arme72 Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2012 παιδια γεια σας...Εχει κανεις τετοια κονσολα αυτοενισχυομενη?? τι γνωμη - εμπειρια εχετε?? Κανει δουλεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 Είναι σχετικά παλαιάς τεχνολογίας απο όσο ξέρω.Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυνατότητες σου.Έχεις σκοπό να πάρεις κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο?Αν δώσεις περισσότερα στοιχεία θα είναι πιο εύκολο να βοηθήσουμε :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arme72 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2012 ευχαριστω παρα πολυ για τη συμετοχη σας στην αγορα που θελω να κανω..Εγω δουλευω με αυτη τωρα http://www.kupindo.com/kupljeno/9415100_montarbo-ad66-mikser-sa-snagom και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα θελω μια ακομη η οποια να ειναι μεγαλυτερη σε watt η εστω ιδια .......ΑΞΙΟΠΟΙΣΤΗ !!! Μπορω να πω σε dynacord την 1600-3 αλλα εχει πολλα χρηματα...Σκεπτομενος οτι κανω πολυ καλα τη δουλεια μου με αυτη που σας δειχνει το link παραπανω ψαχνω κατι αναλογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση