juggler Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2012 Κανενα νεοτερο με το τριξιμο?θα με φαει η περιεργεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magic Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ξέρω αν έχεις βρει που είναι το πρόβλημα.Εγώ θα σου έλεγα να δοκιμάσεις να κρατάς-ακουμπάς τις χορδές ανάμεσα από το νατ και τα κλειδιά. καθώς παίζεις ανοιχτές τις χορδές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Apaleftos Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μήπως, λέω μήπως, έχεις κολλημένο κανένα pickholder της Dunlop στο headstock; Πολλές φορές το ελατήριό του τρίζει. Αν ναι, δοκίμασε να πατήσεις το ελατήριο με το χέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lifeowner66 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2012 nope το πηγα σε τεχνικο μου ειπε πως δεν γινεται να κανει τπτ,οντως ειναι κατι μεσα απο το μπρατσσο η βεργα δεν ξερω τι ,ειπε ολα τα μπασα ετσι κανουν .Επισης επειδη το t-b εχει μεταλικο nut ειναι πιο εντονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2012 nope το πηγα σε τεχνικο μου ειπε πως δεν γινεται να κανει τπτ,οντως ειναι κατι μεσα απο το μπρατσσο η βεργα δεν ξερω τι ,ειπε ολα τα μπασα ετσι κανουν .Επισης επειδη το t-b εχει μεταλικο nut ειναι πιο εντονο Τι σόι τεχνικός είναι αυτός;Δε λέω το δικό σου μπορεί όντως να κάνει έτσι αλλά μην λέμε και ότι να'ναι.. No offense :) Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2012 Θα πρότεινα να πας το μπάσο σου και σε κάποιον άλλο τεχνικό. Δεν είναι δυνατόν να σου λέει ότι τρίζουν όλα τα μπάσα. Το δικό μου ας πούμε, που είναι και παλιό και φτηνό (κορεάτικο Squire Fender P-Bass) δεν τρίζει (φαντάζομαι ότι το ίδιο συμβαίνει και με τα μπάσα πολλών άλλων συμφορουμιτών). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lifeowner66 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2012 εγω και στο αλλο μπασο που εχω που το κοιταξα και αυτο το κανει αν παιζεις χωρις ενισχυτη και βαλεις το αυτη σου κοντα στ μπρατσο το ακους φυσικα καμια σχεση με το tb. τωρα δεν ξερω,εχει καποιος να μου προτείνει καποιον αλλο μαστορα που να επισκευαζει κυρίως μπασα ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση