Προς το περιεχόμενο

Beta Testers - Godfathers of Tomorrow

neeq

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά την επιτυχία του κομματιού των παιδιών εδώ http://www.noiz.gr/index.php?topic=165672.0

...τους κατσικώθηκα κι εγώ...και σας παρουσιάζουμε το παρακάτω κοινό μας κομμάτι.

Σε λίγο καιρό (μετά από καποιες ακομα αναβολές και συζητήσεις), ελπίζουμε να δημοσιευσουμε ολόκληρο το αλμπουμ που είναι έτοιμο.

Να τονίσουμε ότι η παραγωγή είναι σπιτική 100%

Οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΕΣΚΙΣΕ!!!!!συμφωνω με τον προλαλησαντα και φιλο μου σπυρο,ο οποιος και μου πασαρε το link...

να ρωτησω...τα τυμπανα,ειναι λογω αποψης "δειγματα"?

μια χαρα ειναι αλλα νομιζω οτι ενας καλος ντραμερ θα εδινε ακομα παραπανω balls στο υλικο σας!

anyway,keep them coming!!!:)

Μπράβο κι απο μένα!!

Εξαιρετικό!

(Όταν μπαίνει στο 5ο λεπτό το κομμάτι , κάτι συμβαίνει με τον χρόνο?....ένας στιγμιαίος..."λόξυγγας"?)

@delta: Ευχαριστούμε πολύ :)

@kapdrums: Ευχαριστούμε επίσης :D Ντράμμερ υπάρχει, και μάλιστα πολύ καλός. Οι λόγοι για τη χρήση προγραμματος στα τύμπανα είναι διάφοροι. Ο ένας είναι φυσικά η ευκολία, οικονομική και πρακτική. Αλλά και επειδή υπήρχαν ήδη έτοιμα τα 4 από τα 8 κομματια του δίσκου, και δε θέλαμε να τα γραψουμε από την αρχή, χρησιμοποιήσαμε τα ίδια δείγματα για ομοιομορφία.

@longshadow: Είναι κάτι που κάνει το youtube, όπως και σε αλλο βίντεο μας (urban lights). Δεν ξερω γιατι. Εμεις δεν είμαστε τόσο αβαγκάρντ :P

Ευχαριστούμε πολύ παντως.

Thanks gvour :)

Η αλήθεια είναι ότι το βίντεο θα το προτιμούσα χωρίς στίχους

Κι εγώ το ίδιο. Και αισθητικά αλλά και γιατί αποσπούν την προσοχή από το κομμάτι και τις εικόνες, χωρίς λόγο. Θα μπορούσατε να βάλετε τους στίχους στην περιγραφή.

Άδερ δαν δατ, και τα δικά μου συγχαρητήρια. Πολύ καλή δουλειά.

Something Wicked This Way Comes

Ευχαριστούμε για τα σχόλια και κυριώς για τα καλα ;D Πλακα κανω.

Απλά τα βίντεο είναι για την παρουσίαση των τραγουδιών μεσω του youtube, και δεν παίζουν το ρόλο του βιντεο κλιπ.

Μαλλον δεν πρεπει να βαζουμε αυτον που γραφει τους στίχους να φτιάχνει και τα βίντεο :D

• 1 μήνα αργότερα...

ευχαριστούμε για τα σχόλια  :)

Long Shadow, o λόξυγγας οφείλεται στο πρόγραμμα για τα βιντεάκια (adobe visionstudio pro), δεν ευθύνεται το youtube.... :-X

το περίεργο είναι ότι μου το κάνει όταν κάνω export σε ΚΑΘΕ κομμάτι που ανεβάζω.. όπως έλεγε και η γιαγιά μου, και για όσους δεν το γνωρίζουν, για τον λόξυγγα μισό κουταλάκι ζάχαρη... αποδεδειγμένο!! Αν και στην περιπτωση του youtube δεν πιάνει... ;D ;D

Neeq, στο συγκεκριμένο κομμάτι δεν έγραψα εγώ τους στίχους... ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου