Haris Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Παρα πολύ εύστοχα αυτά που γράφεις μεσιέ bouzoukleri, αλλά η αλήθεια είναι πως είναι... αλήθεια! :D Δυστυχώς είναι αλήθεια αλλά ευτυχώς δεν είναι όλη η αλήθεια. Υπάρχουν άνθρωποι - στο Noiz και γενικά - που ψάχνουν, ενδιαφέρονται, ρωτάνε για να μάθουν και όχι για να διδάξουν κ.λπ. Μόνο που αυτοί συνήθως κρατάνε χαμηλό προφίλ, ακούνε περισσότερο και μιλάνε μόνο όταν έχουν κάτι να πουν (Δεν μιλάω για μένα. Εγώ είμαι γνωστός φλύαρος εξυπνάκιας!) Και αναρωτιέμαι αν το περιβάλλον είναι τόσο λειτουργικό και εύχρηστο όσο θα μπορούσε να είναι για να μην λειτουργεί έτσι σαν τεμπέλης ένα μεγάλο ποσοστό. Αλλά και πάλι κάτι πιό απλό όσο ένα φόρουμ... δεν ξέρω. Μια χαρά είναι το περιβάλλον. Πάντα υπάρχουν περιθώρια για βελτιώσεις αλλά ο τύπος που περιγράφει ο bouzoukleri θα συνεχίσει με θρησκευτική ευλάβεια να βαριέται να κουνήσει τα δάχτυλά του και το μυαλό του. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Δυστυχώς είναι αλήθεια αλλά ευτυχώς δεν είναι όλη η αλήθεια. Υπάρχουν άνθρωποι - στο Noiz και γενικά - που ψάχνουν, ενδιαφέρονται, ρωτάνε για να μάθουν και όχι για να διδάξουν κ.λπ. Μόνο που αυτοί συνήθως κρατάνε χαμηλό προφίλ, ακούνε περισσότερο και μιλάνε μόνο όταν έχουν κάτι να πουν +1000 Παιδιά δυστηχώς δεν έχουμε μάθει να ακούμε, ειναι μεγάλη τέχνη να ακους πραγματικά τι λέει ο άλλος και να καταλαβαίνεις τι εννοεί. Το έχω σπουδάσει αυτό στον εργασιακό μου χώρο που είναι άσχετος με μουσική και εκ των υστέρων κατάλαβα οτι ιδιαίτερα στη μουσική αυτός που ΔΕΝ ακούει τους άλλους σε ένα μουσικό σύνολο-γκρούπ ειναι αυτός που ΔΕΝ θα πάει μπροστά >:( Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 ιδιαίτερα στη μουσική αυτός που ΔΕΝ ακούει τους άλλους σε ένα μουσικό σύνολο-γκρούπ ειναι αυτός που ΔΕΝ θα πάει μπροστά >:( Είναι πολύ διαδεδομένο στην Ελλάδα, ένα συγκρότημα να έχει τόσους σολίστες όσα είναι και τα μέλη του συγκροτήματος. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Δεν είναι μόνο ελληνικό προνόμιο .Και στα ξένα φόρουμ τα ίδια τραβάνε... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση