kbasilis Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Πήρε καταλάθος το μάτι μου αυτό http://theultimatevoxtonelab.blogspot.gr/2010/11/vox-valvetronix-tonelab-bl-blue.html Δεν την έχω δει σε κατάλογο σε βίντεο κτλ. ::) Πρόκειται να κυκλοφωρίσει σύντομα? ??? Αν ναι πρέπει να είναι πολύ εργαλείο. :D Να δούμε και την τιμή. :P Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 So, even though I'm a fan of the existing Vox models I enjoy brainstorming for new designs and sonic possibilities! I use Adobe photoshop to create all image designs. I will be posting new model prototypes in the future, so feel free to subscribe and post feedback! "fan" model ειναι, το λέει και στο ιδιο το σαιτ a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Πήρε καταλάθος το μάτι μου αυτό http://theultimatevoxtonelab.blogspot.gr/2010/11/vox-valvetronix-tonelab-bl-blue.html Δεν την έχω δει σε κατάλογο σε βίντεο κτλ. ::) Πρόκειται να κυκλοφωρίσει σύντομα? ??? Αν ναι πρέπει να είναι πολύ εργαλείο. :D Να δούμε και την τιμή. :P Κοίταξε δεξιά "I use Adobe photoshop to create all image designs". ;) EDIT: Με πρόλαβε ο IraklisZS. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Κοίταξε δεξιά "I use Adobe photoshop to create all image designs". ;) Σωστά δεν το πρόσεξα πάνω στον ενθουσιασμό μου ;D ;D ;D Απλά είχα είχα αποριά αν ήταν από fans ή όχι ούτε αυτό είχα δει "fan" model ειναι, το λέει και στο ιδιο το σαιτ ;D ;D ;D Αλλά ούτε μπήκα στο επίσημο site της VOX που θα έπρεπε να είναι η πρώτη κίνηση. :D Και να κυκλοφωρούσε αυτό το πράμα τι θα γινόταν? Και τι τιμή μπορεί να έπιανε άραγε? Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 ....αλλα και να βγει ποτε,δεν νομιζω οτι η θεση των λαμπως εκει,ειναι η καταλληλη!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Ακομα ενα expression pedal να ειχε θα ηταν ονειρο ..... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Administrator Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Εγώ πάντως θα την έπαιρνα! Γιατί έχει τις λειτουργίες και την ευχρηστία που θα' πρεπε να έχουν όλες οι μεγάλες πεταλιέρες. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Eγώ θα ήθελα το fx on/off να ήταν ξεχωριστό κουμπί ώστε με ένα πάτημα να ενεργοποιήται και όχι να το κρατάς παρατεταμένα. Δεν θέλει πολύ ώρα πάτημα αλλά πιο βολικό θα ήταν με ένα πάτημα. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση