Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Administrator Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Τι συνωμοσίες βρε αφεντικό; Είναι απλά τα πράγματα και τεκμηριωμένα. Το περιθώριο έκπτωσης του Έλληνα μεταπωλητή (όρια χοντρικής), τουλάχιστον στη συντριπτική πλειοψηφία των προιόντων, δεν πλησιάζει καν την λιανική του Τόμαν. Το χουμε ξαναπει και δεν είναι nuclear science. Είναι scales of economies. Δεν διαφωνώ. Απλά ήθελα να πω πως ΔΕΝ επρόκειτο για θεωρίες συνωμοσίας, αλλά μάλλον δεν... έπιασε. ;D Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Ο Τομαν όταν ξεκίνησε πριν Ν χρόνια δεν είχε, βέβαια, μεγάλο τζίρο ούτε ιδιαίτερες εκπτώσεις στις αγορές χοντρικής. Αυτά τα δύο τα ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ο ίδιος, ακολουθώντας πολιτική χαμηλών τιμών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Έγραψα κάτι υπερβολικό και ζητώ συγγνώμη (το διέγραψα). Το αυτό και από τη μεριά μου. Φίλοι αγοράκι; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Όσο για το περί εκατομμυρίων, έκανα quote έναν κατ' εμέ φερέγγυο, χαμηλών τόνων και με πολυετή παρουσία στο χώρο υπάλληλο. Δεν επιβεβαίωσα λογιστικές εγγραφές. Και μάλλον δεν θα το κάνω. Διαβαζοντας αυτο http://www.logisticsmgmt.com/view/the_beat_goes_on_at_musikhaus_thomann/warehouse νομιζω οτι εχεις δικιο,αν σκεφτεις οτι ο Θωμας εχει τζιρο γυρω στο μισο δις ευρω το χρονο και η Ελλαδα εισαγει περιπου το 0,75% των συνολικων Γερμανικων εξαγωγων το νουμερο ειναι πολυ κοντα... αν διαβασει καποιος την συνολικη στρατηγικη του Θωμα ,ειδικα στα logistics & στο στοκαρισμα, θα καταλαβει οτι εστω και να σκεφτουμε την περιπτωση ισου ανταγωνισμου των εγχωριων μουσικομαγαζων με τον Θωμα ειναι απλα...ΑΣΤΕΙΟ.....(πιο πιθανο ειναι η Ελλας να αποκτησει ισχυροτερη βιομηχανια απο τη Γερμανια παρα ισχυροτερα μουσικομαγαζα... ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Το αυτό και από τη μεριά μου. Φίλοι αγοράκι; Βέβαια! Κατά τα άλλα, συμφωνώ 100% μιας και τα ίδια έγραφα κι εγώ πριν από χρόνια όταν είχαμε τις ίδιες συζητήσεις εδώ. Αν και χωρίς κάποια βάση αλλά μόνο από διαίσθηση χωρίς να έχω δει τιμές χονδρικής κλπ. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Καλοί οι ισολογισμοί, οι εμπορικές τακτικές, τα logistics, τα, το, ..., στο τέλος της ημέρας όμως θα θέλω να αγοράσω ένα προϊόν στην καλύτερη δυνατή τιμή απ' όπου να 'ναι, αυτό με αφορά, αυτό με νοιάζει κι αυτό θα κυνηγήσω και έτσι φαντάζομαι σκέφτονται και οι περισσότεροι. Κλάψ και λίγμ λοιπόν και δυστυχώς για τον Έλληνα μαγαζάτορα, τρία ζήτω για τον Θωμά. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexmei Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Καλοί οι ισολογισμοί, οι εμπορικές τακτικές, τα logistics, τα, το, ..., στο τέλος της ημέρας όμως θα θέλω να αγοράσω ένα προϊόν στην καλύτερη δυνατή τιμή απ' όπου να 'ναι, αυτό με αφορά, αυτό με νοιάζει κι αυτό θα κυνηγήσω και έτσι φαντάζομαι σκέφτονται και οι περισσότεροι. Κλάψ και λίγμ λοιπόν και δυστυχώς για τον Έλληνα μαγαζάτορα, τρία ζήτω για τον Θωμά. Mα ακριβώς αυτό έχει αναφερθεί πριν μερικές σελίδες. Ότι αν το ψάξεις λίγο, βρίσκεις στην Αθήνα και όχι μόνο χαμηλότερες τιμές από τον Thomann και καμιά φορά καλύτερη ποιότητα. Όπως βρήκα εγώ μερικά πεταλάκια (αρκετά γνωστά κι όλας) πιο χαμηλά από τον Thomann σε ελληνικά μαγαζιά.Βέβαια δεν ξέρω τώρα αν το after sale servise είναι αυτό που μας κάνει να αγοράζουμε από Thomann και στην τελική αν δεν κάνουμε παραγγελία άνω των 300 ευρώ θα χρεωθούμε άλλα 20€. Οπότε ουσιαστικά πληρώνουμε το after sale service.Αν τα ξεπεράσουμε τα 300 ευρώ ΟΚ δεν αντιλέγω. Προσοχή αναφέρομαι μόνο σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων και όχι σε όλα. Ο Θωμάς έχει και μεγαλύτερη ποικιλία και σε ακριβότερα όργανα/εξοπλισμούς εννοείται ότι είναι million miles ahead. Άλλη μία περίπτωση, ένας φίλος μου αγόρασε μία Epiphone από γνωστό μαγαζί μουσικών στο Κέντρο της Αθήνας, ήταν made in Korea και το αντίστοιχο του Thomann ήταν Κινέζικο περίπου στην ίδια τιμή. Αυτό που θέλω να πω γενικότερα είναι, μην σνομπάρουμε πια την ελληνική αγορά. Άμα ψάξουμε θα βρούμε. ;) Και δεν είναι και σπάνι το φαινόμενο: "Το τάδε έχει 350 αλλά για σένα 320". Το έχω ζήσει αρκετές φορές και συμφέρει. Ασε που κοινωνικοποιούμαστε. ;D ;D ;D In a world of magnets and miracles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Φυσικά και δεν σνομπάρω την τοπική αγορά. Είπαμε, απ' όπου να 'ναι. Δυστυχώς όμως στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, απ' έξω είναι φθηνότερα και λέω δυστυχώς γιατί κι εγώ θα ένιωθα καλύτερα να δίνω τα λεφτά μου σε κάποιον Έλληνα κι ας είναι και "κακομαθημένος". Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Mα ακριβώς αυτό έχει αναφερθεί πριν μερικές σελίδες. Ότι αν το ψάξεις λίγο, βρίσκεις στην Αθήνα και όχι μόνο χαμηλότερες τιμές από τον Thomann και καμιά φορά καλύτερη ποιότητα. Όπως βρήκα εγώ μερικά πεταλάκια (αρκετά γνωστά κι όλας) πιο χαμηλά από τον Thomann σε ελληνικά μαγαζιά.Βέβαια δεν ξέρω τώρα αν το after sale servise είναι αυτό που μας κάνει να αγοράζουμε από Thomann και στην τελική αν δεν κάνουμε παραγγελία άνω των 300 ευρώ θα χρεωθούμε άλλα 20€. Οπότε ουσιαστικά πληρώνουμε το after sale service.Αν τα ξεπεράσουμε τα 300 ευρώ ΟΚ δεν αντιλέγω. Προσοχή αναφέρομαι μόνο σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων και όχι σε όλα. Ο Θωμάς έχει και μεγαλύτερη ποικιλία και σε ακριβότερα όργανα/εξοπλισμούς εννοείται ότι είναι million miles ahead. Άλλη μία περίπτωση, ένας φίλος μου αγόρασε μία Epiphone από γνωστό μαγαζί μουσικών στο Κέντρο της Αθήνας, ήταν made in Korea και το αντίστοιχο του Thomann ήταν Κινέζικο περίπου στην ίδια τιμή. Αυτό που θέλω να πω γενικότερα είναι, μην σνομπάρουμε πια την ελληνική αγορά. Άμα ψάξουμε θα βρούμε. ;) Και δεν είναι και σπάνι το φαινόμενο: "Το τάδε έχει 350 αλλά για σένα 320". Το έχω ζήσει αρκετές φορές και συμφέρει. Ασε που κοινωνικοποιούμαστε. ;D ;D ;D Τελικά τι από τα δύο πιστεύεις, βρίσκεις φθηνώτερο κάτι στην Ελλάδα αν ψάξεις λίγο, ή αν πέσεις στην περίπτωση συγκεκριμένου προϊόντος; Μάλλον το δεύτερο. ;) Όσο για τα 20Ε των μεταφορικών, σχεδόν πάντα το όφελος από ένα σωστό after sales services είναι ΠΟΛΥ μεγαλύτερο από 20Ε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexmei Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικά τι από τα δύο πιστεύεις, βρίσκεις φθηνώτερο κάτι στην Ελλάδα αν ψάξεις λίγο, ή αν πέσεις στην περίπτωση συγκεκριμένου προϊόντος; Μάλλον το δεύτερο. ;) Όσο για τα 20Ε των μεταφορικών, σχεδόν πάντα το όφελος από ένα σωστό after sales services είναι ΠΟΛΥ μεγαλύτερο από 20Ε... Ψάχνεις όλα τα προϊόντα και βρίσκεις σε μερικά, όχι σε όλα. Όπως είπα αναφέρθηκα σε συγκεκριμένα προϊόντα και όχι σε όλα. Απλά τα ψάχνεις όλα γιατί δεν ξέρεις ποια είναι τα προϊόντα εξ αρχής. :) Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός. Όσο για το after sales service, συμφωνώ ότι κοστίζει πάνω από 20 ευρώ, αλλά δεν το θεωρώ ως το κομβικό σημείο που θα με κάνει να αποφασίσω αν θα πάρω το Χ από τον Θωμά ή από την Ελλάδα. :) In a world of magnets and miracles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση