Giannis_M Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα και από εμένα. Με έναν φίλο μου έχουμε αναλάβει την σύνθεση και παραγωγή μουσικής για ένα ντοκυμαντέρ το οποίο πραγματεύεται τις ελληνοκυπριακές και τουρκοκυπριακές κοινότητες του Λονδίνου. Παραθέτω ένα δείγμα από το soundtrack και περιμένω τις απόψεις σας για να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε. Ευχαριστώ πολύ Track_3.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
filmmusic Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2012 Λίγο αργά η απαντηση γιατί τώρα το είδα. Δεν είμαι ειδήμων σε αυτό το στυλ κινηματογραφικής μουσικής, αλλά όπως τα άκουσα μου φάνηκε πολύ καλό! Δεν ξέρω βέβαια τί εικόνες συνοδεύει. Απλώς να προσέξετε στα σημεία που έχει τα φωνητικά και τα αυτοσχεδιαστικά τμήματα, να μην πέφτουν πάνω σε ομιλίες.. Γιατί θα γίνει λίγο μπέρδεμα.. Ειδικά δε, αν στα σημεία των φωνητικών αφηγείται κάποια γυναίκα που είναι στο ίδιο εύρος φωνής, αυτό θα πρέπει να αποφεύγεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giannis_M Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου. Το συγκεκριμενο κομματι χρησιμοποιηθηκε για την εισαγωγη του ντοκυμαντερ, επομενως τα φωνητικα δεν πεφτανε πανω σε ομιλιες η δεν αποσπουσανε τοσο πολυ την προσοχη του ακροατη. Να 'σαι καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 Θαυμάσιο! Απ' όλες τις απόψεις και εξαιρετική η κυρία. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
karozas76 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 ωραιες μελωδιες ,ωραια ενορχηστρωση,ωραια φωνη...μπραβο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giannis_M Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2012 Να'στε καλα παιδια, εκτιμω τις απαντησεις. Οριστε και ενα ακομα να ακουσετε, αν εχετε ωρα. green_lines_to_green_lanes.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2012 Πολύ ωραίο κομμάτι φίλε, μπράβο! Μου άρεσαν πολύ οι μελωδίες και ο ήχος των κιθαρών. Μου δημιούργησε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα ακούγοντάς το. Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν τα τύμπανα. Πολύ μοντέρνα/ηλεκτρονικά μου ακούστηκαν. Προσωπικά θα προτιμούσα κάποιον πιο "vintage" ήχο, θα ταίριαζε καλύτερα νομίζω. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση