bouzoukleri Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Δεν κάνω ΠΟΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ. Δεν ΔΙΑΒΑΖΩ παλαιότερα ή λυμένα θέματα. Δεν διαβάζω από την αρχή τα θέματα. Δεν έχω διαβάσει (πόσο μάλλον γράψει) ούτε ένα άρθρο. Ζητάω βοήθεια αλλά επιχειρηματολογώ όντας άσχετος με το ερώτημα που έθεσα. Ζητάω βοήθεια για κάτι που στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας έχει 666 προτάσεις για ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΜΑ. Αρνούμαι να ΔΙΑΒΑΣΩ απαντήσεις με επιχειρηματολογία. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΩ το ιδιοφυές μυαλό μου. Έτσι κι'αλλιώς την αντίληψη μου δεν θέλω να την αναπτύξω. ΕΠΙΘΥΜΩ ΚΟΛΑΚΕΣ. ΔΕΝ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ. Δεν έχω εργασιακή σχέση με τον χώρο της μουσικής αλλά ΞΕΡΩ ΑΠ'ΕΞΩ κι ανακατωτά ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ. Δεν έχω κάνει καμιά ζωντανή εμφάνιση τα τελευταία 10 χρόνια , αλλά φταίει το κύκλωμα όχι εγώ που δεν μελετώ καλύτερα-σωστότερα-περισσότερο. Δεν έχω ηχογραφήσει ΠΟΤΕ τίποτα αλλά η φαιά ουσία μου φτάνει για: 5 αλμπουμ σαν το Dark side of the moon 12 τραγούδια σαν το Back in black 24 ιδέες σαν το δίσκο Are you experienced 68 σόλα σε όλο το Led Zeppelin II Δεν κάνω αλλαγή χορδών στην κιθάρα μου γιατί ο Τάκης της Κυρά Μάρθας απέναντι μου είπε για έναν καλό τεχνικό που είναι καλό παιδί και κάνει σέρβις σε μπουζούκια με 10 ευρώ και δωρο τις χορδές. Η wikipedia είναι έργο του σατανά και καλά κάνω που αν έχω απορία εμπιστεύομαι τα φιλαράκια μου στο facebook που γνώρισα μέσω RPG. Κάνω τέλεια που πετάω τα manual των κατασκευαστών. Έτσι κι'αλλιώς οι πρώτες 34 σελίδες είναι γεμάτες από security warnings. Δεν πάω σε ζωντανή εμφάνιση ΚΑΝΕΝΟΣ. Αφού παίζουν τα τραγούδια χειρότερα από το youtube. Άσε που μπορώ να φασόνομαι και να ακούω τέλειο MP3 στα ακουστικά μου. Και αν θέλετε να ξέρετε , στο noiz έχετε κάνει κλίκα και κάνετε κρυφές μπυροποσίες αναμεταξύ σας. Και επίσης μερικοί, ΟΧΙ ΟΛΟΙ εντάξει, ξέρετε να γράφετε και να εκφράζεστε με ελληνικά. Τριτοκοσμικοί βαλκάνιοι είστε ρε. Τα πληκτρολόγια της προκοπής δεν έχουν ςθπσδφγξλψω που μου το παίζετε και ορθογράφοι ξερόλες. Α , και να μη το ξεχάσω. Μήπως μπορεί να μου προτείνει κανείς ηλεκτρική κιθάρα μάρκας στρακοσκάστερ ; Έπαιζα παλιά κλασική κιθάρα σε ένα σχολικό συγκρότημα και κάναμε reunion και με τα φιλαράκια ξαναγουστάρουμε τη φάση. Θα παίζουμε από ΠΥΞ ΛΑΞ μέχρι Living Color και μαζί με την κιθάρα λέω να πάρω και κανένα ενισχυτή 150 Watt. 200 ευρώ θα φτάσουν ; Τον ενισχυτή τον θέλω για το μέλλον live σε μπαράκι. Έτσι κι'αλλιώς δεν θα παίζω σπίτι (έχω μωρό επτά μηνών και δεν θέλω να ενοχλώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Reborn Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Αν και διαβάζω καθημερινά έχω να γράψω πάνω από 4άμηνο στο φόρουμ... Αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ σε αυτή την περίπτωση....Γιατί?? :'( :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Δεν κάνω ΠΟΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ. Δεν ΔΙΑΒΑΖΩ παλαιότερα ή λυμένα θέματα. Δεν διαβάζω από την αρχή τα θέματα. Δεν έχω διαβάσει (πόσο μάλλον γράψει) ούτε ένα άρθρο. Ζητάω βοήθεια αλλά επιχειρηματολογώ όντας άσχετος με το ερώτημα που έθεσα. Ζητάω βοήθεια για κάτι που στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας έχει 666 προτάσεις για ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΜΑ. Αρνούμαι να ΔΙΑΒΑΣΩ απαντήσεις με επιχειρηματολογία. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΩ το ιδιοφυές μυαλό μου. Έτσι κι'αλλιώς την αντίληψη μου δεν θέλω να την αναπτύξω. ΕΠΙΘΥΜΩ ΚΟΛΑΚΕΣ. ΔΕΝ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ. Δεν έχω εργασιακή σχέση με τον χώρο της μουσικής αλλά ΞΕΡΩ ΑΠ'ΕΞΩ κι ανακατωτά ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ. Δεν έχω κάνει καμιά ζωντανή εμφάνιση τα τελευταία 10 χρόνια , αλλά φταίει το κύκλωμα όχι εγώ που δεν μελετώ καλύτερα-σωστότερα-περισσότερο. Δεν έχω ηχογραφήσει ΠΟΤΕ τίποτα αλλά η φαιά ουσία μου φτάνει για: 5 αλμπουμ σαν το Dark side of the moon 12 τραγούδια σαν το Back in black 24 ιδέες σαν το δίσκο Are you experienced 68 σόλα σε όλο το Led Zeppelin II Δεν κάνω αλλαγή χορδών στην κιθάρα μου γιατί ο Τάκης της Κυρά Μάρθας απέναντι μου είπε για έναν καλό τεχνικό που είναι καλό παιδί και κάνει σέρβις σε μπουζούκια με 10 ευρώ και δωρο τις χορδές. Η wikipedia είναι έργο του σατανά και καλά κάνω που αν έχω απορία εμπιστεύομαι τα φιλαράκια μου στο facebook που γνώρισα μέσω RPG. Κάνω τέλεια που πετάω τα manual των κατασκευαστών. Έτσι κι'αλλιώς οι πρώτες 34 σελίδες είναι γεμάτες από security warnings. Δεν πάω σε ζωντανή εμφάνιση ΚΑΝΕΝΟΣ. Αφού παίζουν τα τραγούδια χειρότερα από το youtube. Άσε που μπορώ να φασόνομαι και να ακούω τέλειο MP3 στα ακουστικά μου. Και αν θέλετε να ξέρετε , στο noiz έχετε κάνει κλίκα και κάνετε κρυφές μπυροποσίες αναμεταξύ σας. Και επίσης μερικοί, ΟΧΙ ΟΛΟΙ εντάξει, ξέρετε να γράφετε και να εκφράζεστε με ελληνικά. Τριτοκοσμικοί βαλκάνιοι είστε ρε. Τα πληκτρολόγια της προκοπής δεν έχουν ςθπσδφγξλψω που μου το παίζετε και ορθογράφοι ξερόλες. Α , και να μη το ξεχάσω. Μήπως μπορεί να μου προτείνει κανείς ηλεκτρική κιθάρα μάρκας στρακοσκάστερ ; Έπαιζα παλιά κλασική κιθάρα σε ένα σχολικό συγκρότημα και κάναμε reunion και με τα φιλαράκια ξαναγουστάρουμε τη φάση. Θα παίζουμε από ΠΥΞ ΛΑΞ μέχρι Living Color και μαζί με την κιθάρα λέω να πάρω και κανένα ενισχυτή 150 Watt. 200 ευρώ θα φτάσουν ; Τον ενισχυτή τον θέλω για το μέλλον live σε μπαράκι. Έτσι κι'αλλιώς δεν θα παίζω σπίτι (έχω μωρό επτά μηνών και δεν θέλω να ενοχλώ) Η πραγματικότητα του noiz (και κατ' επέκτασιν όλης της μουσικής ζωής στην ελλάδα) συμπυκνωμένη σε ένα ποστ. Είσαι ένας μικρός θεούλης. :worship: ;D Υ.Γ. ΚΛΑΙΩ από τα γέλια. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Ωραιος! ;D Βεβαια..ο αναμαρτητος το λιθο βαλλετω.. ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Για τις αμαρτίες μου το έγραψα :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Για τις αμαρτίες μου το έγραψα :-\ Kαι γω για τις δικες μου. ;) ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Για τις αμαρτίες μου το έγραψα :-\ Έλα τώρα, εσύ δεν άνοιξες το θέμα με τους Metallica που παίζουν το when a blind man cries? ;D ;D ;D ;D ;D Kαι γω για τις δικες μου. ;) ;D Ρε τι πάθατε σήμερα όλοι? Αν αρχίσω με τις δικές μου.... :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Για τις αμαρτίες μου το έγραψα :-\ Δε χρειαζοταν. Εισαι αναμαρτητος! Κι ας τους εβαλες να τσακωνονται για τους Μεταληρα. ;D ;D Kαλα τους εκαμες! Kαι γω για τις δικες μου. ;) ;D Kαλως τα 2-0!Που σαι συ αγορι μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Δεν κάνω ΠΟΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ. Έτσι κι αλλιώς δεν δουλεύει. Δεν ΔΙΑΒΑΖΩ παλαιότερα ή λυμένα θέματα. Έχει λυθεί ποτέ κανένα θέμα εκτός από τα κσύλα? Δεν διαβάζω από την αρχή τα θέματα. Χαμένος χρόνος. Δεν έχω διαβάσει (πόσο μάλλον γράψει) ούτε ένα άρθρο. Τα ήξερα όλα από πριν. Ζητάω βοήθεια αλλά επιχειρηματολογώ όντας άσχετος με το ερώτημα που έθεσα. Αφού έχω δίκιο και το ξέρω, γιατί δεν μου λέτε αυτό που θέλω να ακούσω? Ζητάω βοήθεια για κάτι που στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας έχει 666 προτάσεις για ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΜΑ. Αλλά καμία πρόταση για την δική μου μοναδική ερώτηση. Αρνούμαι να ΔΙΑΒΑΣΩ απαντήσεις με επιχειρηματολογία. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΩ το ιδιοφυές μυαλό μου. Έτσι κι'αλλιώς την αντίληψη μου δεν θέλω να την αναπτύξω. ΕΠΙΘΥΜΩ ΚΟΛΑΚΕΣ. ΔΕΝ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ. Και λένε και αλήθεια. Δεν έχω εργασιακή σχέση με τον χώρο της μουσικής αλλά ΞΕΡΩ ΑΠ'ΕΞΩ κι ανακατωτά ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ. Γι' αυτό αρνούμαι να συμμετέχω. Δεν έχω κάνει καμιά ζωντανή εμφάνιση τα τελευταία 10 χρόνια , αλλά φταίει το κύκλωμα όχι εγώ που δεν μελετώ καλύτερα-σωστότερα-περισσότερο. Γιατί οι άλλοι είναι καλύτεροι και μελετούν καλύτερα-σωστότερα-περισσότερο από μένα? Δεν έχω ηχογραφήσει ΠΟΤΕ τίποτα αλλά η φαιά ουσία μου φτάνει για: 5 αλμπουμ σαν το Dark side of the moon 12 τραγούδια σαν το Back in black 24 ιδέες σαν το δίσκο Are you experienced 68 σόλα σε όλο το Led Zeppelin II Είμαι μετριόφρων γιατί σας είπα τα αυτονόητα. Που να ξέρατε και τα άλλα. Δεν κάνω αλλαγή χορδών στην κιθάρα μου γιατί ο Τάκης της Κυρά Μάρθας απέναντι μου είπε για έναν καλό τεχνικό που είναι καλό παιδί και κάνει σέρβις σε μπουζούκια με 10 ευρώ και δωρο τις χορδές. Επειδή όμως δεν μου περισσεύει το 10άρικο προσπαθώ να του το ρίξω στα πέντε ευρώ. Η wikipedia είναι έργο του σατανά και καλά κάνω που αν έχω απορία εμπιστεύομαι τα φιλαράκια μου στο facebook που γνώρισα μέσω RPG. Έχω inside information φίλος, εσύ που να καταλάβεις. Κάνω τέλεια που πετάω τα manual των κατασκευαστών. Έτσι κι'αλλιώς οι πρώτες 34 σελίδες είναι γεμάτες από security warnings. Αφού είναι φτιαγμένα για να μην τα καταλαβαίνεις, άσε που έχω κάτι φιλαράκια που θα μου πουν ότι χρειάζομαι. Δεν πάω σε ζωντανή εμφάνιση ΚΑΝΕΝΟΣ. Αφού παίζουν τα τραγούδια χειρότερα από το youtube. Άσε που μπορώ να φασόνομαι και να ακούω τέλειο MP3 στα ακουστικά μου. Τι να πάω να κάνω? Αρπαχτές θα πλερώνω? Και αν θέλετε να ξέρετε , στο noiz έχετε κάνει κλίκα και κάνετε κρυφές μπυροποσίες αναμεταξύ σας. Και επίσης μερικοί, ΟΧΙ ΟΛΟΙ εντάξει, ξέρετε να γράφετε και να εκφράζεστε με ελληνικά. Τριτοκοσμικοί βαλκάνιοι είστε ρε. Τα πληκτρολόγια της προκοπής δεν έχουν ςθπσδφγξλψω που μου το παίζετε και ορθογράφοι ξερόλες. Γι' αυτό πίνω μπύρες σπίτι μου μόνος μου. Δεν σας αντέχω, ο καθένας σας με τον "μύθο" του, αλλά ποιός αντέχει στην επικοινωνία μαζί μου? Α , και να μη το ξεχάσω. Μήπως μπορεί να μου προτείνει κανείς ηλεκτρική κιθάρα μάρκας στρακοσκάστερ ; Έπαιζα παλιά κλασική κιθάρα σε ένα σχολικό συγκρότημα και κάναμε reunion και με τα φιλαράκια ξαναγουστάρουμε τη φάση. Θα παίζουμε από ΠΥΞ ΛΑΞ μέχρι Living Color και μαζί με την κιθάρα λέω να πάρω και κανένα ενισχυτή 150 Watt. 200 ευρώ θα φτάσουν ; Τον ενισχυτή τον θέλω για το μέλλον live σε μπαράκι. Έτσι κι'αλλιώς δεν θα παίζω σπίτι (έχω μωρό επτά μηνών και δεν θέλω να ενοχλώ) Άσε ρε που ξέρεις και τους Living Colour. Τεσπα να σου πω. Όχι απλά φτάνουν 200 γιούρα αλλά αν δώσεις παραπάνω θα σε πιάσουν Κώτσο. Και το μεγάλο μυστικό. Όλες οι caster ίδιες είναι, πάρε μια φτηνή. Θα σου κάνει την δουλειά σου μια χαρά (κι αν δεν στην κάνει δεν θα το καταλάβεις έτσι κι αλλιώς). Α, ψάξε και στις αγγελίες. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Εγω να δεις τι τεμπελης που ειμαι .(ποιος ηρθε ρε παιδια ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση