samy paraga Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2012 Καταπληκτικός άνθρωπος και μουσικός ,άξιζε της τύχης να βρεθεί και να συνδημιουργήσει ένα απ τα σπουδαιότερα γκρουπ της ροκ . Το γκας το κέρδισε στη πορεία ,αλλά ήταν και της δουλειάς ,δεν είναι άλλος ένας αργόσχολος συλλέκτης ,μακάριοι οι κλήρονόμοι του για τα φράγκα που θα μάζεψαν ;D . Μακάριος και αυτός για τη ζωή και τα κατορθώματά του John Entwistle - Thunderfingers: A Tribute No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2012 Φοβερό σπίτι κάστρο και συλλογή. :D Αυτό που ίσως θα έπρεπε να κάνει θα ήταν, έξω από κάθε μια hard case, να έχει σε Polaroid το ποια κιθάρα έχει μέσα…έτσι ακριβώς όπως η Κimora Simmons είχε οργανώσει τα παπούτσια της, στο shoe room ;D ;D ;D (όλα αυτά φυσικά πριν χωρίσει με τον Russell- αλλά θα βρεί άλλον αυτή να πλερώνει, δεν τη φοβάμαι ;D ;D ;D ;D ;D ;D) edit: Τώρα θυμήθηκα ποιος είναι και ο λαβών τη συνέντευξη…ο Gordon Giltrap, και έλεγα ποιόν μου θυμίζει – ποιόν μου θυμίζει (ήταν οι εποχές που έπαιρνα το total guitar, έκανε τα acoustic transcriptions). H επόμενη επιλογή μου θα ήταν να μου θυμίζει τον τύπο από τα pringles ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2012 Και στο καπάκι Λάκη ,είδα αυτό που δεν είχα ξαναδεί An Ox's Tale the John Entwistle story pt1 of 7 Καθίκι Ρότζερ ,ούτε μια κουβέντα .... Εντάξει αν εγώ ηλικιακά τους γνώρισα στο τέλος τι να λέμε για τους νεώτερους που γνώρισαν ένα πτώμα σα γκρουπ ,αλλά ο τύπος πραγματικά έβαλε το μπάσο στα σαλόνια και το ουσιαστικότερο για μένα ,είναι πως δημιούργησε και έπαιξε σε μερικά απ τα συγκλονιστικότερα τραγούδια της ροκ . Τα υπόλοιπα 6 τεμάχια του οβίδεο αν σας αρέσει μπορείτε να τα δείτε ,δεν υπάρχει λόγος να τα πουστάρω ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2012 Οι The Who, είναι ίσως το μοναδικό γκρουπ που άκουγα κατά το παρελθόν , και υπάρχει μια περίπτωση, έστω και μικρή , να κάτσω να ακούσω και τώρα, έστω και λίγο ;D ;D. Θεωρώ δε το "Tommy" (μουσική αλλά και την ταινία) , ως ένα από τα καλλίτερα πράγματα που συνέβησαν ποτέ στη μουσική και κινηματογραφική βιομηχανία. Θα τα δώ όλα, σιγά σιγά με καφέ..εν ευθέτω χρόνω. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2012 Στο 17ο λεπτο βλεπουμε το .....πρωτο,στην κυριολεξια,ηλεκτρικο μπασο που φτιαχτηκε ποτε..... :o www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2012 Στο 17ο λεπτο βλεπουμε το .....πρωτο,στην κυριολεξια,ηλεκτρικο μπασο που φτιαχτηκε ποτε..... :o 12 απόστολοι ο καθένας το Μπόνο του Χαρά ο ξσυλάς ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση