funky_bassman Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2012 Καλημέρα... Άλλο ένα κομματάκι από την μπάντα που παίζω... Είναι σε demo version πριν γράψουμε το album... Ακούω γνώμες αν και δεν νομίζω πως είναι το είδος που θα ακούγατε οι περισσότεροι σπίτι σας!!! ;D (Νέστορα βγάλε το φτυάρι κι άρχισε!!!) eglovismenos_mast.mp3 LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2012 Ακούγοντάς το ένιωσα ταχυκαρδία,ένα βάρος στο στήθος,κόψιμο αναπνοής και άγχος,πολύ άγχος.Αν αυτό επιδιώκατε,το καταφέρατε! ;D Καλοπαιγμένο,αν και κατά την ταπεινή μου γνώμη βαρυφορτωμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros911 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2012 Πράγματι δεν είναι αυτό που θα άκουγα εγώ πάντως. Από άποψη παραγωγής είναι πραγματικά άψογο, τα πλήκτρα στέκονται ενδιαφέροντα ενώ το μπάσο παίζει σωστά το ρόλο του. Αυτό που με ενοχλεί και με αποτρέπει από το να γίνω "οπαδός" είναι τόσο ο ελληνικός στίχος που με ξενίζει απίστευτα αλλά και οι φωνητικές γραμμές που μου φάνηκαν "αδιάφορες". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2012 Καταρχάς ευχαριστώ για τα σχόλια... Να πω απλά ότι τα παιδιά που "τραγουδάνε" είναι ράπερς... Στην ουσία rap παίζουμε με κάποια στοιχεία core... Οπότε λογικό να ξενίζουν κάποιους οι γραμμές φωνητικών γιατί βασικά δεν υπάρχουν... Απλά είναι rap.... ;) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2012 Πολύ καλός ρυθμός, πλήκτρα και παραγωγή, καλοί οι στίχοι, όμως τα φωνητικά χαντακώνουν το κομμάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2012 Πολύ καλός ρυθμός, πλήκτρα και παραγωγή, καλοί οι στίχοι, όμως τα φωνητικά χαντακώνουν το κομμάτι Χμμμμ... Όταν λες χαντακώνουν εννοείς πως θα τα ήθελες πιο μελωδικά? Ή ότι δεν πατάνε καλά τα παιδιά? LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2012 Καλά πατάνε, αλλά έχω γενικά θέμα με τα rap φωνητικά, τα βλέπω σαν "the easy way out". Δεν μπορώ να κρίνω ούτε τη μελωδική γραμμή (αφού δεν υπάρχει) ούτε τη φωνητική ποιότητα, αφού πρόκειται για κάτι σαν "ρυθμική ομιλία" και όχι για τραγούδι. Με τα rap φωνητικά ο καθένας γίνεται "μουσικός": δεν χρειάζεται να συνθέσει μια μελωδική γραμμή, και δεν χρειάζεται να είναι καλλίφωνος. Αρκεί να φωνάζει ρυθμικά και "εμφατικά". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2012 Με τα rap φωνητικά ο καθένας γίνεται "μουσικός": δεν χρειάζεται να συνθέσει μια μελωδική γραμμή, και δεν χρειάζεται να είναι καλλίφωνος. Αρκεί να φωνάζει ρυθμικά και "εμφατικά". Δεν θα διαφωνήσω... Βέβαια παίζει θέμα γούστου... Όπως λέει και ο κιθαρίστας της μπάντας (σχεδόν σε κάθε πρόβα) "πας να μιλήσεις για μουσική σε χιπχοπάδες? Και στα λέγα εγώ να μην μπλέξουμε με ραπερς" :P Πάντως ευχαριστώ για τη γνώμη σου ;) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_ Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2012 Οι στίχοι είναι καλοί για το είδος, πολύ καλύτεροι από πολλούς άλλους και τα παιδιά τους λένε ωραία. Η εισαγωγή δεν προδιαθέτει για hip-hop (ή rap...). Η παραμόρφωση στην κιθάρα είναι κάπως ηλεκτρονική αλλά παίζει ωραία ριφάκια (στο 1:26, στο 2:03 και στο 3:18). Τα πλήκτρα και γενικά το ρυθμικό μου άρεσαν αν και θα τα ήθελα να ακούγονται λίγο πιο "έντονα" (ιδιοτροπία μου :) ). Επίσης μου άρεσε το πιάνο και πιστεύω ότι είναι πολύ πετυχημένο το σημείο στο 2:39 που είναι σαν γέφυρα. Μπράβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2012 Προσωπικά το βρίσκω πολύ καλό και η δύναμή του ο Ελληνικός στίχος. Δεν ειμαι φαν του είδους για να σας συγκρίνω με πρότυπα , μ αρέσει αυτό που ακούω :D Μπράβο και καλή συνέχεια! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση