pastelius Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 "Μισειτε" τα σκυλαδικα??....ή ειμαι ο μονος? feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Define the term "σκυλάδικα" please... τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LarryMullen Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Εγω μισώ τα χαζά κοριτσάκια και αγοράκια που τους διχνεις μια φωτογραφια απο live των U2 και σου λενε: "Θεός ο Πετρέλης".....! 8O Ο ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ LARRY! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 ....ή ειμαι ο μονος? Είσαι ο μόνος. 8) Έλα τώρα, τι εννοείς; Μουσικά; Το περιβάλλον; Τον ήχο; (ποιον ήχο) Τη νοοτροπία; :?: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Τα τραγούδια εννοείς, τα σκυλάδικα της εθνικής οδού, τα κολλάδικα, τις μεγάλες πίστες? Τί ακριβώς? Δε μισώ κανένα είδος μουσικής, σχεδόν με όλα μπορώ να περάσω καλά, υπό συνθήκες. Διευκρύνισε το λίγο για να απαντήσουμε και πιο συγκεκριμένα... :wink: ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Μιλαω για αυτους που την ψωνιζουν χωρις λογο ...(Βλ. Κιαμο,Μακροπουλο,Βερτη )και τα κοριτσακια τα ξεκωλα που τη βλεπουν ντιβες.Τις γνωστες αγνωστες... feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Τα τραγούδια εννοείς' date=' τα σκυλάδικα της εθνικής οδού, τα [b]κολλάδικα[/b], τις μεγάλες πίστες? Τί ακριβώς? Δε μισώ κανένα είδος μουσικής, σχεδόν με όλα μπορώ να περάσω καλά, υπό συνθήκες. Διευκρύνισε το λίγο για να απαντήσουμε και πιο συγκεκριμένα... :wink: ΚΩΛΑΔΙΚΑ..............Εκτειθεσαι με τετοια λαθη!!!!!!!! :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Στη σφαιρα του σκυλαδικου πλεον εχουν μπει οοοολα σχεδον τα ειδη μουσικης(μεχρι και progressive με μπουζουκι,για ονομα...) και αν και δε φοραω παρωπιδες,μισω την νοοτροπια,τον ηχο(!@#$)τους στιχους... Δεν την παλευω καθολου ρε παιδια,ΟΥΤΕ για πλακα με τους αταλαντους. Ας ειναι 20ο χιλιομετρο ,ας ειναι και στο romeo. feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Μιλαω για αυτους που την ψωνιζουν χωρις λογο...(Βλ. Κιαμο' date='Μακροπουλο,Βερτη )και τα κοριτσακια τα ξεκωλα που τη βλεπουν ντιβες.Τις γνωστες αγνωστες...[/quote'] Δεν την ψωνίζουν χωρίς λόγο. Την ψωνίζουν γιατί πουλάνε. Και αυτές που τη βλέπουν ντίβες το κάνουν γιατί... έτσι πρέπει. Φίλε μου Παστέλιους μου φαίνεται δεν έχεις προϋπηρεσία... στο πατάρι... Θα είχαν δει τα γλυκά αθώα ματάκια σου τόσα πολλά που δεν θα σου έκαναν καν εντύπωση αυτά... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 ΚΩΛΑΔΙΚΑ..............Εκτειθεσαι με τετοια λαθη!!!!!!!! :D :D Welcome back baby! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση