Superfunk Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 oχι δεν τα μισω. :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Leondas Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Πάντως oi Dire δεν πολυγουστάρουν το Pop-σκυλάδικο... Αφιερωμένο... ¶ντε βρε,να θυμηθούμε και τα νιάτα μας... Now look at them yo-yos thats the way you do it You play the guitar on the mtv That aint workin thats the way you do it Money for nothin and chicks for free Now that aint workin thats the way you do it Lemme tell ya them guys aint dumb Maybe get a blister on your little finger Maybe get a blister on your thumb We gotta install microwave ovens Custom kitchen deliveries We gotta move these refrigerators We gotta move these colour tvs See the little faggot with the earring and the makeup Yeah buddy thats his own hair That little faggot got his own jet airplane That little faggot hes a millionaire We gotta install microwave ovesns Custom kitchens deliveries We gotta move these refrigerators We gotta move these colour tvs I shoulda learned to play the guitar I shoulda learned to play them drums Look at that mama, she got it stickin in the camera Man we could have some fun And hes up there, whats that? hawaiian noises? Bangin on the bongoes like a chimpanzee That aint workin thats the way you do it Get your money for nothin get your chicks for free We gotta install microwave ovens Custom kitchen deliveries We gotta move these refrigerators We gotta move these colour tvs, lord Now that aint workin thats the way you do it You play the guitar on the mtv That aint workin thats the way you do it Money for nothin and your chicks for free Money for nothin and chicks for free Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
x_pap Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Δεν τα μισώ... και μερικά μου αρέσουν και πολύ κιόλας. Δεν ξέρω να χορεύω και στα άλλα είδη μουσικής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thkioups Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Noμίζω ότι το θέμα (όπως πάντα) έχει ψιλο-εκτραπεί (αλλά όχι προς άσχετη κατεύθυνση). Εξηγούμαι. Η κουβέντα όπως ξεκίνησε (και απ'ότι κατάλαβα)αφορούσε την αρέσκεια μας και το γούστο μας προς αυτή τη "μουσική". ΟΧΙ το πώς και το γιατί αναγκάζεται ένας μουσικός να παίξει αυτό το "είδος" για να βγάλει το επιούσιο. Φυσικό είναι, όταν από πάνω σου κρέμονται άλλοι τους οποίους πρέπει να θρέψεις, να κάνεις συμβιβασμούς και να τη δείς επαγγελματίας-ρομπότ. ΑΥτό δεν σημαίνει όμως ότι συμμετέχεις ψυχή τε και σώματι. Κανείς δεν κατέκρινε το μουσικό που εξ ανάγκης κατέφυγε στο σκυλάδικο. Η κατάκριση αφορά το ίδιο το "είδος". P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Noμίζω ότι το θέμα (όπως πάντα) έχει ψιλο-εκτραπεί (αλλά όχι προς άσχετη κατεύθυνση). Εξηγούμαι. Η κουβέντα όπως ξεκίνησε (και απ'ότι κατάλαβα)αφορούσε την αρέσκεια μας και το γούστο μας προς αυτή τη "μουσική". ΟΧΙ το πώς και το γιατί αναγκάζεται ένας μουσικός να παίξει αυτό το "είδος" για να βγάλει το επιούσιο. Φυσικό είναι' date=' όταν από πάνω σου κρέμονται άλλοι τους οποίους πρέπει να θρέψεις, να κάνεις συμβιβασμούς και να τη δείς επαγγελματίας-ρομπότ. ΑΥτό δεν σημαίνει όμως ότι συμμετέχεις ψυχή τε και σώματι. Κανείς δεν κατέκρινε το μουσικό που εξ ανάγκης κατέφυγε στο σκυλάδικο. Η κατάκριση αφορά το ίδιο το "είδος".[/quote'] Η αλήθεια είναι πως έχεις δίκιο. Πάντως και πάλι αν και προσωπικά δε μου αρέσει αυτό το είδος μουσικής γενικά, δε θεωρώ ότι είναι κακό που υπάρχει και πιστεύω και πως όλο και κάποια καλά τραγούδια και καλλιτέχνες υπάρχουν κι εκεί, όπως και στα υπόλοιπα είδη :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thkioups Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Η αλήθεια είναι πως έχεις δίκιο. Πάντως και πάλι αν και προσωπικά δε μου αρέσει αυτό το είδος μουσικής γενικά' date=' [b']δε θεωρώ ότι είναι κακό που υπάρχει [/b]και πιστεύω και πως όλο και κάποια καλά τραγούδια και καλλιτέχνες υπάρχουν κι εκεί, όπως και στα υπόλοιπα είδη :) Είναι σαν το junk food. Δεν προσφέρει και πολλά αλλά μόνο για στιγμιαία κατανάλωση (γι' αυτούς που το ακούν εννοώ) και για να πούν "ε, έφαγα και κάτι" :lol: P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Ούτε εγώ τα μισώ. Η ύπαρξή τους με αφήνει αδιάφορο και απλώς συνεχίζω να ακούω ό,τι μου αρέσει. Αν όμως αναγκαζόμουν να τα ακούσω (πχ αν με τραβάγαν σε καμιά χοροεσπερίδα -κάτι που έχει να συμβεί εδώ και άπειρα χρόνια), κάτι θα έβρισκε ο οργανισμός μου για να αμυνθεί στο κινέζικο βασανιστήριο (μάλλον θα λιποθυμούσα). Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Τεχνικά μιλώντας, δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ με τα σκυλάδικα έμαθα και κάτι παραπάνω από τα 4/4, τα power chords, και το μπάσο της μιας νότας ανά ακκόρντο. (Θα μου πεις αυτά μπορούσες να τα μάθεις και από άλλα είδη μουσικής, jazz κλπ) Οκ, αλλά σε όσα jazz clubs ζήτησα δουλειά δε με έπαιρναν, και αναγκάστηκα και βρήκα αλλού δουλειά, παίζοντας κουαράτσες και συρτορούμπες... :lol: Από την άλλη τώρα τα σκυλάδικα είναι και θέμα κλίματος και περιβάλλοντος, αν με εννοείτε... :wink: Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stanley Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 δεν τα μισώ περισσότερο απ'ό,τι μισώ κάτι νταλάρες, κότσιρες, και άλλους παρόμοιους που πουλάνε κουλτούρα σε τιμή ευκαιρίας... μου την σπάνε αφάνταστα όλοι οι φέηκ τυχάρπαστοι σκυλάδες που ξεπηδούν από κάτι ρηαλητοπαίχνιδα κλπ... αντίθετα, κάτι 'σκυλάδες' τύπου χριστοδουλόπουλου, μελά, γονίδη, κ.λπ., μου αρέσουν γιατί είναι αυθεντικοί σε αυτό που κάνουν, το πιστεύουν και το γουστάρουν, δεν κάνουν ό,τι κάνουν με γνώμωνα αν θα πουλήσουν τα τραγούδια τους (όπως κάνουν οι πιο πολλοί) και προσωπικά τους εκτιμώ για αυτό... αλλά και για το ότι έχουν γράψει μερικά από τα πιο θεϊκά άσματα... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 (για να μην παρεξηγηθούμε' date=' δεν αναφέρομαι στους Low Budget Orchestra οι οποίοι είναι το προσωπικό μου τριπάκι από τότε που έκλεψα το cd τους, χιχιχιχι).[/quote'] Τα μιστά μας ρεεε... Να περιμένω pm με τη γνώμη σου πάνω σε ό,τι άκουσες; (την σκαπούλαρες και στο live monsieur Eyeprotocol :D ) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση