kbasilis Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2012 Για τα σχέδια πήγαινε που λένε για το λεντ. Για διακόπτη θα πάω από αύριο Πάρε πρώτα ένα τηλέφωνο γιατί είναι κατόπην παραγγελίας μην τραβιέσαι τζάμπα Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panafana Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 τλκ σήμερα μου έστειλαν μειλ ότι το προιον δεν είναι διαθέσιμο αρα δεν φέρουν οι electronik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 τλκ σήμερα μου έστειλαν μειλ ότι το προιον δεν είναι διαθέσιμο αρα δεν φέρουν οι electronik Μήπως δεν είναι άμεσα διαθέσημο και είναι κατόπιν παραγγελίας. Αν δεν είναι γενικώς την βάψαμε. Θα τους τηλεφωνίσω όποτε ευκαιρίσω να δω τι παίζει. Γ :-X :-Xω τους διακόπτες μου γ :-X :-Xω πιο εύκολα θα βρω χρυσάφι στην αυλή του σπιτιού παρά τους κω :-Xδιακόπτες στην Θεσ/νίκη. Από θέμα αγοράς χειρότεροι από την Τιμπουκτού είμαστε :P >:( Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Και ξανανοίγω το θέμα μετά από καιρό γιατί βρίκα ποδοδιακόπτες στη Θεσσαλονίκη,υπάρχουν μόνο με 6 επαφές το κουμπί από πάνω είναι το ίδιο αλλά το υπόλοιπο είναι λίγο τεράστιο. Υπάρχει και ένα ακόμα (στα συνημμένα) του οποίου το κουμπί δεν είναι ίδιο,είναι λίγο πιο καμωμένο δεν ξέρω αν αντέχει στα πατήματα ,αλλά το υπόλοιπο (εκεί που είναι οι επαφές)είναι σε πιο νορμάλ διάσταση και κάνει 2,20. Το μαγαζί είναι ο Ιωαννίδης και βρίσκεται Μαρασλή 78 στην Χαριλάου,όπως κινήται κανείς από κέντρο πάνω στην Παπαναστασίου λίγο πριν φτάσει στο γήπεδο το κόβει δεξιά (έχει ένα πάρκο στα αριστερά) εκείνη είναι η Μαρασλή κατεβαίνοντας στο αριστερό χέρι Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panafana Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Είναι γεροί για πόδι ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spunky Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 υπάρχουν μόνο με 6 επαφές το κουμπί από πάνω είναι το ίδιο αλλά το υπόλοιπο είναι λίγο τεράστιο. Μήπως πήρες κανένα έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε φωτογραφία? Επίσης, θυμάσαι τιμή για το συγκεκριμένο? And isn't it ironic, don't you think? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Είναι γεροί για πόδι ?? Δοκίμασα έναν στα πρόχειρα και δεν μου φάνηκε να ζορίζεται είναι Ιαπωνηκής προέλευσης,αλλά και να πάθει κάτι 2,20 έχει λες δεν μου κάνει και δεν τον ξαναβάζεις. Μήπως πήρες κανένα έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε φωτογραφία? Επίσης, θυμάσαι τιμή για το συγκεκριμένο? Δεν πήρα γιατί δεν θα χωρούσε στα δικά μου πετάλια φαντάσου πως είναι έτσι απλά αντί για το μοχλουδάκι έχει κουμπί όπως αυτό που είναι στα πετάλια. Η τιμή του νομίζω πως είναι 6 γιούργια αλλά δεν στο λέω με σιγουριά γιατί εκείνη την ώρα κοιτούσα κάτι πιο μικρό και δεν πρόσεξα ιδιαίτερα πιο καλά είναι να το ρίξεις μια ματιά από κοντά. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spunky Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2013 Σε ευχαριστώ πολύ. And isn't it ironic, don't you think? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Suede Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Ξέρει κάποιος αν υπάρχει κατάστημα με alpha pots στην Αθήνα? Τελειώνω μια κατασκευή και μου λείπει ένα μόνο ποτ, τα άλλα 3 είναι alpha και είναι κρίμα να μπλέκω με παραγγελία από το εξωτερικό. Με μία αναζήτηση βρήκα αυτά αλλά οι τιμές τους είναι απλά εκτός πραγματικότητας: http://www.sound-service.gr/partseshop/part.php?products_id=2803 http://audiolights.gr/eshop/proionta.php?products_id=4327 Μα καλά είναι δυνατόν να τα έχουν σε 9πλάσια τιμή? (http://www.banzaimusic.com/Alpha-16mm-FS-500k-lin.html) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2013 Αν και δεν θα ήμουν τόσο επιλεκτικός για ένα pot (ψέματα, μπορεί και να ήμουνα ;D), πάρε ένα τηλέφωνο στον "μικρό" Καγμάκη http://www.musicaccessories.gr/categories.asp?catid=548 ή στον Κουρμπή, στο Guitar Store και στα άλλα κιθαρομάγαζα..... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση