Προς το περιεχόμενο

καποιο φθηνο και καλο διπεταλο!

billos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια γεια και παλι μετα τα αρκετα μου προβληματα με την επιλογη των πιατινιων εκατσε και πηρα τα τεσσερα βασικα και αν και ειναι beginner επιπεδου κανω τη δουλιτσα μου αλλωστε και εμενα κανεις beginner θα με χαρακτηριζε...Τελος παντων επι του θεματος μηπως γνωριζετε να με συμβουλεψετε σχετικα με τι πρεπει να επιλεξω για διπεταλο?Εννοω εταιρεια,ποιοτητα και τιμη!Αν υπαρχει κατι καλο μεχρι 200 ευρω ελπιζω να μου το υποδειξετε αν και ξερω πως οτι πληρωνεις τις πιο πολλες φορες παιρνεις.Ευχαριστω εκ των προτερων.

passion,the best reason to play drums

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σου φιλε, ριξε μια ματια στο παρακατω. Ειναι γρηγορο,ελαφρυ και καλη κατασκευη.

Το εχει ο αδερφος μου και ειναι ευχαριστημενος.

Ειναι και στο budget σου.Δε χρειαζεται να αναφερω οτι δεν εχω σχεση με τον πωλητη.

http://smart.noiz.gr/details.php?id=94532

Of those who say nothing, few are silent...

καλο θα ειναι να κανεις μια αναζητηση στο νοιζ πριν ανοιξεις καινουργιο θεμα,το συγκεκριμενο θεμα εχει ξανασυζητηθει http://www.noiz.gr/index.php?topic=178447.0...

παντως η αποψη μου ειναι πως πρεπει να βαλεις σε προτεραιοτητα τα εξης 1)εξασφαλισε ποιοτικο ηχο στα πιατινια,2)εξασφαλισε αξιοπρεπη ηχο στα τυμπανα,3)παιξε με μονο πεταλι μεχρι να φτασεις σε ενα καλο επιπεδο,4)παρε διπεταλο(για τα λεφτα που διαθετεις pearl p902 ή sonor dp472)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ναι Οκ για την αναζήτηση,αλλά πιθανότατα μετά απο 2χρόνια και οι τιμές να έχουν αλλάξει :P.

Έχει πέσει λιγάκι και η τιμή του Ιron Cobra που μεταχειρισμένο θα το βρεις κάπου κοντά στο bugdet σου.Επίσης και το eliminator δεν απέχει πάρα πολύ απο τα 200.Αν θέλεις τσέκαρε τα!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου