μπριτανικα... ;D ετοιμος.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
con_bass Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2012 πραγματικά μόλις με πρόλαβες! Έπαθα το ίδιο πράγμα με την baja μου! Ευχαριστώ κι εγώ λοιπόν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jks4050 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2012 τελικα δεν ειμαι ο μονος που το χει παθει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση