Προς το περιεχόμενο

Aγγελίες και περιγραφή

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οκ αν και αφου λες οτι το φορουμ δεν ειναι αγγελιες,παρολαυτα γραφεις ενα θετικο μηνυμα για τον Δ*******,ενω θα σου κακοφαινοταν οπως λες να γραψω εγω κατι αρνητικο...επισης γιατι λες οτι οποιος γραφει κατι αρνητικο δεν το κανει για να προστατευσει καποιον???Ισα ισα εμενα ενα θετικο μηνυμα μου φαινεται πιο υποπτο (προς Θεου δεν υποννοω κατι για σενα)...τεσπα εγω εχω κ αποδειξεις κ ο μονος λογος που θα εγραφα κατι,θα ηταν για να προειδοποιησω...προτιμησα βεβαια κ με συμβουλη της διοικησης,να το γραψω στις αγγελιες!

Φιλε freerock γραφω με διαθεση συζητησης κ οχι αντιπαραθεσης!

Slow must go on....!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 50
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

να πω και εγω την δικια εμπειρια ,αν εννοειται τον Δ********.

Η γνωριμια μας εγινε μεσω ενος μαγνητη απο american standard stratocaster ,τον οποιο πουλαγα στις αγγελιες και μου τον ζητησε .Ο συγκεκριμενος μαγνητης απο οτι εμαθα αργοτερα ,τελικα δεν εκανε για την δουλεια του .Φυσικα ουτε λογος να μου ζητησει ακυρωση συναλλαγης .Αργοτερα καθως κατα καιρους που περναγα απο τον χωρο του ,μου παρουσιαζε τα (εκπληκτικα ) οργανα που εχει στη συλλογη του ,βρηκα και την κιθαρα που τωρα αποτελει το βασικο μου εργαλειο .Τοτε δυστυχως δεν ειχα λεφτα για το ποσό που ζητουσε και του ειχα ζητησει να μου δωσει λιγες μερες μηπως καταφερω και τα μαζεψω πουλωντας την κιθαρα που ειχα .Δε τα καταφερα .Τι εγινε τελικα?Μου προτεινε μονος του να του δωσω ανταλλαγη την κιθαρα μου ,στην τιμη που εγω θα οριζα και τα υπολοιπα σε μετρητα .Ετσι απλα .Και πειτε μου τωρα εμενα ποσο συχνα σας εχει συμβει αυτο .Στα υποψιν ,τον ανθρωπο τοτε ουτε 3 βδομαδες δε τον γνωριζα .Μετα απο λιγες μερες  απο την αγορα ,περασα απο το στουντιο .Εκει μου εδωσε να παιξω με την κιθαρα που του ειχα δωσει ως ανταλλαγη .Επαθα την πλακα μου .Λες και επαιζα με αλλη κιθαρα .Στα υποψιν ,του την ειχα δωσει ηδη σεταρισμενη .Αλλα εχει τετοιο μερακι ,που δεν υπηρχε περιπτωση να περασει οργανο απο τα χερια του ,χωρις να το φερει εκει που αυτος γνωριζει .Αυτο για να δωσω ενα μικρο στιγμα σχετικα με τις τεχνικες του γνωσεις .

Δε θα πω αλλα ,δεν το χρειαζεται κιολας .Ολα τα παραπανω ,για καποιον που γνωρισα μεσω των αγγελιων πριν περιπου 10 μηνες και μου χει φερθει σαν κυριος

οκ αν και αφου λες οτι το φορουμ δεν ειναι αγγελιες,παρολαυτα γραφεις ενα θετικο μηνυμα για τον Δ.Μ,ενω θα σου κακοφαινοταν οπως λες να γραψω εγω κατι αρνητικο...επισης γιατι λες οτι οποιος γραφει κατι αρνητικο δεν το κανει για να προστατευσει καποιον???Ισα ισα εμενα ενα θετικο μηνυμα μου φαινεται πιο υποπτο (προς Θεου δεν υποννοω κατι για σενα)...τεσπα εγω εχω κ αποδειξεις κ ο μονος λογος που θα εγραφα κατι,θα ηταν για να προειδοποιησω...προτιμησα βεβαια κ με συμβουλη της διοικησης,να το γραψω στις αγγελιες!

Mα...εγραψα το θετικο αφου ειδα μια ταση χλευασμου για καποιον που εγω τουλαχιστον με τον ασφαλη αριθμο των 4 συναλλαγων,δεν ειδα κατι το μεμτο ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.

Δε βγηκα να πω ''Παρτε μπροκολα απ του Μητσου ειναι τιμιος'' στο ξεκαρφωτο...

Για κανεναν δε βαζω το χερι μου στη φωτια οταν ειναι κατηγορουμενος.

Το ιδιο ομως και οταν ειναι κατηγορος.

Γι αυτο διαφωνω με οποιαδηποτε αναφορα.

Εκτος αν η διαχειριση θελει να ιδρυσει κανενα Νοιζειο Παγο.

Αλλα

τεσπα εγω εχω κ αποδειξεις κ ο μονος λογος που θα εγραφα κατι,θα ηταν για να προειδοποιησω...προτιμησα βεβαια κ με συμβουλη της διοικησης,να το γραψω στις αγγελιες!

δε νομιζω...

Φιλε noe οφειλω να σου πω οτι εισαι ενα αγαπητο και δραστηριο μελος του φορουμ και αυτο με εβαλε σε προβληματισμο γιατι δεν πιστευω να μην εχεις τους λογους σου να διαμαρτυρεσαι.

Δε παω  να σε διαψευσω,απλα να σου πω οτι εδω δε νομιζω να χρειαζεται κουβεντα για τις συναλλαγες μας με αναφορες σε προσωπα.

Εν τελει εκανες αυτο που ειπε η διαχειριση και κατατασσεσαι στην πλευρα του σεβασμου των κανονων.

Για να το πω κι αλλιως...Ασχετα με τον Δ.Μ. αυριο μπορει να κανεις μια συναλλαγη με κανεναν πιτσιρικα,ξερεις απ αυτους που θελουν να ειναι σιγουροι οτι με 50 ευρω πεταλακι θα χουν ηχο Μεταλικα,(κυνικο και δεν το συνηθιζω αλλα..ειναι μια πραγματικοτης)και να βγει αυριο εδω περα και να πει:

O noe13 μου λεγε διάφορα για να με πεισει να αγορασω το πεταλι...Μεχρι και οτι δεν παιζουν ρολο τα δαχτυλα μου πε.Και οτι θα παιζω το μπεταλι και θα γλειφω τα δαχτυλα μου μου πε... ;D  ;)

Πιστευω να εγινα κατανοητος.

Σιγα μην αντιπαρατεθουμε φιλε μου για το αν καποιος ειναι απατεων η οχι.

Υπαρχουν αλλοι χωροι γι αυτα. ;)

• Administrator

Οι κριτικές στον προβλεπόμενο χώρο των αγγελιών παρακαλώ.

Υ.Γ. Εχει παρατηρηθεί πως πολλοί αγοραστές είναι τόσο ενθουσιασμένοι με την προοπτική της αγοράς, που είτε δεν ελέγχουν το προιόν είτε δεν είναι σε θέση να ελέγξουν. Πρόκειται για μεταχειρισμένα πράγματα και όχι βιτρίνας. Αν δεν ξέρετε πάρτε κάποιον που ξέρει μαζί σας. Μη πηγαίνετε σπίτι και τότε συνειδητοποιείτε πως δεν είναι αυτό που νομίζατε.

Διαβάστε με προσοχή την αγγελία. Αν υπάρχουν κενά ρωτήστε τηλεφωνικά, ελέγξτε με τα μάτια σας και μετά πληρώστε.

Live and let Live.

Εκτος αν η διαχειριση θελει να ιδρυσει κανενα Νοιζειο Παγο.

Αλλαδε νομιζω...

Φιλε noe οφειλω να σου πω οτι εισαι ενα αγαπητο και δραστηριο μελος του φορουμ και αυτο με εβαλε σε προβληματισμο γιατι δεν πιστευω να μην εχεις τους λογους σου να διαμαρτυρεσαι.

Δε παω  να σε διαψευσω,απλα να σου πω οτι εδω δε νομιζω να χρειαζεται κουβεντα για τις συναλλαγες μας με αναφορες σε προσωπα.

Εν τελει εκανες αυτο που ειπε η διαχειριση και κατατασσεσαι στην πλευρα του σεβασμου των κανονων.

Για να το πω κι αλλιως...Ασχετα με τον Δ****** αυριο μπορει να κανεις μια συναλλαγη με κανεναν πιτσιρικα,ξερεις απ αυτους που θελουν να ειναι σιγουροι οτι με 50 ευρω πεταλακι θα χουν ηχο Μεταλικα,(κυνικο και δεν το συνηθιζω αλλα..ειναι μια πραγματικοτης)και να βγει αυριο εδω περα και να πει:

O noe13 μου λεγε διάφορα για να με πεισει να αγορασω το πεταλι...Μεχρι και οτι δεν παιζουν ρολο τα δαχτυλα μου πε.Και οτι θα παιζω το μπεταλι και θα γλειφω τα δαχτυλα μου μου πε... ;D  ;)

Πιστευω να εγινα κατανοητος.

Σιγα μην αντιπαρατεθουμε φιλε μου για το αν καποιος ειναι απατεων η οχι.

Υπαρχουν αλλοι χωροι γι αυτα. ;)

Σου εγγυωμαι (οσο αυτο μπορει να γινει ιντερνετικως),οτι ο μονος λογος που εγραψα ειναι για να προειδοποιησω...γτ εχω παρει παρα πολλα π.μ τυπου 'α αυτον εννοεις,την εχω παθει κ εγω' και αλλα τετοια...τεσπα ευτυχως που υπαρχουν και ανθρωποι που εχουν 'ευνοηθει',το οποιο σημαινει οτι δεν το κανει συστηματικα και ισως σε μερικους να 'ετυχε'.

Το κυριοτερο ειναι οτι ο διαλογος παραμενει κοσμιος! ;D

Slow must go on....!!!!

Οι κριτικές στον προβλεπόμενο χώρο των αγγελιών παρακαλώ.

Υ.Γ. Εχει παρατηρηθεί πως πολλοί αγοραστές είναι τόσο ενθουσιασμένοι με την προοπτική της αγοράς, που είτε δεν ελέγχουν το προιόν είτε δεν είναι σε θέση να ελέγξουν. Πρόκειται για μεταχειρισμένα πράγματα και όχι βιτρίνας. Αν δεν ξέρετε πάρτε κάποιον που ξέρει μαζί σας. Μη πηγαίνετε σπίτι και τότε συνειδητοποιείτε πως κάτι δεν είναι αυτό που νομίζατε.

Διαβάστε με προσοχή την αγγελία. Αν υπάρχουν κενά ρωτήστε τηλεφωνικά, ελέγξτε με τα μάτια σας και μετά πληρώστε.

κατανοητο ,αν και οι δικες μου περιπτωσεις δεν εχουν καμια σχεση με γρατζουνιες,'ταλαιπωριες',οχι καλη κατασταση κ.α....ηταν πολυ πιο 'χοντρο'...τεσπα το ληγουμε εδω!

Slow must go on....!!!!

Koίτα να δεις τώρα σύμπτωση....

Χιλιάδες μέλη στις αγγελίες του noiz...

Προσωπικά με πάνω από 300 συναλλαγές έχω γνωρίσει απίστευτα καλά άτομα και λίγα(ευτυχώς) όργια,κόντρα στη ροή του κοινωνικού μας γίγνεσθαι της ξεφτίλας και της κουτοπονηριάς αλλά το να μπούμε ξαφνικά κάποιοι και να συζητάμε για κάποιον κύριο Δ...... μόνο τυχαίο δεν είναι.Δεν νομίζετε???

Όπου υπάρχει καπνός , υπάρχει και φωτιά φίλοι μου!!!!

Αντε να του κανεις παζαρια!!!! ;D ;D ;D :o :o

http://smart.noiz.gr/details.php?id=129676

και για να μη παρεξηγηθω,το παιδι μαλλον ειχε κανει λαθος στο upload και ειχε ανεβασει μια φωτο με μια βιλαρα...εξ ου κ το σχολιο!!!!Μαλλον το διορθωσε τωρα

Slow must go on....!!!!

• 1 μήνα αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου