Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 Ρέυ,φυσικά δεν το παίρνω ούτε προσωπικά και αλίμονο δεν προσβάλλομαι.Αυτό που λέs το έχω σκεφτεί και εγώ πολλέs φορέs. Aυτό,που το ποντιακό τραγούδι πραγματεύεται,όπωs προείπα,το ξέρω πολύ καλά.Απο διάφορεs πλευρέs. Το αμερικάνικο όχι. Κάνω όμωs relate πιο εύκολα με το τελευταίο. Ξενομανία,αυθυποβολή,τρέντυ,παραμύθα...μπορεί.Απλή αγάπη,μπορεί και πάλι. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 Να κανω μια παρενθεσουλα για να μην αδικουμε και την Ελλαδιτσα μας...με 400 χρονια σκλαβιας,κατοχη και δικτατορια ποσο χαρουμενα μπορει να ειναι τα τραγουδια σου... Επισης αυτο που λετε για το Αμερικα μου κανει πολυ εντυπωση....ειχα την αισθηση οτι ειναι πολυ συντηρητικη χωρα...! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 Οι ΗΠΑ δεν είναι καθόλου μα καθόλου ομοιογενής χώρα. Είναι σχεδόν μια ήπειρος από μόνη της. Συνεπώς, οποιαδήποτε γενικευμένη εντύπωση μπορεί να έχουν οι Ευρωπαίοι, απλά δεν ισχύει. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 Να κανω μια παρενθεσουλα για να μην αδικουμε και την Ελλαδιτσα μας...με 400 χρονια σκλαβιας,κατοχη και δικτατορια ποσο χαρουμενα μπορει να ειναι τα τραγουδια σου... ακριβως και αυτο ισχυει για ολα τα Βαλκανια,που η αιματοβαμενη ιστορια τους σιγουρα δεν προδιαθετει και για..πανηγυρια.... Επισης αυτο που λετε για το Αμερικα μου κανει πολυ εντυπωση....ειχα την αισθηση οτι ειναι πολυ συντηρητικη χωρα...! η Αμερικη ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ,κατι που τα Βαλκανια δεν ειναι,και αρα ΟΛΟΙ χωρανε.... ;)..οποτε εισαι οτι....γουσταρεις να εισαι... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 Ρε παιδιά τι να πω. Τώρα που γράφω αυτέs τιs αράδεs είμαι σε γλέντι γάμου. Τηs Χρύσαs και του Βασίλη...whatever :-P.30 λεπτά ποντιακα για τη μάνα τηs νύφηs.30' ντόπια...για τον πατέρα τηs.30' βλάχικα.,η μάνα του γαμπρου. Τελευταία μου ελπίδα,ο πατέραs του γαμπρου.ΘΕΕ ΜΟΥ, αs είναι απο το Texas...:-P:-P:-D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 Ρε παιδιά τι να πω. Τώρα που γράφω αυτέs τιs αράδεs είμαι σε γλέντι γάμου. Τηs Χρύσαs και του Βασίλη...whatever :-P.30 λεπτά ποντιακα για τη μάνα τηs νύφηs.30' ντόπια...για τον πατέρα τηs.30' βλάχικα.,η μάνα του γαμπρου. Τελευταία μου ελπίδα,ο πατέραs του γαμπρου.ΘΕΕ ΜΟΥ, αs είναι απο το Texas...:-P:-P:-D ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ λιποθύμισα από τα γέλια Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 Ρε παιδιά τι να πω. Τώρα που γράφω αυτέs τιs αράδεs είμαι σε γλέντι γάμου. Τηs Χρύσαs και του Βασίλη...whatever :-P.30 λεπτά ποντιακα για τη μάνα τηs νύφηs.30' ντόπια...για τον πατέρα τηs.30' βλάχικα.,η μάνα του γαμπρου. Τελευταία μου ελπίδα,ο πατέραs του γαμπρου.ΘΕΕ ΜΟΥ, αs είναι απο το Texas...:-P:-P:-D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Τελευταία σου ελπίδα η ΑΕΠΙ. Πάρε τους τηλέφωνο. ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 Aυτό,που το ποντιακό τραγούδι πραγματεύεται,όπωs προείπα,το ξέρω πολύ καλά.Απο διάφορεs πλευρέs. Το αμερικάνικο όχι. Κάνω όμωs relate πιο εύκολα με το τελευταίο. Ξενομανία,αυθυποβολή,τρέντυ,παραμύθα...μπορεί.Απλή αγάπη,μπορεί και πάλι. Το "ξέρω" στην παράγραφό σου, αναφέρεται σε μία διανοητική λειτουργία. Το "κάνω relate" αναφέρεται σε μία αισθηματική λειτουργία. Βασική ψυχολογία είναι: οι άνθρωποι του δικού μας "φυράματος" (ας μου επιτραπεί ο όρος) είναι πολύ περισσότερο συναισθηματικοί τύποι παρά διανοητικοί. Δες τι μουσικές ακούμε, με τι κριτήρια τις επιλέγουμε, δες πως προσεγγίζουμε το αντίθετο φύλο, δες το συνώνυμο της λέξης "παρόρμηση" που κατά κόρον χρησιμοποιείται στο φόρουμ (GAS) και βγάλε τα συμπεράσματά σου. Το ενδιαφέρον (με όλο το θάρρος) είναι η μνεία που έκανες για το «ποιό είναι αυτό το λείψανο στο χρυσαφί κοφίνι»... να συμπεράνω ότι παίζεις και εσύ στο δεύτερο ηλικιακό ημίχρονο, καπνίζεις και έχουν αρχίσει να σε ζώνουν τα φίδια; Αν ναι, welcome (to the machine). Φιλικά Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2012 @AuditoryDriving ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D @ Στράτο Ποιά ΑΕΠΙ, και κλάιν μάιν ;D…..μια ήταν η λύση για να σωθώ.. ;D Να προκαλέσω πανικό και αναστάτωση…. Ένας τρόπος υπήρχε και τον έβαλα μπροστά. Όταν ήρθε η νύφη για τη χαιρετούρα στο τραπέζι, αφού της ΤΟΝΙΣΑ πόσο όμορφη ήταν (που ήταν), ψιθυριστά πλέον , με το χαρακτηριστικά ανόητο και γλοιώδες ύφος που μπορώ να πάρω :P, της γνωστοποίησα ότι το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου μου είναι γεμάτο και πως αν και εκείνη το ήθελε σε δύο- δυόμισι ώρες θα μπορούσαμε να ήμασταν στην Ηγουμενίτσα…..και από εκεί όπως/ όπου μας βγάλει…χωρίς να κοιτάξουμε πίσω. ;D ;D Φυσικά επειδή είναι φίλη μου , δεν με πήρε στα σοβαρά (κακώς , πλάκα θα είχε 8)) απλά πήρε το ύφος: "Λάκη, grow up" και συνέχισε τις χειραψίες. ;D ;D Δεν είχα πλέον τι άλλο να κάνω από το @ Trolley Να ΚΑΠΝΙΖΩ σαν τον μαύρο ….συνέχεια . ;D ;D Είμαι 37 Παναγιώτη…..δηλαδή too old too rock n’ roll….. ;D ;D Θα σου πώ κάτι ειλικρινά. Δεν με έχουν πιάσει ακόμα φοβίες τέτοιου είδους, ΟΜΩΣ , απά τα 34 και μετά , με ακολουθεί πάντα…σαν σκιά….το εξής αίσθημα: «ΛΑΚΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ»….έτσι σκιώδες και ασαφές. Δεν ξέρω τι ακριβώς….μάλλον τα πάντα…αλλά δεν θέλω να εμβαθύνω για να εξακριβώσω το τι και πώς. Ναι έτσι είναι , ακούω από μικρός μουσική μόνο συναισθηματικά….και μετά από αυτό το «ΛΑΚΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ»….ακόμα πιο πολύ (συναισθηματικά). Χωρίς αναζήτηση νομιμοποίησης ή άλλοθι….ό,τι μου επιτάσσει το αυτί και η καρδία μου. Στο θέμα όμως των γυναικών (αν και αρχικά ήμουν όπως περιγράφεις, ακραία συναισθηματικός), αυτό το «ΛΑΚΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ»….με άλλαξε άρδην. Τώρα έγινε…«ΛΑΚΗ…..Ο,ΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ» ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2012 Διαβάζοντας το νήμα, μου ήρθε στο μυαλό μια σκηνή από το "Αλαλούμ" και πιο συγκεκριμένα στο 0:28, που λέει κάποιος: "Κάτσ' κάτω, ρε...μουσ'κή είν'τούτο?Αυτό είν' για τα χωριά, ρε.." ...και μετά έρχεται ο J.R. να τους "σώσει", με τα αμερικάνικα... ;D ;D ;D https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση