yannis37 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 Λάκη, φίλε μου, πηγαινε σε καμια παραλια να δεις κανενα στργκακι.....γιατι σε βαρεσε η ζεστη φετο ;D τι ανησυχιες ειναι αυτες που εχεις Αυγουστιάτικα? ;D ;D ;D ;D ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 Λάκη, φίλε μου, πηγαινε σε καμια παραλια να δεις κανενα στργκακι.....γιατι σε βαρεσε η ζεστη φετο ;D τι ανησυχιες ειναι αυτες που εχεις Αυγουστιάτικα? ;D ;D ;D ;D ;D Είμαι κατά της απρεπούς εμφάνισης στις πλαζ! :P Απολαμβάνω το summer in the city. 8) Διακοπές ΠΟΤΕ πριν την 1η Σεπτεμβρίου , δεν μπορώ να συνωστίζομαι με τον λαό. ;D ;D ;D ;D ;D ;D :P :P :P :P Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 Λάκη αγόρι μου, με όλο το σεβασμό, τι εννοείς ότι σε ζώνουν τα φίδια και ότι δε θα προλάβεις; Η ζωή είναι ωραία, και στα 37, και στα 47, και στα 57. Μήπως έπρεπε να σκεφτείς το ενδεχόμενο να βρεις καμιά τσούπρα της προκόπης να νοικοκυρευτείς; Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη απάντηση στην κρίση ηλικίας. Όσο κι αν θέλουμε να αλητεύουμε εμείς τα αγοράκια, έρχεται κάποια στιγμή που αυτός ο τρόπος ζωής κουράζει. With all due respect, again. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 Λάκη αγόρι μου, με όλο το σεβασμό, τι εννοείς ότι σε ζώνουν τα φίδια και ότι δε θα προλάβεις; Η ζωή είναι ωραία, και στα 37, και στα 47, και στα 57. Μήπως έπρεπε να σκεφτείς το ενδεχόμενο να βρεις καμιά τσούπρα της προκόπης να νοικοκυρευτείς; Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη απάντηση στην κρίση ηλικίας. Όσο κι αν θέλουμε να αλητεύουμε εμείς τα αγοράκια, έρχεται κάποια στιγμή που αυτός ο τρόπος ζωής κουράζει. With all due respect, again. :) Όταν το θέμα φτάνει στον γάμο….νιώθω μικρός ακόμα…έφηβος . ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 Όταν το θέμα φτάνει στον γάμο….νιώθω μικρός ακόμα…έφηβος . ;D ;D ;D ;D ;D Να πηγαίνεις τότε παρανυφάκι, να συνηθίζεις. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 Να πηγαίνεις τότε παρανυφάκι, να συνηθίζεις. ;D :P :P :P :P :P :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 Άρα, δεδομένων των στοιχείων που έχουν παρουσιαστεί, το αρχικό ερώτημα μετατρέπεται σε "Αν ο Λάκης παντρευτεί, θα αλλάξει ο τρόπος που κατανοεί/απολαμβάνει τα ελληνικού στίχου τραγούδια;" Μείζον επιστημονικό πρόβλημα, λέμε ;D Ένας τρόπος να δοθεί απάντηση. Σόρυ Λάκη ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 Να πηγαίνεις τότε παρανυφάκι, να συνηθίζεις. ;D Πρανυφάκια βάζουν μόνο κοριτσάκια πλέον βρε, τουλάχιστον εδώ που είμαι. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 Τι να πώ, εγώ είχα μια ανησυχία…… μουσική, την έθεσα….και πως φτάσαμε να μιλάμε για τον γάμο μου, ούτε που το κατάλαβα. ;D Δεν μπορεί…είστε ΟΛΟΙ στο κόλπο…είστε ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ….. Ξέρω ποια σας έβαλε! Θα σας δείξω εγώ….. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 Δεν μπορεί…είστε ΟΛΟΙ στο κόλπο…είστε ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ….. Ξέρω ποια σας έβαλε! Θα σας δείξω εγώ….. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Αυτό εννοείς φαντάζομαι: xlapatsas ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση