fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 κατ ουσιαν ηταν φιουζον παικτες και με RnR καταβολες Ακριβώς αυτό (και session players επίσης). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Ο ντραμμερ τους ήταν παντα απο τους αγαπημένους μου. Μεχρι και dvd του ειχα παρει απο ενα φίλο για να δω. Ο παλαιος ο μακαριτης η ο νεος sessionας(με την καλη εννοια)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Ο παλαιος ο μακαριτης η ο νεος sessionας(με την καλη εννοια)? Και ο ένας και άλλος ανήκουν στη κατηγορία «αγρότης». Αμφότεροι... σπέρνουν ;D 8) και ένα μικρό δείγμα... σποράς από τον νέο ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Ο παλαιος ο μακαριτης η ο νεος sessionας(με την καλη εννοια)? A δεν ξερω ότι αλλαξαν. Eψαξα στο γκουγκλ να θυμηθώ το όνομα. Ο Simon Phillips :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 A δεν ξερω ότι αλλαξαν. Ναι, δυστυχως ο Jeff Porcaro σκοτωθηκε σε ατυχημα το 1992, οποτε.... :( Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Ναι, δυστυχως ο Jeff Porcaro σκοτωθηκε σε ατυχημα το 1992, οποτε.... :( Ήταν μια απόλυτη γκαντεμιά ο θάνατος του. Ψέκασε τον κήπο του και εισέπνευσε το φυτοφάρμακο- είχε βέβαια και άλλα θέματα υγείας :'( Τέλος πάντων έφυγε νωρίς αλλά μας άφησε διαμάντια ντραμιστικού παιξίματος όπως αυτό all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Παιδια εκανα λαθος εκφραση ο philinganes δεν ειναι λιγοε στα πληκτρα στο κομματι που τραγουδαει μονοσ του μου θυμιζει εμενα ;DΣτο παιξιμο Σκιζει (αυτο ελειπε να ελεγα οτι δεν ειναι παικταρας καθε αλλο).SORRY GREG it was an mistake i admit it @waterfall -k λαθος μου το aquamarine ηταν ??? Το 2007 δεν ηχαν ερθει στο Ελληνικο και support ηταν οι socrates;Ημουν μεσα με τα παιδια μου ωραια συναυλια αλλα βρε παιδι μου ο κολοαερας μια σου επαιρνε τον ηχο μια ακουγε καλα χαμος δεν εκανε ο χωρος πολυ ανοικτο μερος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 SORRY GREG it was an mistake i admit it... Φωνη Phillinganes απ'το υπερπεραν: "Its Ok my son, i forgive you..." :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Eδω προκειται για ολοκληρη την συναυλια .Ο μπασιστας Leland Sklair μονο πεντε μερες στην μπαντα (εμαθε και τα κομματια στα γρηγορα και παιζει χωρις ''χαρτια " ) Ο Mike Porcaro ειχε ενα προβλημα με το χερι του και αποτοτε δεν νομιζω να ξαναεπαιξε με τους TOTO.Μεγαλο group αν και τα φωνητικα τους πλεον εχουν πεσει (ο γερο kimball τα εχει ''φτυσει'') ο Phillinganes λιγος και ο Spinner μονος του αν και στα backing vocals ειναι εξαιτετικος.Ο LUKATHER ΨΥΧΑΡΑ &ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΚΑΙ Ο SIMON ΤΕΡΑΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ FILLS .Απολαυστε τους . ;D ;D ;D ;D ;D ;D Περικλαρα μου πριν δω το βιντεο νομιζα οτι θα δω την εθνικη σακατηδων με τον Lukather... ;D ;D ;D Aστειευομαι φυσικα.. ;) Εγω τον Μπομπυ παντως μια χαρα τον ακουω.. ;) Φοβεροι μουσικοι-η,ο απολυτος σεβασμος. Σ ευχαριστουμε αρχηγε για το βιντεο! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Εχω κανει διορθωση λιγο πιο πανω .Ο δε Greg Philinganes με συγχωρεσε ηδη (κολλητος μου για :-*)Γεια σου ρε ΣΤΑΥΡΟ ...ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ο γερο Kimball (65 +) δεν μπορει να βγαλει τις ψηλες που εβγαζε ειναι φυσικο !!Και μαλιστα σε τετοιου ειδουσ απαιτητικη μουσικη 8) παλι καλα που στεκεται με αξιοπρεπεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση