Προς το περιεχόμενο

Eπιλογη ντραμς (tama imperialstar 6pieces,meinl MCS 3pc set)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 35
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ΜΙΑ ROCK STAR ΚΑΣΑ που εχω ειναι birch .Βεβαια καμια σχεση με τα grandstar που εχω.Την ειχα αγοραση μαζι με μια δικαση rock star η οποια κατεληξε σε ενα στουντιο φιλου μου σαν μονοκαση .

Την εχω απο το 2000 και επειδη ηταν πρασινη ο Μαστρο -Γαβριλος ;D την εκανε κοκκινη για να ταιριαζει με την κασα της grandstar ;D.TO πρασινο ηταν χρωμα(λακα ) δεν ηταν περιτυλιγμα παντως 8).Εμενα παντως και στο στουντιο του φιλου που εχω γραψει με την συγκεκριμενη μου φαινεται καλη .Αν αυτη που βρηκες ειναι η δικαση στην Θεσσαλονικη ειναι σε καινουργια κατασταση δεν εχει παιξει πουθενα (ετσι την περιγραφει στις αγγελιες του noiz) Oποτε μιλα με τον ιδιοκτητη και αν ειναι οπως τα λεει τσιμπα την.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

mr περι γι'αυτη λεω....κατα πασα πιθανοτητα..ττο μονο προβλημα,εγω ειμαι αθηνα,και τα τυμπανα θεσαλοννικη ....

μην κολλας σε λεπτομερειες αφου αμα σου μπει εσενα κατι στο μυαλο..  ;)

mr περι γι'αυτη λεω....κατα πασα πιθανοτητα..ττο μονο προβλημα,εγω ειμαι αθηνα,και τα τυμπανα θεσαλοννικη ....

Ρε συ αμα εχεις τα λεφτα ολα γινονται .Δεν ειναι προβλημα η θεσσαλονικη 120 ευρω βενζινα ειναι και 14 ωρες ταξιδι χαλαρο η 10ωρες στα γρηγορα με 140 ευρω βενζινη .Η ΣΤΟ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΟ ΕΝΑ 80ΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΑΛΕΡΕΤΟΥΡ (ΠΑΛΙ ΕΣΧΙΣΑΝ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΜΟΥ ::))Αφου εισαι μικρος ψησε τον πατερα σου να σε παει (αν εχεις τα λεφτα βεβαια) ;D

αμα ειχα λεφτα τωρα δεν θα ημουν εδω,αλλα καραιβικη,μπαλι,ντουμπαι.... ;D..δεν ειναι και ευκολο να παμε θεσ/νικη...εχει και δουλεια ο φαδερ!!ισως με καποια μεταφορικη εταιρεια...

μ ειπε αυτος π εχει την αγγελια οτι ειναι απο μαονι..ειναι καλα ξυλα?λεει για μεταλ/ροκ ειναι αρκετα καλα...

Metal And Beers Is Life!!!

οτι ειναι απο μαονι..ειναι καλα ξυλα?λεει για μεταλ/ροκ ειναι αρκετα καλα...

Τωρα μας ρωτας να σου απαντησουμε στο ΑΙΩΝΙΟ ερωτημα του ΝΟΙΖ..δηλαδη...

Μαόνη καλω για μαιταλ φιλως? ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

@tasosguilty:Περιεργο που λεει οτι ειναι μαονι ,καλυτερα ρωτα μερικα πραγματα οπως α)απο που την αγορασε και διασταυρωσε με την Αντιπροσωπεια (τριμης) αυτα που θα σου πει

β)ΡΩΤΑ ΤΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ (ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ)και ψαξε να δεις αν οντως ειναι μαονι.

Στο φιναλε ομως αν σ'αρεσει ο ηχος της μην το σκεφτεσαι τσιμπα τη αλλα πρωτα ακουσε τη επι τοπου.

δεν ρωτησα αν ειναι καλα για μεταλ και ροκ...ρωτησα αν ειναι καλα σα ποιοτητα..σαν ντραμμερ που ειμαι παιζω ολων των ειδων μουσικης,δεν εχω καποιο προβλημα...απο δημοτικα/λαικα μεχρι κλασικο χεβυ μεταλ....απλα θελω να μαθω για την ποιοτητα των ξυλων...

Metal And Beers Is Life!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου