fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Το WD-40 ΔΕΝ είναι πανάκεια. Βρε για τις επαφές που κάνουν γρούτσου-γρούτσου μιλάω (αν δηλαδή το volume του ενισχυτή κάνει γρούτσου-γρούτσου τι θα βάλεις?). ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Το WD-40 καλο για μεταλ ?? https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Βρε για τις επαφές που κάνουν γρούτσου-γρούτσου μιλάω (αν δηλαδή το volume του ενισχυτή κάνει γρούτσου-γρούτσου τι θα βάλεις?). ;D ;D ;D ;D ;D Τίποτα. Θα τον πετάξω και θα πάρω καινούριο. Σιγά μην χάνο χρόνο με αυτά…. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Τίποτα. Θα τον πετάξω και θα πάρω καινούριο. Σιγά μην χάνο χρόνο με αυτά…. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Λάθος φίλος, πετάς χρήσιμα πράγματα (δώσ' τον μου εμένα, δεν θα φέρω και τον Δήμο όπως ο Freerock, θα τον πάρω μόνος μου). ;D ;D ;D Να ξέρεις (για σένα το λέω να σε βοηθήσω) για όλες τις επαφές και αγκαλίτσες που κάνουν γρούτσου-γρούτσου, WD-40! ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Λάθος φίλος, πετάς χρήσιμα πράγματα (δώσ' τον μου εμένα, δεν θα φέρω και τον Δήμο όπως ο Freerock, θα τον πάρω μόνος μου). ;D ;D ;D Να ξέρεις (για σένα το λέω να σε βοηθήσω) για όλες τις επαφές και αγκαλίτσες που κάνουν γρούτσου-γρούτσου, WD-40! ;D ;D ;D Νομίζω ότι κατάλαβες το υπονοούμενο ( το ξεκαθαρίζω για να μην θεωρηθώ off topic :P :P) …..αν ο ενισχυτής χρειάζεται «βοήθημα» για το «γούτσου- γούτσου» , τότε πάμε παρακάτω….. Παίρνουμε καινούριο….. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D τι ο Θωμάς κλέφτης θα γίνει; (ξανά θολώνω τα νερά) ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 @atreu73: ΟΚ, μετά την ενδελεχή σου ανάλυση, αποσύρω όσα έγραψα και υποκλίνομαι στην ικανότητά σου να διεισδύεις σε ένα κείμενο και να αντιλαμβάνεσαι με εξαιρετική διαύγεια το δεύτερο επίπεδο πίσω από το προφανές για εμάς τους υπόλοιπους, που - απαίδευτοι γαρ - στεκόμαστε στην επιφανειακή πρώτη ανάγνωση. Το γούτσου-γούτσου και τα ευμεγέθη δίδυμα δεν θα είναι ποτέ πια τα ίδια! Ρισπέκτ (και WD40 φυσικά, που ναι, είναι πανάκεια). ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Δηλαδή εσύ (αν ο ενισχυτής θέλει "βοήθημα" για να "δουλέψει") τον αλλάζεις? Πρέπει (όπως βλέπω κι από τα video που φτιάχνεις), να αλλάζεις τους ενισχυτές σαν τα πουκάμισα. :D Ρισπέκτ (και WD40 φυσικά, που ναι, είναι πανάκεια). ;D Μπράβο ρε Χάρη. Εγώ με αυτό σώθηκα. Ποτέ ξανά γούτσου-γούτσου στις "επαφές" μου! 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Δηλαδή εσύ (αν ο ενισχυτής θέλει "βοήθημα" για να "δουλέψει") τον αλλάζεις? Πρέπει (όπως βλέπω κι από τα video που φτιάχνεις), να αλλάζεις τους ενισχυτές σαν τα πουκάμισα. :D Το κάνω γιατί κρίνω την «επισκευή» ασύμφορη…… ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Το κάνω γιατί κρίνω την «επισκευή» ασύμφορη…… ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Κλαίω στο πάτωμα! Θεός! ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2012 Το έχεις e-ξεφτιλίσει κυριολεκτικά φίλος. Το WD-40 ΔΕΝ είναι πανάκεια. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Μηπως εννοεις οτι υπαρχει κ το σπρευ επαφων??? ;D ;D ;D ;D Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση