mechmg93 Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 οχι απλα δεν τα μισω, αλλα ειμαι και φαν του ειδους :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Μα νομίζω το ίδιο λέω κι εγώ. Ok' date=' προφανώς όλοι έχουμε τις απόψεις μας, τη φιλοσοφία μας, τα όνειρά μας, αλλά το να το παίζουμε επαναστάτες όσο δε ρισκάρουμε τίποτα είναι απλά εφηβική νοοτροπία, και είναι κρίμα να μας έχει μείνει στα 23 μας. Πέραν αυτού, δε νομίζω ότι είναι και κακό να συζητάμε επειδή είμαστε 23. Και τέλος δε μπήκα σε κάποια φιλοσοφική διαμάχη (που δεν κατάλαβα τη σχέση έχει με την ηλικία, εκτός κι αν σας έχω φανεί κανένα ηλίθιο που λέει μεγάλες κουβέντες από την ασφάλεια του καναπέ του), είπα ότι είναι καλό να είμαστε ρεαλιστές και να δεχόμαστε το ότι ο καθένας έχει τις δικές του προτεραιότητες, και τέλος πάντων αν και εύχομαι να μη χρειαστεί ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο προφανώς θα δούλευα και σε σκυλάδικο για να μπορούν να ζουν άνετα τα παιδιά μου. Τέλος πάντων...[/quote'] Μενέλαε το ποστ μου δεν στρεφόταν ούτε ενάντια στις επισημάνσεις σου ούτε φυσικά στην ηλικία σου. Για την ακρίβεια δεν στρεφόταν εναντίον κανενός. :wink: Οκ' date=' εγώ που πάτησα τα 32 την κάνω για άλλο thread :D :D[/quote'] Το 23 είναι σημαδιακός αριθμός, όπως γνωρίζουν οι σχετικοί με την αριθμολογία, εξάλλου όμως και το 32 είναι το 23 αντίστροφα, οπότε να κάτσεις εκεί που είσαι... μικρέ! :P :lol: Επίσης πολύ σοφές οι τοποθετήσεις τόσο του wasted sunsets όσο και του Stanley. :wink: :!: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 οχι απλα δεν τα μισω' date=' αλλα ειμαι και φαν του ειδους :wink:[/quote'] τωρα που το σκεφτομαι και εγω το ιδιο!! :wink: τα μισα τουλαχιστον απο τα αγαπημενα μου ασματα θα μπορουσαν να χαρακτηριστουν απο τον...μεσο κολληματια :? .. "σκυλαδικα"! :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 Το θεμα το ανεβασα εξ αρχης καθαρα και μονο για την "μουσικη"γαβ γαβ... ΟΧΙ για τους μουσικους που δυστυχως αναλωνονται παιζοντας σε τετοια μαγαζια(η αληθεια ειναι οτι εχει πολυ καλα λεφτα)...Να πω πως δεν εχω προβλημα με κανενα ειδος μουσικης εκτος απο αυτες τις ανυπαρξιες...Τις οποιες δεν θεωρω καν μουσικη.Ναι,ισως φοραω παρωπιδες και ισως σε μερικα χρονια να αλλαξω τελειως αποψη.Με εκνευριζει ομως οταν μερικοι,οταν τους λεω πως τα σιχαινομαι,μου λενε"ειναι μεχρι να μεγαλωσεις..."-Τι μ@λ@κιες ειναι αυτες...Δηλαδη ειμαι out_of_fashion με λιγα λογια...Και οταν μεγαλωσω εννοειται πως θα ακουω τα κοπρα να γαβγιζουν και να κλαινε για τις χαμενες τους αγαπες. Τι να πω...Δεκτες ολες οι αποψεις σας και ευχαριστω.Οψομεθα. Αν παντως σε λιγο καιρο αλλαξω αποψεις θα σας ενημερωσω! @ Wow! : Πως σου φανηκαν οι low budget orchestra? :D feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Leondas Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 Eίναι όμως και οι μουσικοί ή καλύτερα κάποιοι άμυαλοι παιχταράδες χωρίς μουσικό κριτήριο που ανέβασαν όλους τους ατάλαντους και τους έκαναν φήρμες...Αλλά πως να ακούσω την ξεφτίλα του μπουζούκαρου όταν με το ίδιο όργανο έχει συνθέσει ένας Ακης Πάνου...Και τί να μου πει το σκατόκλαμα και οι αμανέδες της κλανιάς μπροστά σε ένα μοιρολόι του Σαλέα... ¶λλο το ιστορία μου αμαρτία μου και άλλο το είσαι αμαρτωλή επειδή τον παίρνεις μπρος και πίσω...Είναι το γ@μη... το Ηθος... ¶κη Πάνου Αθάνατε!!!¶ντε να πιάσω την JS μου να ξεχαρμανιάσω τώρα... Πως να το πω αλλιώς: Exω αγοράσει και ψάχνομαι τα τελευταία 8 χρόνια-Νευ,Σάζι,Τζουρά,μπαγλαμά,μαντολίνο,φυσαρμόνικες,πιάνα(αφού είμαι πληκτράς),synths,2 electric,1 12string,2 acoustic guitars,1 classic guitar, φλάουτο...Γουστάρω την μουσική παυ βγαίνει απ'την ψυχή και μόλις αντιληφθώ κάτι που γίνεται για τα φράγκα ή τη φιγούρα,ξενερώνω... Είναι πολύ απλό και σίγουρα υπάρχουν αυθεντικοί σκυλάδες όπως αυθεντικοί μαστρωποί κτλ...¶λλο όμως η Ρόζα να τραγουδάει τον κοκαινοπότη του Δελιά και άλλο κάποιες "Ρόζες" να παντρεύονται τους παραγωγούς των και να τραγουδάνε τα ίδια τραγούδια...Το σκυλάδικο είναι νοοτροπία για μένα και είναι αυτή που δεν γουστάρω,άρα δεν μπένω καν στην λούμπα να μιλήσω για πολλές πρόβες,ρομποτικό αποτέλεσμα κτλ... Για μένα σκυλάδες είναι και κάτι ψευτορεμπέτες στο 902, και κάτι Νταλάριδες που μετονομάζονται σε ποπίτσες και κάτι Ανδρεάτοι που κλαιν νομίζοντας πως είναι Καζαντζίδης και κάτι Κότσιρες που τραγουδάνε Στελάρα και χαζογελάνα ανάμεσα στα couple-refrain και κάτι Θηβαίοι που παρατάνε τα σχήματα που τους έχτισαν και τον ήχο που διαμόρφωσαν για "σόλο" καριέρα ή αλλιώς,τα φώτα σε μένα και τα λεφτά στην τσέπη μου και κάτι Θανασάκιδες που δηλώνουν μέτριοι και βάζουν εισητήρια 30ρες στις αρπαχτές τους αλλά και κάτι ντίβες που γαβγίζουν σαν λυσασμένες για που... δηλώνωντας πως κάνουν τέχνη όπως και κάτι Φαραντούριδες που διασκεδάζουν σε Hi σκυλάδικο με Σάκιδες και άλλα καλά παιδιά μα και κάτι Σαβόπουλοι που βγαίνουν σε φιέστες με κακομοίρες... Γενικά πιστεύω πως το 80% των πραγμάτων που γίνονται στη χώρα μας σήμερα είναι ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ..... But it's ok cause i don't like this way..... Leon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 ... όπως και κάτι Φαραντούριδες που διασκεδάζουνσε Hi σκυλάδικο με Σάκιδες και άλλα καλά παιδιά ... Εεε... η Μούσχουρη ήταν αυτή νομίζω, όχι η Φαραντούρη... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 Δεν αντιτιθεμαι στο λαικο τραγουδι...Κι ας μην ακουω Καζαντζιδη,Ακη Πανου ή Ζαμπετα.Εξαλλου γι αυτο ονομαστηκε λαικο.Επειδη απευθυνεται στον λαο. Ειμαι περηφανος,πραγματικα που η Ελλαδα ειχε τοσο μεγαλους καλλιτεχνες οι οποιοι τραγουδουσαν για φτωχεια,αγαπες,εργατια...Αλλα το καθε τσουτσεκι που τη "βλεπει" δεν ειναι απλα αδιαφορο για μενα,αλλα μισητο.Τι εχει καταφερει ενας νινο ή ο Πετρελης ή το καθε μ@λ@κισμενο που ξεπηδαει απο το πουθενα και μετα απο λιγο καιρο ξαναμπαινει στο καβουκι του...Το λαικο τραγουδι θα ναι παντα στην ψυχη του Ελληνα.Αλλα το μπασταρδεμενο σκυλαδικο παει πισω τον τοπο.Δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι τι σκατα ακουνε και κανουν καλλιτεχνη τον καθε αταλαντο,πανε σαν τα ζωα και κλεινονται σ ενα βρωμομαγαζο μεθανε και κλαινε.Τι ηθος να εχουν αυτα τα ατομα,που συνειδητα πανε και τα σκανε σε Βισση,Βανδη,Ρεμους κτλ για να αγορασουν οι βλακες καινουρια ferrari ή BMW...Sorry αν εχω παρει φορα, και δεν θελω να θιξω κανεναν, αλλα αυτη ειναι η αποψη μου... feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 Δεν αντιτιθεμαι στο λαικο τραγουδι...Κι ας μην ακουω Καζαντζιδη' date='Ακη Πανουή Ζαμπετα.Εξαλλου γι αυτο ονομαστηκε λαικο.Επειδη απευθυνεται στον λαο. Ειμαι περηφανος,πραγματικα που η Ελλαδα ειχε τοσο μεγαλους καλλιτεχνες οι οποιοι τραγουδουσαν για φτωχεια,αγαπες,εργατια...Αλλα το καθε τσουτσεκι που τη "βλεπει" δεν ειναι απλα αδιαφορο για μενα,αλλα μισητο.Τι εχει καταφερει ενας νινο ή ο Πετρελης ή το καθε μ@λ@κισμενο που ξεπηδαει απο το πουθενα και μετα απο λιγο καιρο ξαναμπαινει στο καβουκι του...Το λαικο τραγουδι θα ναι παντα στην ψυχη του Ελληνα.Αλλα το μπασταρδεμενο σκυλαδικο παει πισω τον τοπο.Δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι τι σκατα ακουνε και κανουν καλλιτεχνη τον καθε αταλαντο,πανε σαν τα ζωα και κλεινονται σ ενα βρωμομαγαζο μεθανε και κλαινε.Τι ηθος να εχουν αυτα τα ατομα,που συνειδητα πανε και τα σκανε σε Βισση,Βανδη,Ρεμους κτλ για να αγορασουν οι βλακες καινουρια ferrari ή BMW...Sorry αν εχω παρει φορα, και δεν θελω να θιξω κανεναν, αλλα αυτη ειναι η αποψη μου...[/quote'] Pastelius, αυτό δεν είναι κριτική σε μουσικό αλλά σε ταξικό επίπεδο. Η οργή σου είναι αδικαιολόγητη. Τι πάει να πει "πάει πίσω το τόπο"; Τι πάει να πει "φτώχια, αγάπες, εργατιά"; Τι πάει να πει "πάνε σα τα ζώα και κλείνονται σε ένα βρωμομάγαζο"; Και εγώ που παρακολουθούσα ροκ συναυλίες σα ζώο πήγαινα και σε βρωμομάγαζα κλεινόμουνα. Τι πάει να πει "να αγοράσουν Φεράρι"; Δηλαδή αν αγοράζανε Ντάτσουν δεν θα υπήρχε πρόβλημα; Μη χαλάς τη ζαχαρένια σου για ξένες δουλειές, αν δε σε ενδιαφέρει το σκυλάδικο μην ασχολείσαι. Υποπτεύομαι ότι τα ίδια έλεγε και ο Φοίβος τότε που ξεκίναγε τη μουσική του πορεία - ρίξε μία ματιά στο ίντερνετ να δεις που ξεκίνησε τη πορεία του ο Φοίβος, ή ρώτα τον αντουάν να σου πει - θα καταλάβεις γιατί σου λέω ότι τζάμπα τα παίρνεις στο κρανίο. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 Pastelius' date=' αυτό δεν είναι κριτική σε μουσικό αλλά σε ταξικό επίπεδο. Η οργή σου είναι αδικαιολόγητη. Τι πάει να πει "πάει πίσω το τόπο"; Τι πάει να πει "φτώχια, αγάπες, εργατιά"; Τι πάει να πει "πάνε σα τα ζώα και κλείνονται σε ένα βρωμομάγαζο"; Και εγώ που παρακολουθούσα ροκ συναυλίες σα ζώο πήγαινα και σε βρωμομάγαζα κλεινόμουνα. Τι πάει να πει "να αγοράσουν Φεράρι"; Δηλαδή αν αγοράζανε Ντάτσουν δεν θα υπήρχε πρόβλημα; Μη χαλάς τη ζαχαρένια σου για ξένες δουλειές, αν δε σε ενδιαφέρει το σκυλάδικο μην ασχολείσαι. Υποπτεύομαι ότι τα ίδια έλεγε και ο Φοίβος τότε που ξεκίναγε τη μουσική του πορεία - ρίξε μία ματιά στο ίντερνετ να δεις που ξεκίνησε τη πορεία του ο Φοίβος, ή ρώτα τον αντουάν να σου πει - θα καταλάβεις γιατί σου λέω ότι τζάμπα τα παίρνεις στο κρανίο.[/quote'] +1000000 Και έχει αρχίσει να μου τη δίνει ελαφρώς αυτή η 'hollier than thou' επιχειρηματολογία φίλε Pastelius Τα είπες, ξεθύμανες, συνεχίζοντας απλά θα χαρακτηριστείς μονομανής και αμέσως μετά γραφικός. Cool mate... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thkioups Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 .........Γενικά πιστεύω πως το 80% των πραγμάτων που γίνονται στη χώρα μας σήμερα είναι ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ..... +100000000000000000000000000 Αλλά εγώ θα έλεγα και...λίιιιγο παραπάνω Patelius έγραψε: ......και τα σκανε σε Βισση,Βανδη,Ρεμους κτλ.... Αλλαξε ο Μανωλιός...... P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση