fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2012 Νομίζω ότι αυτός ο ήχος-παίξιμο σου πάει περισσότερο (έχοντας ακούσει και παλαιότερα ανάλογα δείγματα). Η πολύ όμορφη φράση στο 2:09-2:20 (θα μπορούσε να είναι το βασικό riff ενός κομματιού) μου δείχνει ότι έχεις περισσότερες συνθετικές δυνατότητες και ικανότητες από αυτές που αφήνεις συνήθως να βγουν προς τα έξω. Θα σου πρότεινα να δουλέψεις λίγο παραπάνω αυτή την μουσική πλευρά σου, γιατί νομίζω ότι αξίζει αφ' ενός, και έχει πολλά να σου δώσει αφ' ετέρου. Νομίζω ακόμα (εντελώς προσωπικό αυτό) ότι σε παίρνει, σε τέτοιου είδους στυλ, παίξιμο, και ήχο, να "φύγεις και έξω", πράγμα που θα απογείωνε (πάντα κατά την γνώμη μου) το τελικό αποτέλεσμα. Ωραίο! :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2012 δεν προσπαθεις να εντυπωσιασεις με την ταχυτητα σου, γιαυτο και εντυπωσιαζεις!ασε που απο τις 2 τελειες και κατω κλαιει ;D πες λιγα για τον εξοπλισμο που χρησιμοποιεις στο video, μαγνητες… ΕΥΓΕ! kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2012 Χαιρετω παιδες! Ενα μικρο rock style impro σκαλιζοντας μερικους ηχους στο gr4-5. Hope you enjoy! :) over the mountains - pre πολυ καλη προσπαθεια μπραβο δωσε λιγο ""οργη""στο παιξιμο σου κ εισαι κ γ..ω ;) https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aligator Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2012 μπραβο γρηγορη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση