WildchildGR Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2012 Δεν έχει και πολύ νόημα αυτή η διασκευή, απλώς μ'αρέσει να παίζω με ορχήστρα :P He's a Pirate (Remake) Guybrush Threepwood...mighty pirate! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2012 Πολυ ωραιο. Μ'αρεσε. Φτιαξε και τιποτα αλλο τελειως δικο σου με αυτους του ηχους Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2012 Πολυ ωραιο. Μ'αρεσε. +1 ;) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2012 Ωραία εκτέλεση/διασκευή. Πολύ ποιοτικοί ήχοι. Αν επιτρέπεται, με τι synths/VSTs το έγραψες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WildchildGR Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2012 Thank you! Αυτή τη περίοδο δεν νομίζω να ανεβάσω τίποτα δικό μου με ορχήστρα. :( Vsti ήχοι είναι. Λίγα από edirol orchestral (drums), λίγα από miroslav (drums,slow strings,tremolo strings),λίγα από symphobia (drums,brass) και spiccato τα cinematic strings , τα οποία είναι τα πιο ωραία που έχω ακούσει και θυμίζουν και hans zimmer ;D (έχουν πολύ γεμάτα χαμηλά...αλλά δυστυχώς είναι σε οκτάβες) Guybrush Threepwood...mighty pirate! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση