metalmike Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2012 Ανάμεσα σε αυτές τις 2, μακράν τη Schecter! +1 http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
babisgibson Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2012 με βολευει με λιγα λογιΑ η ιβανεζ αλλα μ αρεσει ο ηχος της σεκτερ..και εστω οτι διαλεγω..τις εχω τσεκαρει απο ebay .δηλαδη απο αμερικη.μου εχουν πει οτι κατα τη διαρκεια τησ μεταφορασ βγαινουν πολλα τα εξοδα αποστολης..ισχυει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2012 με βολευει με λιγα λογιΑ η ιβανεζ αλλα μ αρεσει ο ηχος της σεκτερ..και εστω οτι διαλεγω..τις εχω τσεκαρει απο ebay .δηλαδη απο αμερικη.μου εχουν πει οτι κατα τη διαρκεια τησ μεταφορασ βγαινουν πολλα τα εξοδα αποστολης..ισχυει?? Θα πληρώσεις πολλά στο τελωνείο, δεν αξίζει. Γιατί θες να την πάρεις από Αμερική; http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
babisgibson Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2012 οταν λεσ πολλα??? α γιατι τη βρήκα εκει μονο μεταχειρισμενη και τη βρηκα και φθινα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
babisgibson Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2012 οταν λεσ πολλα??? α γιατι τη βρήκα εκει μονο μεταχειρισμενη και τη βρηκα και φθινα.. φθηνά ** Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2012 οταν λεσ πολλα??? α γιατι τη βρήκα εκει μονο μεταχειρισμενη και τη βρηκα και φθινα.. E χοντρικά υπολόγισε να πληρώσεις το 1/3 ή 1/4 της αξίας της κιθάρας...δεν ξέρω και πόσο την έχεις βρει για να σου πω αλλά παίζει εν τέλει να σου βγει πιο ακριβά και από το να την έπαιρνες καινούργια από κάπου αλλού! Ψαξ'το λίγο καλύτερα... http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pinhead Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2012 Για την ιστορια η hellraiser ειναι setneck.Την εχω εδω και 4 χρονακια και ειμαι υπερικανοποιημενος. never compromise tone for features.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2012 με βολευει με λιγα λογιΑ η ιβανεζ αλλα μ αρεσει ο ηχος της σεκτερ..και εστω οτι διαλεγω..τις εχω τσεκαρει απο ebay .δηλαδη απο αμερικη.μου εχουν πει οτι κατα τη διαρκεια τησ μεταφορασ βγαινουν πολλα τα εξοδα αποστολης..ισχυει?? Μην πάρεις απ το ebay μεταχειρισμένη. Ειδικά απ την Αμερική. Το κόστος μεταφοράς/τελωνείου και η κατάστασή της αποτελούν μεγάλο ρίσκο(μιλώ εκ πείρας). Μόνο ολοκαίνουργιες έχω πάρει από ebay-Ευρώπης(uk, de, fr) κι ήταν άριστες & σε καλή τιμή. Αν θέλεις, ψάξε ebay uk, gr, de ή βάλε αγγελία ζήτησης εδώ στο smart noiz ή κάνε μια έρευνα στα μεταχειρισμένα στην Ελλάδα. Θα πετύχεις πολλές καλές προσφορές σε άριστες τιμές και δυνατότητα να τις δοκιμάσεις από κοντά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση