kostri Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Αυτό που άκουσα δεν μου άρεσε, αλλά όχι λόγω προφοράς. Ο τραγουδιστής έχει ένα πομπώδες ύφος που έχω χιλιοακούσει και με κουράζει και η ενορχήστρωση μου δίνει την αίσθηση μιας πρόχειρης αντιγραφής στερεοτυπικών στοιχείων του ρεμπέτικου. Θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρον το αποτέλεσμα, αν το συγκρότημα ήθελε να κάνει δημιουργικές παρεμβάσεις στο τραγούδι. Επίσης, νομίζω πως η σύγκριση αυτής της εκτέλεσης με τα ελληνικά αγγλόφωνα συγκροτήματα είναι ατυχής. Είναι πολλά τα συγκροτήματα πλέον που έχουν αποδεσμευθεί από μιμητισμούς και προσπαθούν να εμπλακούν σε μια δημιουργική διαδικασία. Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Minoru Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2012 μερικές φορές κάνεις μιά διασκευή επειδή έτσι στην κα*λ*σε και το παίζεις το κομμάτι επειδή το γουστάρεις χωρίς πολλά πολλά και δημιουργικές παρεμβάσεις και θες να το γνωρίσει περισσότερος κόσμος και να παρουσιάσεις στο κοινό σου κάτι που θεωρείς είναι ενδιαφέρον και υποστηρίζει την καλλιτεχνική πρόταση που πρεσβεύεις, για αυτό και μόνο τους βγάζω το καπέλο. Ο τραγουδιστής έχει ένα πομπώδες ύφος που έχω χιλιοακούσει και με κουράζει και η ενορχήστρωση μου δίνει την αίσθηση μιας πρόχειρης αντιγραφής στερεοτυπικών στοιχείων του ρεμπέτικου. Πάντως να ακούω τον Perry να προσπαθεί να ακουστεί σαν τον Τσιτσάνη δεν θα το ήθελα και θα ήταν και κωμικοτραγικό ;D Πάντως ενώ εμένα δεν μ αρέσουν τα ρεμπέτικα αυτό που άκουσα με ταξίδεψε λίγο και μου άρεσε σε αντίθεση με το αυθεντικό όταν αμέσως μετά το άκουσα. Όσο για την προφορά τι να πω, ο άνθρωπος προσπάθησε πρώτη φορά να τραγουδήσει κάτι στα ελληνικά(κ μάλλον δεν τα έχει μιλήσει κ ποτέ :P) άρα η σύγκριση με τις αγγλόφωνες μπάντες ατυχής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2012 Administrator Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2012 Καπως ετσι ακουγονται και τα μισα ελληνικα αγγλοφωνα γκρουπ στους εγγλεζους.... ;D +1 απο πλευράς προφοράς. Και μη ξεχνάμε πως όπως και οι εδώ.. έτσι και αυτοί παίζουν "δημιουργικά" σε κοινό που μάλλον δεν είναι αυτόχθονες και νοιώθουν μια... παγκοσμιοποίηση. Παρα ταύτα μουσικά δεν χαλάστηκα αφού το ύφος της μπάντας είναι τέτοιο. World. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2012 μερικές φορές κάνεις μιά διασκευή επειδή έτσι στην κα*λ*σε και το παίζεις το κομμάτι επειδή το γουστάρεις χωρίς πολλά πολλά και δημιουργικές παρεμβάσεις Δεν είπε κανείς να βγει διάταγμα που απαγορεύει να κάνουν την κάβ*α τους, αλλά θα κριθούν και καλλιτεχνικά για αυτή. Επειδή οι DCD είναι μουσικοί ολκής σε όλα τα επίπεδα, εδώ νομίζω δεν είναι στα καλύτερά τους, αλλά δέχομαι ότι η συγκεκριμένη στιγμή του βίντεο είναι μια στιγμή χαλάρωσης και όχι παρουσίαση της κατεξοχήν καλλιτεχνικής τους πρότασης. Η προφορά (που προσωπικά δεν με απασχολεί) όσο να 'ναι, είναι αστεία. Βασιλάζ δεκτάτοραζ τεόζ κι κασμοκράτοραζ (=αυτός που κρατάει κασμά; ). Πάντως η αναλογία με τα αγγλόφωνα ελληνικά συγκροτήματα δεν είναι τελείως ακριβής. Τα εν λόγω ελληνικά συγκροτήματα θέλουν να ακούγονται σαν ξένα χωρίς να τα καταφέρνουν, ενώ ο Perry εδώ δεν προσπαθεί τόσο να κάνει πιστή επανεκτέλεση σε "αυθεντικό" ελληνικό ύφος, όσο να πει στο κοινό του ότι "για δείτε, βρήκα ένα σπουδαίο ελληνικό τραγούδι και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας". Ομολογώ βέβαια ότι σπάνια έχουμε την ευκαιρία να πούμε σε μια μουσικάρα διεθνούς επιπέδου "ψιτ φίλοσ, δεν το 'χεις". Ας το απολαύσουμε! Πάντως ο Perry είναι τρομερή φωνάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2012 Πάντως ο Perry είναι τρομερή φωνάρα. Κι αυτό είναι το λιγώτερο, πρόκειται για κορυφαίο μουσικό, όσοι γνωρίζουν τη μπάντα και την πορεία της το ξέρουν καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση