Προς το περιεχόμενο

Σκυλάδικα (και άλλα πολλά)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έπαψα να ασχολούμαι με μα..κιες του στυλ "να διδάξουμε τον κόσμο τι θα ακούει"...

Συμφωνώ απόλυτα με τον Leondas. Αυτά έχουν ξανασυζητηθεί εδώ μέσα. Δεν είμαστε δάσκαλοι με τίποτε άλλο παρά μόνο με το έργο μας. Είναι το έργο μας που αποτυγχάνει να πάρει την προσοχή του κόσμου από τα σκυλάδικα ή οτιδήποτε άλλο δεν εγκρίνουμε. Με τα λόγια δεν πρόκειται να γίνει τίποτε ποτέ. Τα πράγματα δεν γίνονται όταν τα συζητάς' date=' αλλά όταν τα κάνεις.[/quote']

Ωραία όλα παληκάρια μου, αλλά για πείτε μου, ποιό είναι δηλαδή το ουσιώδες, μουσικό,εμπνευσμένο,καλογυαλισμένο, προσεγμένο και με σεβασμό φτιαγμένο, "αντίπαλον δέος" στην παντοκρατορία του σκυλάδικου ?

Ακόμη και στην "άλλη όχθη" 8 στα 10 προϊόντα είναι .... άστα να πάν' στο διάολο, πού'λεγε κι ο Λογοθετίδης :?

Leo got it right the first time

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 244
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Γιατί όμως Wow! οι αγνοί καλλιτέχνες δεν βάζουν το χρήμα

πάνω απ'όλα ωστε να μπορούν να γίνουν σατανικά πολυμήχανοι,

να πουλήσουν την ψυχή τους,το κορμί τους...Δημιουργούν

για να ζουν και όπως έχω ξαναπεί για να ακούν αυτά που θα 'θελαν να ακούν...Ας βγαίνουν στα fame τα ξέκω..Μην μου πεις και πως

κάτι Θηβ και Θανασάκηδες έχουν "όραμα" και δεν κινούνται

στα κυκλώματα για τα φράγκα...

Δεν μπορούμε να περιμένουμε από κανένα πλην του εαυτού μας...

Κάθε μέρα είμαι όλο και πιο σίγουρος πως στην Ελλάδα οι

καλλιτέχνες "διώχθησαν" στα σπίτια των....

Γιατί όμως Wow! οι αγνοί καλλιτέχνες δεν βάζουν το χρήμα πάνω απ'όλα ωστε να μπορούν να γίνουν σατανικά πολυμήχανοι' date='

να πουλήσουν την ψυχή τους,το κορμί τους...Δημιουργούν για να ζουν και όπως έχω ξαναπεί για να ακούν αυτά που θα 'θελαν να ακούν...Ας βγαίνουν στα fame τα ξέκω..Μην μου πεις και πως κάτι Θηβ και Θανασάκηδες έχουν "όραμα" και δεν κινούνται στα κυκλώματα για τα φράγκα... Δεν μπορούμε να περιμένουμε από κανένα πλην του εαυτού μας... Κάθε μέρα είμαι όλο και πιο σίγουρος πως στην Ελλάδα οι

καλλιτέχνες "διώχθησαν" στα σπίτια των....[/quote']

Συνειδητοποιείς βέβαια ότι (ότ)αν εσύ θα κάνεις αυτό που κάνεις γιατί το αγαπάς θα βγαίνει ο κάθε Leondas και θα λέει ότι είσαι ξεπουλημένος, έτσι; Γιατί δε μπορούμε να καταλάβουμε ότι ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ξέρουμε τα κίνητρα του καθενός;;; Και πέραν αυτού δεν κατάλαβα, είναι κακό κάποιος να παίζει μουσική για να βγάζει λεφτά; Κλέβει κανέναν; Κάνει κανένα κακό; Γιατί δηλαδή εμείς να το παίζουμε μάγκες και υπεράνω; Είμαι κι εγώ 23 χρονων, όσο κι εσύ. Έχω τα λεφτά του μπαμπά και την άνεση να παίζω τη μουσική που γουστάρω. Δεν κάθομαι να λέω αυτές τις ατάκες όμως, γιατί αυτά θα δικαιούμαι να τα πω όταν θα πρέπει να πληρώνω ΕΓΩ για τη ζωή μου και θα παίζω αυτό που θέλω χωρίς να βγάζω φράγκο. Όσο δεν υπάρχει ανάγκη μπορώ κι εγώ να είμαι εκπληκτικός επαναστάτης... Και τέλος πάντων ποιοι για σένα είναι οι καλλιτέχνες που έχουν όραμα;

Ωραία όλα παληκάρια μου' date=' αλλά για πείτε μου, ποιό είναι δηλαδή το ουσιώδες, μουσικό,εμπνευσμένο,καλογυαλισμένο, προσεγμένο και με σεβασμό φτιαγμένο, "αντίπαλον δέος" στην παντοκρατορία του σκυλάδικου ?

Ακόμη και στην "άλλη όχθη" 8 στα 10 προϊόντα είναι .... άστα να πάν' στο διάολο, πού'λεγε κι ο Λογοθετίδης :?[/quote']

AYTO ακριβώς θέλω να πω φίλε Silot. Μισούν το σκυλάδικο αλλά αγνοούν ότι ο "σκυλάδικος" (και καλά) χώρος είναι ο ΠΙΟ οργανωμένος, ο ΠΙΟ επαγγελματικός, ο ΠΙΟ δραστήριος και ο ΠΙΟ συνεπής (έστω, στις ανόητες αρχές του) χώρος στην ελληνική μουσική. Πως θα τους πάρεις την πρωτοκαθεδρία, με κλανιές;

Ρομαντικά ροκόπουλα με τρεις πρόβες το μήνα θέλουν να έχουν την προσοχή του κόσμου. ΕΛΕΟΣ επιτέλους.

(για να μην παρεξηγηθούμε, δεν αναφέρομαι στους Low Budget Orchestra οι οποίοι είναι το προσωπικό μου τριπάκι από τότε που έκλεψα το cd τους, χιχιχιχι).

Mea Culpa

Γιατί όμως Wow! οι αγνοί καλλιτέχνες δεν βάζουν το χρήμα πάνω απ'όλα ωστε να μπορούν να γίνουν σατανικά πολυμήχανοι' date='

να πουλήσουν την ψυχή τους,το κορμί τους...Δημιουργούν

για να ζουν και όπως έχω ξαναπεί για να ακούν αυτά που θα 'θελαν να ακούν...[/quote']

Συμφωνώ ασφαλώς, αλλά κάνεις ένα μικρό λαθάκι. Δεν είναι οι πουλημένοι καλλιτέχνες που βάζουν το χρήμα πάνω απ' όλα - αυτό το κάνει ολόκληρη η ανθρωπότητα στις μέρες μας. Θα αλλάξει, πάντα αλλάζει, είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο, αλλά μέχρι να αλλάξει, αυτή είναι η κατάσταση. Το να ζεις σήμερα μοιάζει λίγο σα να παίζεις Monopoly, αλλά παραμένει ένα παιγχνίδι.

Mea Culpa

Ειλικρινά διασκεδάζω αφάνταστα με τις φιλοσοφικές διαμάχες περί μουσικής, μεταξύ 23χρονων... :lol: :lol: :lol:

Μάγκες, μια πρόταση και μια ευχή.

Η πρόταση: κρατήστε τα αυτά που γράφετε εδώ, και κοιτάξτε τα πάλι μετά από 10 χρόνια.

Η ευχή: στα επόμενα χρόνια, αν τύχει, λέμε τώρα, να μην έχετε να φάτε, να έχετε και μια επιπλέον επιλογή πλην του 'μουσικός σε σκυλάδικο ή σερβιτόρος' (ή χαμάλης, ή... ή... you get my point). :roll: :roll:

Y.Γ.: 'Αυτός ο χώρος', εξ'όσων δύναμαι να θυμάμαι τουλάχιστον, δεν είναι μόνο τώρα, ανέκαθεν ήταν ο πιο οργανωμένος και επαγγελματικός. Και μαύρο φίδι που τον έφαγε όποιον νομίζει ότι μπορεί να επιβιώσει σ'αυτόν κάνοντας πλάκα.

Ειλικρινά διασκεδάζω αφάνταστα με τις φιλοσοφικές διαμάχες περί μουσικής' date=' μεταξύ 23χρονων... :lol: :lol: :lol:

Μάγκες, μια πρόταση και μια ευχή.

Η πρόταση: κρατήστε τα αυτά που γράφετε εδώ, και κοιτάξτε τα πάλι μετά από 10 χρόνια.

Η ευχή: στα επόμενα χρόνια, αν τύχει, λέμε τώρα, να μην έχετε να φάτε, να έχετε και μια επιπλέον επιλογή πλην του 'μουσικός σε σκυλάδικο ή σερβιτόρος' (ή χαμάλης, ή... ή... you get my point). :roll: :roll:

Y.Γ.: 'Αυτός ο χώρος', εξ'όσων δύναμαι να θυμάμαι τουλάχιστον, δεν είναι μόνο τώρα, ανέκαθεν ήταν ο πιο οργανωμένος και επαγγελματικός. Και μαύρο φίδι που τον έφαγε όποιον νομίζει ότι μπορεί να επιβιώσει σ'αυτόν κάνοντας πλάκα.[/quote']

Μα νομίζω το ίδιο λέω κι εγώ. Ok, προφανώς όλοι έχουμε τις απόψεις μας, τη φιλοσοφία μας, τα όνειρά μας, αλλά το να το παίζουμε επαναστάτες όσο δε ρισκάρουμε τίποτα είναι απλά εφηβική νοοτροπία, και είναι κρίμα να μας έχει μείνει στα 23 μας. Πέραν αυτού, δε νομίζω ότι είναι και κακό να συζητάμε επειδή είμαστε 23. Και τέλος δε μπήκα σε κάποια φιλοσοφική διαμάχη (που δεν κατάλαβα τη σχέση έχει με την ηλικία, εκτός κι αν σας έχω φανεί κανένα ηλίθιο που λέει μεγάλες κουβέντες από την ασφάλεια του καναπέ του), είπα ότι είναι καλό να είμαστε ρεαλιστές και να δεχόμαστε το ότι ο καθένας έχει τις δικές του προτεραιότητες, και τέλος πάντων αν και εύχομαι να μη χρειαστεί ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο προφανώς θα δούλευα και σε σκυλάδικο για να μπορούν να ζουν άνετα τα παιδιά μου. Τέλος πάντων...

Ειλικρινά διασκεδάζω αφάνταστα με τις φιλοσοφικές διαμάχες περί μουσικής' date=' μεταξύ 23χρονων... :lol: :lol: :lol:

[/quote']

Οκ, εγώ που πάτησα τα 32 την κάνω για άλλο thread :D :D

Abraxas μου θυμίζεις μια ιστορία μου όπου ο θείος μου όταν

ήμουν 15-16 και τον κατέκρινα που δούλευε στα σκυλάδικα

μου λεγε για παιδιά-έξοδα κλπ και πως θα ρθει κι η ώρα μου

και γω του'λεγα καλύτερα στην ερμού με δίσκο...

Παίζω live απ΄τα 14 με πολλά ένσημα (απ΄τα 18 και μετά)από χατζηδάκη

έως Hard rock...23 τώρα και εννοείται πως είναι καταδικασμένος

όποιος είναι κωλλημένος ιδεολόγος μουσικός και το μόνο

πράγμα που ξέρει να κάνει είναι να παίζει...Την "πάτησε" κοινώς...

Γι'αυτό, αφού πήραμε τα πτυχία μας σε πιάνα και αρμονίες (νωρίς στα 17) σπουδάσαμε και κάτι για να μην πονάμε τόσο με την κατάσταση...

Και όπως είπες να έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε προκειμένου

να μην "ξεπουληθούμε"...

Η ευχή σου θα πιάσει αν υπάρχει τύχη μα και θέληση....

menelaos

1)Υπήρξαν καλλιτέχνες με όραμα (π.χ Ρίτσος-Λοίζος κα)

2)Κι εγώ γελάω μ'αυτούς που ο Νίκος λέει "Αντάρτες της πορδής με τα λεφτά του μπαμπά"...

3)¶λλο το βγάζω λεφτά και άλλο το πλουτίζω

Όχι άλλο "Money for nothin and chicks for free"...

.... Πως θα τους πάρεις την πρωτοκαθεδρία' date=' με κλανιές;

Ρομαντικά ροκόπουλα με τρεις πρόβες το μήνα θέλουν να έχουν την προσοχή του κόσμου. ΕΛΕΟΣ επιτέλους.

[/quote']

Πές τα χρυσόστομε, μαζί σου !!!! aktion033.gifaktion033.gif

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου