Guru nikodemos Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2012 Οι Electro Vampires είναι σίγουρα η αγαπημένη μου Ελληνική μπάντα αυτή την στιγμή.....ίσως να φταίει ότι παίζουν αυτό το γκαραζο, post-punk, σκοτεινοsomething που σημάδεψε και στοίχειωσε την εφηβεία μου (και συνεχίζει να με στοιχειώνει)....δεν ξέρω....πάντως είμαι τρομερά χαρούμενος που τους έκανα την παραγωγή στο πρώτο τους άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει σύντομα.....είχα πολύ καιρό να αισθανθώ τόσο απόλυτα στο στοιχείο μου.....βαμπίρια, σκοτάδια, feedback, τεράστια τύμπανα, minimal παιξίματα, θόρυβος, ηρεμία, θόρυβος κλπ κλπ......τα πιο γερόντια που περάσατε και από αυτή την πιο σκοτεινή πλευρά του πράγματος ξέρετε ;) enjoy.....και όπως λέει και ο Bella Lugosi στο "Glen or Glenda" του Ed Wood: "Beware........" check my websitehttps://www.mixingnik.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wyndorf Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Well done......πολυ καλη παραγωγη !!!! Μου άρεσαν τα τύμπανα σε συνδυασμό με τον χώρο σου ο οποίος έχει ένα signature ήχο , ειδικά στης μποτες.....επίσης θεωρω σημαντικο το γεγονός ότι το γράψανε live , νομίζω σε τετοιες μουσικές είναι απαραίτητο. Και παλι Μπράβο και στο παραγωγό αλλα φυσικά και στην μπάντα ;D Rehearse more....edit less!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Εξαιρετικότατο - δεν περίμενα τίποτα λιγότερο! Ήδη από την περιγραφή μπήκα με αυξημένες προσδοκίες, και δεν απογοητεύτηκα από τίποτα: μουσική, στίχοι, βίντεο και παραγωγή σε πάρα πολύ ψηλά επίπεδα. Μπράβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Μου αρεσαν πολλά στοιχεία για να τα απαριθμήσω ενα ενα ;D Αλλά το el.piano με χτύπησε στην καρδιά. Τι ακριβώς χρησιμοποιησε ο συνάδελφος? :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru nikodemos Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 OP Guru Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 glad you like it :) ο χώρος έπαιξε τρομερά σημαντικό ρόλο στην όλη φάση Νίκο δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήταν το ηλεκτρικό πιάνο :-\ ......θα το βρω όμως :) Τα βιντεάκια είναι απλά τα projection που χρησιμοποιούν τα παιδιά στα live. ...άιντε ακόμη ένα λίγο πιο "ζωηρό" check my websitehttps://www.mixingnik.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 (Ξανά) Έχοντας πολύ πρόσφατο το “The Hunger” του Tony Scott, το γούσταρα δεόντως. Μπράβο σε όλους σας. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru nikodemos Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 OP Guru Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Catherine Deneuve με μαύρο βέλο, Bowie, βαμπίρια, τσέλο, Bauhaus και όλοι οι πρώην να σαπίζουν στα κουτάκια τους.......αγαπημένη ταινία :) ...θα σου αρέσει αυτό το άλμπουμ LK....είμαι σίγουρος ;) check my websitehttps://www.mixingnik.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2012 Και εγώ έτσι πιστεύω. Κράτα με ενήμερο για το album! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru nikodemos Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 OP Guru Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 ...and another one check my websitehttps://www.mixingnik.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2012 Αναγνωρίζοντας το πολυ ιδιαιτερο της φωνής, προσπαθώ να καταλάβω ακόμα αν μου αρεσει :) Παντως το συνολο είναι παρα πολυ καλό. Εχει αποψη που ξεχωρίζει και αυτό είναι πολυ σημαντικό για να κατσεις να ακουσεις μια μπαντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση