airheads Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2012 πιο τραγούδι θα θέλατε να παιχτεί στην κηδεία σας??? ;D ;D ;D ;D 8) bob marley-3 (litle) birds ;D zappin' is good.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MetalMan Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2012 Black Sabbath - Crazy Train(Randy Rhoads) Guitars: Yamaha EG112 Yamaha PAC120 Epiphone Les Paul Custom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2012 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2012 little* ;) Πωλί ψαγμαίνω thread.Σηκόνη πωλί κουβέdα. Οι ερωμένες που πλίγοσα όντας ροκ εν ρόλερ.. hΧΧp://www.youtube.com/watch?v=XVRQ9KQm_Xc Πέθανα από υπερβολικί δόση πιτόγυρου πνίγοντας τις τύψεις μου για τις καρδιές που έκαψα στο καυτερό τζατζίκι.. Τιν επομένι για αρχή καθός θα ισέρχομε οριζοντίoς εις το ναώ: hXXp://www.youtube.com/watch?v=J43DYzljG-k Στον καφέ τις παροιγορηάς όσοι με ήξεραν και βλέπουν πόσο άδεια έμινε η ζωή τουσ χωρίς εμένα..μου κρατάνε μουτράκια ακούγοντας το θρυλικό άσμα hXXp://www.youtube.com/watch?v=GBnCY-1_dt4 Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2012 για σήμερα, λέω αυτό: ...για αύριο, βλέπουμε... https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2012 Εγω παλι θα ηθελα στη κηδεια μου να πει καποιος 'Ωπ, νομιζω τον ειδα να κουνιεται' Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2012 Εγω παλι θα ηθελα στη κηδεια μου να πει καποιος 'Ωπ, νομιζω τον ειδα να κουνιεται' ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση