fleamail Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2006 Ειδικά ο ντράμερ τους στο καινούργιο cd είναι κορυφή! Να παινέψουμε και λίγο την πατρίδα Σέρρες! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2006 Γενικά το τελευταίο cd είναι απίστευτο! 8O Αν μου το έδιναν χωρίς ετικέτες κλπ, χαλαρά θα τους περνούσα για ευρωπαϊκή γκρουπάρα πρώτης τάξης! 8) Συγγνώμη για το off-topic! Δεν είχαμε κάπου ένα θέμα γι' αυτά, κύριοι mods; :D one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2006 Ρε σεις... site έχουν όλοι αυτοί να τους γνωρίσουμε ή να φάμε και μεις τίποτε κάλτσες; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2006 Ρε σεις... site έχουν όλοι αυτοί να τους γνωρίσουμε ή να φάμε και μεις τίποτε κάλτσες; Kαλοοοοοοοο ! Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2006 Kαλοοοοοοοο Σοβαρά το λέω. Κανά δύο τους ξέρω, αλλα κάποιους άλλους δεν τους ξέρω καθόλου. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2006 Kαλοοοοοοοο Σοβαρά το λέω. Κανά δύο τους ξέρω' date=' αλλα κάποιους άλλους δεν τους ξέρω καθόλου.[/quote'] Για τα διάφανα κρίνα, που έχω ψάξει, δεν υπάρχει τίποτα επίσημο... :roll: Λίγα πραγματάκια υπάρχουν εδώ: http://www.diafana-krina.gr/ http://el.wikipedia.org/wiki/Διάφανα_Κρίνα one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2006 Ευχαριστώ. Στο site τους (που δεν υπάρχει) υπάρχουν διάφορα mp3, τα κατεβάζω να τα ακούσω. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2006 Και αυτό το ταξιδιάρικο, από το τελευταίο βιβλιο-cd τους: http://rapidshare.de/files/26773728/DiafanaKrina_Kousko.mp3.html Για να σας προλάβω πριν με πείτε πειρατή... :D Το τραγούδι αυτό υπήρχε και στο avopolis.gr ελεύθερο προς κατέβασμα όταν πρωτοκυκλοφόρησε ο δίσκος, απλά δεν μπορώ να βρω το link. :oops: 8) one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Leondas Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2006 Αγγελάκας???Όχι ρε SF να θάβεις τον Παύλο και μετά να μου μιλάς για ταλέντο του Αγγελάκα... Υπάρχουν πάντως χιλιάδες καλά παιδιά και με ήθος στην πολη σας,αν με "πιάνεις"... Και επειδή το θέμα πήγε στην πονεμένη ιστορία του "greek rock" αναφέρω στον SILOT για 5η αν δεν απατώμαι φορά πως για μένα δεν υπάρχει πλέον και αν κάτι θέμε να λέμε πως υπήρξε,αυτό για μένα πάντα είναι Aphrodite's Child- Socrates_(Plaza) -Νικόλας ¶σιμος -Σιδιρόπουλος -Φατμέ - Κατσιμήχα - και Πανουσης μιας κι έρχονται και ΕΚΛΟΓΕΣ, κόμματα με φρου-φρου κι αρώματα.διαδηλώσεις,πτώματα μ'ανοιγμένα στόματα... Ψηφοδέλτια σταύρωνα κι όλη νύχτα κ@υλωνα.Στης Βουλής τα έδρανα αχ κι εγώ να έκλανα... Refrain Δεν μπορώ άλλο Θανάση στα 25 έχω γεράσει Δεν μπορώ άλλο Θανάση κάνε στάση... Φαντάζεσαι φίλε SILOT να έκανα σύγκριση με FLOYD-STRAITS-ZEPPELIN- DOORS κτλ??? Μόνο στο Πανούσης VS Kiss θα έλεγα ότι το greek thing is differend... Απόψεις είν'αυτές και περί ορέξεως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2006 Οκ ρε μάστορα, σαφως περι ορέξεως δεν γίνεται κουβέντα, και συγνώμη δηλαδή που σε αναγκάζω να επαναλαμβάνεσαι 5 φορές, γιατί έχεις και δουλειές και να μη σου τρώω το χρόνο... Αυτό που μου προκαλεί μια ελαφριά σύγχυση όμως είναι πραγματικά η λογική σου, σύμφωνα με την οποία αφενός δεν υπάρχει σύγκριση Σιδηρόπουλου και Αγγελάκα (γιατί ?) και αφετέρου θεωρείς αυτούς που εγώ προανέφερα μίζερους ενώ ας πούμε οι Κατσιμίχα και ο Ασιμος είναι.............? (αλήθεια, οταν θα ξαναβρείς λίγο χρόνο εξήγησε μου αν δεν βαριέσαι τί σημαίνει για σένα "καλή παραγωγή") Φαντάζεσαι φίλε SILOT να έκανα σύγκριση με FLOYD-STRAITS-ZEPPELIN- DOORS κτλ??? Δεν κατάλαβα, να σου πώ την αλήθεια....Ποιούς θα σύγκρινες με τους απο πάνω και που θα κάτέληγες ? Πως, ας πούμε ο Σιδηρόπουλος είναι συγκρίσιμος με τον Waters ενώ ο Παυλίδης όχι ? ......Πολλά κενά έχουν οι συνειρμοί σου ρε Leondas και αρχίζω να βαριέμαι το κυνήγι για να βγάλουμε άκρη. Αν θες γίνε λίγο πιο σαφής. Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση