freerock1974 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 ο γερο Kimball (65 +) :o Παντως ρε συ απορω μ αυτους τους ανθρωπους.. :o Τι στο διακο?65 χρονων και τραγουδαει ετσι?Κι ας εχει χασει καποιες ψηλες. Οπως κι ο αλλος ο Hughes.. τσ τσ τσ τσ...Απιστευτο μου φαινεται... :-X GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alpatman Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 απλα η κορυφαια μπαντα aor-pop-rock (με επιροες και απο αλλα ειδη ασφαλως jazz,blues) ολων των εποχων ( μιλαει ο οπαδος τωρα ) η μουσικη τους ειχε το ιδιαιτερο χαρακτηριστικο την εποχη που 'θεριζανε' τα τσαρτς, οτι το εκαναν με ενα τροπο ευπεπτο-δεξιοτεχνικο , δηλαδη και επαιζαν παπαδες αλλα και το παρουσιαζαν με τροπο που 'περνουσε' . απο τις πλεον αδικημενες μπαντες , αφου εχουν τοσες πολλες επιτυχιες πρωτης γραμμης δεν μιλαμε για χιτ , αλλα για κλασσικα κομματια στο ειδος τους και λογω της μικρης προσωπικης προβολης τους ,αρκετοι ξερουν τα κομματια τους αλλα οχι το συγκροτημα . εκτος των δικων τους αλμπουμ εχουν συμμετοχες και σε παμπολα αλλα αλμπουμ καθως ηταν εκτος των αλλων και περιζητητοι session-αδες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Τέλος πάντων έφυγε νωρίς αλλά μας άφησε διαμάντια ντραμιστικού παιξίματος όπως αυτό αυτό, και πολλά πολλά άλλα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 στο 0:37:18 παιζει το hold the line. ακουστε ρε παιδια τη φωνη. τι ειδους επεξεργασια εχει γινει? auto tuning???? σα να εχει πιει ηλιον ακουγεται edit: μηπως ειναι vocoder? ακουγεται ψιλοαθλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Καλα, εγω δεν ακουγα σχεδον ποτε Toto και χτες ετυχε να κατσω να δω το μισο απο αυτο το live στο youtube - μηπως ξεκινησα καμια αλυσιδωτη αντιδραση? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 ακουστε ρε παιδια τη φωνη. τι ειδους επεξεργασια εχει γινει? auto tuning???? σα να εχει πιει ηλιον ακουγεται edit: μηπως ειναι vocoder? ακουγεται ψιλοαθλιο Εμενα μια χαρα μου ακουγεται, και στο βιντεο και στο CD που εχω. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Εμενα μια χαρα μου ακουγεται, και στο βιντεο και στο CD που εχω. δηλαδη εσενα στο 37:19 και στο 38:32 σου ακουγεται νορμαλ? θα σκισω το καλσον μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Yeap...σκισ'το :P ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Yeap...σκισ'το :P ;D εγω θα το κανω 1000 κομματια...αλλα εχεις αδικο. Οι φωνες ειναι πειραγμενες λιγακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 :o Παντως ρε συ απορω μ αυτους τους ανθρωπους.. :o Τι στο διακο?65 χρονων και τραγουδαει ετσι?Κι ας εχει χασει καποιες ψηλες. Οπως κι ο αλλος ο Hughes.. τσ τσ τσ τσ...Απιστευτο μου φαινεται... :-X Και ο αείμνηστος Dio όταν τον είδαμε εις τας Αθήνας με τους Sabbath ήταν σε αυτή την ηλικία και απλά χάζευες όταν άκουγες. Μιλάμε ήταν σοκαριστικός, λες και άκουγες τον δίσκο 8) ΥΓ: Ωχχχχ κεφαλάκι μου, τι ήθελα τόσες μπύρες χθες ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση