Προς το περιεχόμενο

Οι Priest όπως - ίσως - δεν τους έχετε ξαναδεί...

RayDTutto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

LK για το killing machine μιλησα (evening star παρεθεσα).

Το desert plains απλα το βαλα γιατι ειναι κομματαρα  :D

Καλά λες!!!

Σου αφαιρώ το +1 τότε ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

αλλά κάτσε το +1 για το Desert plains στο έδωσα....ξανα πάρε το ;D ;D ;D ;D

Βασικά όλα δισκάρες είναι.... :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 44
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ότι και να λέτε το defenders of the faith είναι από τον Σείριο (άλλο πλανήτη) και αν ακούσετε ΚΑΛΑ το Ram it down θα σας έρθει τόσο φυσικό μα τόσο φυσικό το PAINKILLER.

Οι Αρμαγεδόνες και οι προφητίες θα μπορούσαν να μην έχουν βγει      :(

Η επιστροφή του Halford τους καταδίκασε σε θάνατο κατ' εμέ. Ο Ρίπερ ήταν φωνάρα και μπόρεσε να δώσει στη μπάντα μία νέα πιο σύγχρονη πνοή και μάλιστα βγάλανε και μία δισκάρα, το Jugulator. Δεν ήταν ανάγκη να γυρίσει ο rob και αυτό φάνηκε από τα άλμπουμ που ακολούθησαν.

Από εκεί και πέρα, και εμένα είναι αγαπημένο κομμάτι το Beyond the Realms of Death, ατελείωτο κομμάτι. Συνθετικά ως άλμπουμ ξεχωρίζω το british steel και το sad wings of destiny. Το πρώτο έχει μία από τις πιο απαράδεκτες παραγωγές. Εκεί όμως που έγινε όλεθρος, σφαγή, καταστροφή, πόλεμος, ξύλο, τσαμπουκάς, συγκίνηση, κορύφωση και απανωτοί οργασμοί είναι όταν βγήκε το painkiller. Αυτό το άλμπουμ δε μπορεί να το έχει γράψει άνθρωπος. Αυτό και το 7th son των έτερων Βρετανών αποτελούν τα 2 πιο αγαπημένα μου άλμπουμ ανεξαρτήτου μουσικής.

• Moderator

Παρότι η τριάδα Point of Entry, Screaming for Vengeance και Defenders of the Faith είναι η πολυαγαπημένη μου, για κάποια αιτία μου άρεσε και αυτή η εκδοχή τους:

Judas Priest Out In The Cold -[HD Quality]

all this has happened before and will happen again

• Moderator

για κάποια αιτία μου άρεσε και αυτή η εκδοχή τους:

Θα σου πώ εγώ μια αιτία. Γιατί το turbo ήταν ΔΙΣΚΑΡΑ....και πιο κοντά στην poser-ια , που πολύ σωστά ευαγγελίζεσαι  ;D ;D ;D ;D

• Moderator

Θα σου πώ εγώ μια αιτία. Γιατί το turbo ήταν ΔΙΣΚΑΡΑ....και πιο κοντά στην poser-ια , που πολύ σωστά ευαγγελίζεσαι   ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D

Δεν μπορώ παρά να υπερθεματίσω  ;D Βέβαια, όχι ότι δεν είχα ξετρελαθεί και με αυτή την στροφή στον ήχο τους... Μιλάμε για το «κακό» ενσαρκωμένο, να βγαίνει από τα ηχεία  8)

all this has happened before and will happen again

• Moderator

@ Terry

To πέιν-κίλλερ εγώ δεν μπορώ να πω ότι το κατανόησα.

Κάποια στιγμή (όταν θα είμαι πολύ χαρούμενος) θα του δώσω μια δεύτερη (τέταρτη μάλλον) ευκαιρία.  ;D ;D ;D ;D

Ας σταθώ λίγο ακόμα στο turbo και στο ΑΠΟΛΥΤΟ :

Judas Priest Wild Nights, Hot & Crazy Days -[HD Quality]

Κατά απόλυτα προσωπική άποψη και με κίνδυνο να ακουστώ γραφικός/υπερβολικός, το Painkiller δεν είναι απλά ο καλύτερος δίσκος των Priest...είναι ο καλύτερος δίσκος στην ιστορία του heavy metal...έστω ένας από τους 4-5 καλύτερους...είναι ο δίσκος που θα έβαζα στην εγκυκλοπαίδια δίπλα στο λήμμα "heavy metal"...είναι ο ΗΧΟΣ, το ΠΑΙΞΙΜΟ και η ΣΥΝΘΕΣΗ που προκύπτουν όταν όλες οι παράμετροι βρίσκονται στο απόλυτο ζενίθ, όταν όλα τα άστρα βρίσκονται στο σωστό σημείο once in a lifetime...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου