droneblack Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 τσεκαρισε και στο ζαχο ,μπορει να τον εχει....και εγω τον θελω λογο Α.Α.S. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kathodios Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Πάρε το EHX Magnum 44. Ενισχυτής σε μορφή πεταλιού (όχι λάμπα), αρκεί να έχεις πάντα διαθέσιμη μία καμπίνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 τσεκαρισε και στο ζαχο ,μπορει να τον εχει....και εγω τον θελω λογο Α.Α.S. ;D G.A.S. ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grmuse Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Πάρε το EHX Magnum 44. Ενισχυτής σε μορφή πεταλιού (όχι λάμπα), αρκεί να έχεις πάντα διαθέσιμη μία καμπίνα. Αν το έχεις δοκιμάσει-χρησιμοποιήσει-ακούσει μπορείς να μου πείς εντυπώσεις? Σε 2 εβδομάδες επιστρέφω Αθήνα οπότε θα πάω ν'ακούσω κι αυτό.Ξέρεις κάποιο μαγαζί που θα μπορούσα να το βρώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kathodios Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Το έχω ακούσει σε live και ενθουσιάστηκα. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, ελπίζω να το κάνω σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kathodios Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Αν θυμάμαι καλά το είχα συναντήσει στον Καγμάκη ένα φεγγάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grmuse Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Αν θυμάμαι καλά το είχα συναντήσει στον Καγμάκη ένα φεγγάρι. Θα το κοιτάξω,ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
droneblack Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 G.A.S. ; οχι. αυτο ειναι για τις κιθαρες το Amp A.S. για τους ενισχυτες. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2012 οχι. αυτο ειναι για τις κιθαρες το Amp A.S. για τους ενισχυτες. ;D Ο όρος είναι GEAR Acquisition Syndrome. Οπότε είναι για όλα... ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2012 Κατ'αρχας να θεωρησεις δεδομενο πως οτι και να παρεις οσο μικρο και τριανταφυλενιο να φαινεται θα ειναι πολυ χειροτερο και κατωτερο απο τη κεφαλη που εχεις... Κανε λοιπον μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ χαρη στον εαυτο σου... Μη μπαινεις στο τρυπακι του "μικρου" ενισχυτη... Μονο χρηματα χαλας γιατι ηχο δε θα βρεις ποτε...ειδικα σε αυτα τα χρηματα... Η αποψη μου λοιπον... Εχεις marshall DSL...αψογο κεφαλι παιζει οτι θελεις...το προβλημα ειναι η ενταση? Ιδου η λυση σου: http://www.thomann.de/gr/palmer_pdi06.htm Ετσι και θα παιζεις με τον ενισχυτη που γουσταρεις και θα γλιτωσεις τη παντοφλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση