Προς το περιεχόμενο

Είμαι τεμπέλης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 33
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δεν κάνω ΠΟΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.

Δεν ΔΙΑΒΑΖΩ παλαιότερα ή λυμένα θέματα.

Δεν διαβάζω από την αρχή τα θέματα.

Δεν έχω διαβάσει (πόσο μάλλον γράψει) ούτε ένα άρθρο.

Ζητάω βοήθεια αλλά επιχειρηματολογώ όντας άσχετος με το ερώτημα που έθεσα.

Ζητάω βοήθεια για κάτι που στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας έχει 666 προτάσεις για ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΜΑ.

Αρνούμαι να ΔΙΑΒΑΣΩ απαντήσεις με επιχειρηματολογία. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΩ το ιδιοφυές μυαλό μου. Έτσι κι'αλλιώς την αντίληψη μου δεν θέλω να την αναπτύξω. ΕΠΙΘΥΜΩ ΚΟΛΑΚΕΣ. ΔΕΝ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ.

Δεν έχω εργασιακή σχέση με τον χώρο της μουσικής αλλά ΞΕΡΩ ΑΠ'ΕΞΩ κι ανακατωτά ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ.

Δεν έχω κάνει καμιά ζωντανή εμφάνιση τα τελευταία 10 χρόνια , αλλά φταίει το κύκλωμα όχι εγώ που δεν μελετώ καλύτερα-σωστότερα-περισσότερο.

Δεν έχω ηχογραφήσει ΠΟΤΕ τίποτα αλλά η φαιά ουσία μου φτάνει για:

5 αλμπουμ σαν το Dark side of the moon 

12 τραγούδια σαν το Back in black

24 ιδέες σαν το δίσκο Are you experienced

68 σόλα σε όλο το Led Zeppelin II

Δεν κάνω αλλαγή χορδών στην κιθάρα μου γιατί ο Τάκης της Κυρά Μάρθας απέναντι μου είπε για έναν καλό τεχνικό που είναι καλό παιδί και κάνει σέρβις σε μπουζούκια με 10 ευρώ και δωρο τις χορδές.

Η wikipedia είναι έργο του σατανά και καλά κάνω που αν έχω απορία εμπιστεύομαι τα φιλαράκια μου στο facebook που γνώρισα μέσω RPG.

Κάνω τέλεια που πετάω τα manual των κατασκευαστών. Έτσι κι'αλλιώς οι πρώτες 34 σελίδες είναι γεμάτες από security warnings.

Δεν πάω σε ζωντανή εμφάνιση ΚΑΝΕΝΟΣ. Αφού παίζουν τα τραγούδια χειρότερα από το youtube. Άσε που μπορώ να φασόνομαι και να ακούω τέλειο MP3 στα ακουστικά μου.

Και αν θέλετε να ξέρετε , στο noiz έχετε κάνει κλίκα και κάνετε κρυφές μπυροποσίες αναμεταξύ σας. Και επίσης μερικοί, ΟΧΙ ΟΛΟΙ εντάξει, ξέρετε να γράφετε και να εκφράζεστε με ελληνικά. Τριτοκοσμικοί βαλκάνιοι είστε ρε. Τα πληκτρολόγια της προκοπής δεν έχουν ςθπσδφγξλψω που μου το παίζετε και ορθογράφοι ξερόλες.

Α , και να μη το ξεχάσω. Μήπως μπορεί να μου προτείνει κανείς ηλεκτρική κιθάρα μάρκας στρακοσκάστερ ; Έπαιζα παλιά κλασική κιθάρα σε ένα σχολικό συγκρότημα και κάναμε reunion και με τα φιλαράκια ξαναγουστάρουμε τη φάση. Θα παίζουμε από ΠΥΞ ΛΑΞ μέχρι Living Color και μαζί με την κιθάρα λέω να πάρω και κανένα ενισχυτή 150 Watt. 200 ευρώ θα φτάσουν ; Τον ενισχυτή τον θέλω για το μέλλον live σε μπαράκι. Έτσι κι'αλλιώς δεν θα παίζω σπίτι (έχω μωρό επτά μηνών και δεν θέλω να ενοχλώ)

Φύλλο και φτερό τα πάντα όλα !!!! Κλασσικός bouzoukleri.... Bέβαια όπως είπε και ο Σταύρος, ο αναμάρτητος ας πετάξει την πρώτη κοτρώνα...  ;) ;) ;)

Τέλος πάντων, ωραία ευφυολογήματα αλλά από κει και πέρα τι ακριβώς?  ;) ;) Δεν γράφω άλλο, βαρέθηκα.. Εξάλλου, είμαι τεμπέλης χαλαρά...

Όχι άλλα μινόρε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Administrator

Να το βάλουμε σαν καλωσόρισμα κατα την εγγραφή νέων μελών; ;D ;D

Παρα πολύ εύστοχα αυτά που γράφεις μεσιέ bouzoukleri, αλλά η αλήθεια είναι πως είναι... αλήθεια! :D

Και αναρωτιέμαι αν το περιβάλλον είναι τόσο λειτουργικό και εύχρηστο όσο θα μπορούσε να είναι για να μην λειτουργεί έτσι σαν τεμπέλης ένα μεγάλο ποσοστό. Αλλά και πάλι κάτι πιό απλό όσο ένα φόρουμ... δεν ξέρω.

Live and let Live.

Παρέλαβα μαγνήτη υποτίθεται PAF για neck ;D

Και ειναι για bridge καμμία σχέση με PAF - ειναι 16ΚΩ- κάποιος θέλει να το γυρίσω σε μεταλ :D

Βρε Νάσο, PAF είναι.

Power Attack Fury. ;D ;D ;D

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Δεν έχω εργασιακή σχέση με τον χώρο της μουσικής αλλά ΞΕΡΩ ΑΠ'ΕΞΩ κι ανακατωτά ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ.

;D ;D ;D ;D ;D

Αιμ δε νάμπερ γουάν κονσπίρασι θίοριστ.  8)

Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..

Και αναρωτιέμαι αν το περιβάλλον είναι τόσο λειτουργικό και εύχρηστο όσο θα μπορούσε να είναι για να μην λειτουργεί έτσι σαν τεμπέλης ένα μεγάλο ποσοστό. Αλλά και πάλι κάτι πιό απλό όσο ένα φόρουμ... δεν ξέρω.

Το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό. Οι ιστιοσελίδες ακόμα δημιουργούνται από ανθρώπους σχετικούς με την πληροφορική, μήπως τελικά μετά από ένα όριο (όγκου, θεμάτων, μορφής δεδομένων) να υπάρχει και υποστήριξη από βιβλιοθηκάριους , που είναι η δουλειά τους ρε αδερφέ.

Το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό. Οι ιστιοσελίδες ακόμα δημιουργούνται από ανθρώπους σχετικούς με την πληροφορική, μήπως τελικά μετά από ένα όριο (όγκου, θεμάτων, μορφής δεδομένων) να υπάρχει και υποστήριξη από βιβλιοθηκάριους , που είναι η δουλειά τους ρε αδερφέ.

Επειδη είμαι πληροφορικάριος που συνεργάζεται με βιβλιοθηκάριους σε θέματα οργάνωσης και παροχής πληροφορίας, μην νομίζεις ότι θα αλλάξει κάτι. Αυτές είναι εξειδικευμένες λύσεις για συγκεκριμένες εφαρμογές. Άλλωστε, τα φόρουμς σε γενικές γραμμές είναι τυποποιημένα και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους ακολουθούν μέσες άκρες τα best practices.

Το θέμα εντοπίζεται αποκλειστικά και μόνο σ' αυτό που έχεις βάλει στον τίτλο, την τεμπελιά, κοινώς στον άνθρωπο. Και με τεράστια κόκκινα γράμματα να βάλεις την πληροφορία στην οθόνη, αν ο άλλος βαριέται (και κυρίως αν δεν είναι διατεθειμένος να αναγνωρίσει ότι δεν είναι παντογνώστης), θα την προσπεράσει. Και το καλό είναι ότι αν σχολιάσεις την συμπεριφορά του, θα τσαντιστεί κι από πάνω.

We' re doomed I say, doooooomed.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Και με τεράστια κόκκινα γράμματα να βάλεις την πληροφορία στην οθόνη, αν ο άλλος βαριέται (και κυρίως αν δεν είναι διατεθειμένος να αναγνωρίσει ότι δεν είναι παντογνώστης), θα την προσπεράσει. Και το καλό είναι ότι αν σχολιάσεις την συμπεριφορά του, θα τσαντιστεί κι από πάνω.

+1

Πριν καιρό ένα πολύ γνωστό μέλος είχε κάνει μια ερώτηση απ΄αυτές που απαντώνται εύκολα και άμεσα από το google, τον ρώτησα λοιπόν:

"γιατί δεν το ψάχνεις στο διαδίκτυο;"

και μου απάντησε

"και το noiz διαδίκτυο είναι".

Eπίσης, γράφω τίτλους θεμάτων με κεφαλαία γιατι τα δικά μου θέματα είναι σημαντικό να απαντηθούν άμεσα :

πχ, ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΙΘΑΡΑ ΕΠΕΙΓΟΝ.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου