Προς το περιεχόμενο

To LimeWire στο στόχαστρο της δισκογραφικής βιομηχανίας

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να λές ότι έχεις κινέζικη τζάζ και μεξικάνικη ροκ κτλ και να το παίζεις ψαγμένος?

Ε, ενταξει ρε flea ...Μια αναφορα εκανε ο ανθρωπος.Μην τον

παρουμε κι απο τον λαιμο...

peace men, peace!

feel da FUNK blast

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 119
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Όχι ρε σύ αλλά έχω βαρεθεί να το ακούω αυτό!

Δεν κάνω προσωπική επίθεση!

Ο κόσμος δεν θα ήταν ποτέ ίδιος χωρίς την ταϊλανδέζικη bip bop! :lol:

Kαι τι τα κατεβάζεις όλα αυτά?

Για να λές ότι έχεις κινέζικη τζάζ και μεξικάνικη ροκ κτλ και να το παίζεις ψαγμένος?

Το είπες μια δυο τρείς' date=' αν πραγματικά ήθελες αυτή την μουσική για να την ακούς θα το κρατούσες για σένα! Έτσι δεν είναι?

[/quote']

Έι,αυτό είναι άδικη επίθεση.Εδώ μέσα έχουν αναφερθεί τα πιο κουλά ονόματα και πρώτη φορά βλέπω υπαινιγμό για ψαγμένους...

Τους Halou τους ξέρετε?Ακούστε το him to me to you.(άσχετο,απλά το βρήκα από forum μετά το κατέβασα και μέχρι την τελευταία φορά που κοίταξα δεν υπήρχε στα ελληνικά δισκοπωλεία)

ταϊλανδέζικη bip bop! :lol:

Εδω εχεις ενα δικιο ...Η τα'ι'λανδεζικη bee-da-doo-be-doo-bop(α,ρε MILES...)

επηρρεασε πολλους καλλιτεχνες... ΜΕΑ ΚΟΥΛΠΑ!!!!

feel da FUNK blast

Ο fleAmail έχει δίκιο που λέει ότι όταν κάτι σε ενδιαφέρει, το αναζητάς και το ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ από μία μικρή δισκογραφική στην άκρη του κόσμου. Εγώ ο ίδιος το έχω κάνει αρκετές φορές. Δεν είναι θέμα ταϋλανδέζικης ποπ ή ελληνικού ροκ (αααααχ... πολύ το φχαριστήθηκα), είναι θέμα καλής διάθεσης και εντιμότητας.

Mea Culpa

Aναπολώ τις εποχές του direct mail order από μικρές εταιρίες όπως sub pop, american records και record collection.

Aν και τις πρόλαβα στα τελευταία (μονο η record collection συνεχίζει) είχα μαζέψει αρκετά 45άρια!

Kαι τι τα κατεβάζεις όλα αυτά?

Το είπες μια δυο τρείς' date=' αν πραγματικά ήθελες αυτή την μουσική για να την ακούς θα το κρατούσες για σένα! Έτσι δεν είναι?[/quote']

To είπα 2 γιατι ο eye αλλού άλλαξε το θέμα κι έλεγε τα δικά του, και αλλού αντι με επιχειρήματα απαντούσε με προσωπικές επιθέσεις.... ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ τους έχω τους "ψαγμένους" τι σημαίνει ψαγμένος δηλαδή? απλώς μου αρέσει να ακούω καινούρια μουσική.... αλλά καλύτερα να μη μιλάς καθόλου εδω μέσα.... έχεις φοβερή κριτική ικανότητα πάντως ρε, και απ'ότι βλέπω με κατάλαβες κατευθείαν τι ψωνάρα είμαι, ευχαριστώ...

Και αν πραγματικά υποστηρίζεις αυτά τα μικρά ονόματα NAI μπαίνεις στον κόπο να παραγγήλεις το cd τους κατευθίαν από την μικρή δισκογραφική τους στην άκρη του κόσμου! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαγεία!

Αυτό δεν είπα οτι έκανα???? Όχι δεν το έχω κάνει για όλους, και ούτε είναι τοσο έυκολο χωρις πιστωτική... αλλα δεν το κάνω καν για να τους υποστηρίξω, τι είναι θύματα πολέμου??Το κάνω αν μου αρέσει η δουλειά τους.-

leep is a symptom of caffeine deprivation.

αλλά καλύτερα να μη μιλάς καθόλου εδω μέσα.... έχεις φοβερή κριτική ικανότητα πάντως ρε' date=' και απ'ότι βλέπω με κατάλαβες κατευθείαν τι ψωνάρα είμαι, ευχαριστώ...

[/quote']

Έχω τάση στην ψυχολογία ο λούστης τι να κάνουμε! 8)

Μου φαίνετε σας έχουν βαρέσει τα ipod στο κεφάλι!

Ακού εκεί θύματα πολέμου

ναι, για ΜΕΝΑ εντελώς άγνωστοι, δεν θα κάνω διαγωνισμό "ψαξίματος".... το οτι δεν τους ξέρω σημαίνει οτι δεν κατάφερα να τους ακούσω στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Πάρτε και κάτι άλλο δεύτερη φορά μερικοί :evil: , έτσι για να ανεβαίνουν τα στατιστικα :P :P

leep is a symptom of caffeine deprivation.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου