Marugen Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2012 Για να κάνουμε την πλάκα μας! The Mastrou Project - Paparazzi (Lady Gaga Cover) "That crazy bastard may be the only sane one left" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2012 Το άκουσα. Πέρα από το τραγούδι και τη διασκευή...που όπως λες , πλάκα κάνατε, και δεν τρέχει και τίποτα. Θέλεις να μου πεις πόσο χρονών είστε. Δεν το ρωτάω με ειρωνική διάθεση, απλά επειδή πρέπει να είμαι μεγαλύτερος, θα ήθελα να σας δώσω μια συμβουλή. Αν μου το επιτρέπεις...και εφόσον μου δώσεις το πράσινο φως...και αν μου υποσχεθείς ότι θα με πιστέψεις ότι, αν πω κάτι, θα είναι με καλή διάθεση και μόνο. ;) Αυτά. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marugen Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2012 19 και 17. Δώσε ότι συμβουλή θες! "That crazy bastard may be the only sane one left" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vegeterian Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2012 19 και 17. Δώσε ότι συμβουλή θες! Με το μαλακό παιδία θα σας τυφλώσει ::) Τη μουσικούλα μια χαρά τη βρήκα απο πίσω δε ξέρω αν είναι δικιά σας! Φωνές και στοίχος ασχολίαστα :P Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2012 19 και 17. Δώσε ότι συμβουλή θες! Ωχ!, είστε πολύ μικροί… Ανακαλώ. ;D ;D ;D ;D ;D Μια συμβουλή τότε…. Αυτό που κάνατε δείχνει αν μη τι άλλο ότι έχετε όρεξη (σίγουρα φάγατε κάποιο χρόνο), οπότε ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marugen Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2012 Με το μαλακό παιδία θα σας τυφλώσει ::) Τη μουσικούλα μια χαρά τη βρήκα απο πίσω δε ξέρω αν είναι δικιά σας! Φωνές και στοίχος ασχολίαστα :P και η μουσική δικιά μας είναι! "That crazy bastard may be the only sane one left" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2012 Το βρήκα διασκεδαστικό το τραγουδάκι.. κάποιος ασόβαρος που μικρός άκουγε μεντζέλο. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση