takisffff Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2012 Ρε παιδιά που μπορώ να βρω τα ακουστικά των πανελληνίων?Εχω βρει μόνο 2011 κ 2012.Τα υπόλοιπα αγνοούνται.Ακόμη κ στο site του υπουργείου μόνο τα τα γραπτά βρίσκω.mp3 πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2012 τι είναι τα ακουστικά πανελληνίων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2012 Εννοείς αυτά που έπεσαν στο ειδκό μάθημα ''έλεγχος ακουστικών ικανοτήτων''; Δεν ξέρω... Ήθελα να τους ρίξω και γω ματιά όταν ολοκληρώσω το θεωρητικό ξεσκόνισμα...μπορεί να μου την βιδώσει αν ξαναδώσω και να πάω στο μουσικό. (αν δεν με διώξουν στο face control) ;D Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takisffff Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2012 Εννοείς αυτά που έπεσαν στο ειδκό μάθημα ''έλεγχος ακουστικών ικανοτήτων''; Ναι αυτό εννοώ.Δεν τα βρίσκω πουθενά.Κ απ ότι βλέπω κανείς δεν ξέρει ή δεν έχει διαβάσει το θέμα για να απαντήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2012 Υπάρχει κανείς τελικά που να ξέρει που μπορούμε να τα βρούμε; Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2012 το 1ο αρχείο λέτε? http://www.musictheory.gr/category/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82/feed/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takisffff Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2012 Ναι το πρώτο κ το τρίτο.Αυτά τα δύο έχω βρει μόνο.Πριν το 2010 όμως δεν υπάρχει πουθενά τίποτε.Γι αυτό έκανα ερώτηση στο φόρουμ.Τουλάχιστον αν τα έχει κάποιος συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια ας τα ανεβάσει κάπου να μας δώσει ένα λινκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση