cigaret13 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2012 Εντάξει δεν είναι άξιο κριτικής,αλλά ρε γαμώτο μ'άρεσε, τραγουδάει κι ο μικρός μου γιός... Γράψαμε μαζί τους στίχους και τους έντυσα με μια απλή μουσικούλα προσπαθώντας να μοιάζει με Hip Hop (τώρα τελευταία έχει κόλλημα με αυτήν την "μουσική",οπότε...).Θα μου πείτε τώρα γιατί το ανέβασα,θα σας γελάσω..... ::) Hip_Hop_Billy.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2012 Χαριτωμένο είναι….και εφόσον περάσατε καλά με τον υιό κατά τη διαδικασία, πολύ καλά κάνατε! Ωραίος και ο ήχος…πλάκα έχουν οι στίχοι, ωραίος και ο μπόμπιρας. Να τον χαίρεσαι, και να περνάτε πολύ καλά! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2012 Eίδες απαιτήσεις που έχουν τα οκτάχρονα ;) Έχω και εγώ δύο τέτοια ;D ;D ;D Ωραίος ο μπόμπιρας :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2012 Μόλις διάβασε τα σχόλιά σας παιδιά και ξετρελάθηκε (χοροπηδάει μέσα στο δωμάτιό του τώρα),όντως περάσαμε πολύ ωραία σήμερα το απόγευμα,από αύριο blues!!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2012 Ωραίος ο μικρός :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση