Προς το περιεχόμενο

Kάρτα 'Hχου και Monitor

bibero2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συμφωνω απολυτα (αν δεν υπαρχει θεμα βεβαια με τα mac) για την komplete της Native instruments. Eχω την audio kontrol 1 εδω και 3 χρονια και ειμαι ακρως ευχαριστημενος. Την δουλευω στο σπιτι και στην δουλεια μου ολα αυτα τα χρονια και τιποτα. Δεν εχει βγαλει το παραμικρο. Με παρα πολυ καλο latency 2-6 ms.

Και σε ενα ξενο φορουμ που διαβαζα προσφατα, ενας ειχε μια πανακριβη καρτα (εσωτερικη αν θυμαμαι καλα, αλλα δεν θυμαμαι μαρκα αυτη τη στιγμη) και του χαλασε. Μεχρι να του τη φτιαξουν που την εχει στειλει πισω στην εταιρια, εβαλε παλι την audio kontrol 1 που την ειχε απο πιο παλια και λεει παιδια την προτινω ανεπιφυλακτα. Πραγματικο σκυλι η καρτα.

Με βαση λοιπον αυτα που εχω δει και εχω διαβασει για την audio kontrol 1, φανταζομαι οτι και η komplete (σαν πιο καινουρια) θα ειναι αψογη. Και η τιμη ειναι φανταστικη.

H διαφορα που βλεπω ειναι οτι η audio kontrol 1 ειναι 24bit 192 khz ενω η komplete 24bit 96 khz.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Παιδια ευχαριστω πολυ για ολες τις προτασεις και την βοηθεια, αλλα τελικα κατεληξα σε αυτα που ειχα στο μυαλο μου..

Αγορασα τα KRK RP6 Rokit G2 και αυριο περιμενω και την N.I. KOMPLETE Audio 6.

Τα πηρα απο τον Νακα στην Θεσσαλονικη ο οποιος ειχε τις ιδιες τιμες με thomman (?!?) και μου τα αφησε και λιγο πιο φθηνα...

CarpeOmnious δεν με προλαβες αλλα και να με προλαβαινες δεν υπηρχε δυστηχως bugdet για 8αρια και φοβομουν κιολας οτι ισως το δωματιο μου να ειναι μικρο για μεγαλυτερα ηχεια.

Επισης εχω ακουσει γενικα οτι τα ΚRK εχουν πιο εντονα μπασσα απο οτι πρεπει οποτε...

Δεν ξερω..Δεν τα εχω ακουσει ακομα, απο αυριο με την καρτα!

• 5 μήνες αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου