Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Μηπως εννοεις οτι υπαρχει κ το σπρευ επαφων??? ;D ;D ;D ;D Φυσικά, υπάρχουν πολλά προϊόντα ανάλογα στην αγορά..... ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Κι εμένα με ενόχλησαν οι στίχοι, όχι per se αλλά σε συνδυασμό με τη συγκεκριμένη ενορχήστρωση. Εξηγώ: σκούπες, χαϊδολόγημα στα τύμπανα αντί για ένα σαφές "πάτημα", κοντραμπάσο, ακουστικά όργανα, πνευστά, ακουστική κιθάρα (ό,τι πρόλαβα με μισή ακρόαση από λαπτοπ) και ΓΟΥΤΣΟΥ/ΝΙΑΟΥ. dld eleos Βάλε κοπελιά ένα δροσερό μπιτάκι, με πλάτες σύνθια και τραγούδα λίγο πιο μακριά από το μικρόφωνο να μην ακούμε την αναπνοή σου αν είναι να πεις .... ΝΙΑΟΥ. ;D Παίξε τίμια ;D Μια χαρά θα ήταν. :) Και θέλω έναν να πει ότι δεν το "χάρηκε" το παραπάνω. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Παίξε τίμια +1000 ακομα ενα ταξιδι στη χωρα του δηθεν..... ::) (και γιατι οχι θα μου πεις αφου το ποπολο μασαει ακομα.... ::)) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 ΑΝΑΒΕΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Μουστέρια και ύποφτα συγχρόνως πράγματα συμβαίνουν επαέ ,βουντού 40 δι όλε τις επαφέ ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 ΑΝΑΒΕΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ ΑΠΟΠΣΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΟΥΤΣΟΥ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Apaleftos Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2012 Από όσα διάβασα και από όλες τις συγκρίσεις που κάνατε επιβεβαιώθηκε η άποψή μου οτι οι στίχοι τα σπάνε!!! ;D ;D Η τύπισα έχει κάνει κάτι μοναδικό, κατά τη γνώμη μου. Όπως έγραψα στην αρχή, σε μένα οι στίχοι φάνηκαν 100% αυτοσαρκαστικοί και αληθινοί. Οι στίχοι δεν μου φάνηκαν καθόλου "δροσεροί", γιατί αντιπροσωπεύουν τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας τουλάχιστον του 80% των γυναικών σήμερα που ψάχνει τον εαυτό του μέσα από σειρές και περιοδικά και όλη η ζωή τους εκτυλίσσεται στην επιφάνεια, ακόμα και ο έρωτας. Και όλα τραγουδισμένα με χιούμορ για να μη προσβάλει. Δεν θυμάμαι γυναικεία φωνή να την "έχει πει' τόσο άγρια στις γυναίκες τις εποχής της. Η ανάλογη φωνή και ενορχήστρωση δείχνει την ελαφρότητα της γυναικείας πραγματικότητας και το τραγούδι κινείται έξω από τα καθιερωμένα στυλ α) της μοιραίας γυναίκας της ελληνικής ποπ και β) της βαθιά διαννοούμενης της ελληνικής έντεχνης. Εξ' ού και η λέξη "όαση". Αυτή ήταν η πρώτη μου εντύπωση όταν το άκουσα, γιαυτό και ένιωσα έκπληξη που άκουσα κάτι τέτοιο στο ραδιόφωνο. ΥΓ: Πάντως με αυτό με το WD-40 ακομα κι εγώ δεν κρατήθηκα!!!! ;D ;D ;D Βγαλμένο από τη ζωή, και αν τραγουδούσε και ο τύπος στο τραγούδι, για το WD-40 θα μιλούσε!! Standard!! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
baseliner10 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2012 ... Η τύπισα έχει κάνει κάτι μοναδικό, κατά τη γνώμη μου. Όπως έγραψα στην αρχή, σε μένα οι στίχοι φάνηκαν 100% αυτοσαρκαστικοί και αληθινοί. ... Δώσαμε! «Παίζαμε σκάκι και είπα "Τάκη, μη ρίχνεις στάχτες έξω απ' το τασάκι" και είπες "φεύγω, γιατί το έργο τελείωσε Μαρία, ξελευτερία, πνιγόμαστε σ' αυτό το δυαράκι"» («Ο Τάκης» μουσική: Λάκης Παπαδόπουλος, ερμηνεία: Αρλέτα) Στίχοι: Μαριανίνα Κριεζή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2012 Δώσαμε! «Παίζαμε σκάκι και είπα "Τάκη, μη ρίχνεις στάχτες έξω απ' το τασάκι" και είπες "φεύγω, γιατί το έργο τελείωσε Μαρία, ξελευτερία, πνιγόμαστε σ' αυτό το δυαράκι"» («Ο Τάκης» μουσική: Λάκης Παπαδόπουλος, ερμηνεία: Αρλέτα) Στίχοι: Μαριανίνα Κριεζή Αρα δεν εχει καποιος αλλος το δικαιωμα να γραψει κατι αυτοσαρκαστικο? Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση