black_sheep Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 καλημέρες , που μπορώ να βρω τα specs τον μανικιών στις fender & squer tele,θελω να ταιριαξω στην affinity ενα μανικι λίγο ποιο άνετο , μου αρεσουν οι διαστάσεις της ακουστικης μου 42 mm στην μεριά του nut to heel ειναι 53mm τέρμα μπροστά το πρόσωπο και το nut 42 (το μανισιο μανικι ειναι 40αρι και μου φαινετε πολυ μικρό μαλλων προοριζεται για κινεζουν με μικρά δάχτυλα? ) επισεις κανενας καλος maniko-seller - ebayer ;D οικονομικος ; διοτι δυστηχως δεν παιρνει καθολου ρουτερ το σώμα για να ταιριαξω ενα οποιοδήποτε. μπλουζάκι και άγιος ο θεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stakiko Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Με βαση την γεφυρα υπολογιζεται η διασταση! Αν ο λαιμος ειναι μικροτερος τοτε λογο spacing οι ακριανες χορδες θα βγαινουν απ εξω η θα ειναι στα ορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
black_sheep Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Με βαση την γεφυρα υπολογιζεται η διασταση! Αν ο λαιμος ειναι μικροτερος τοτε λογο spacing οι ακριανες χορδες θα βγαινουν απ εξω η θα ειναι στα ορια. πως υπολογιζεται δηλαδή , η γεφυρα ειναι 6-Saddle Top-Load Tele® Bridge απο οτι γράφει στα specs http://www.fender.com/en-GR/products/search.php/?partno=0310203550 , επείσης ο λαιμος ειναι παντα μικροτερος απο την γέφυρα δε εχω δει το αντιθετο μιλαω για την 6αρα με τα βαγονακια οχι την vintange καθως δε εχω δει ποτε μου απο κοντα μπλουζάκι και άγιος ο θεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stakiko Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 οπως βλεπεις το μανικι ξεκιναει απο το nut σε 42πχ και στο τελευταιο ταστο συνηθως ειναι 56mm. (Αναλογα την κιθαρα) Το 56mm βγαινει απο το string spacing της γεφυρας για να ταιριαξει ακριβως χωρις να εχει μεγαλα η μικροτερα κενα στις ακρες. Ελπιζω να εγινα σαφης. ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stakiko Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Με λιγα λογια μπορεις να βαλεις μανικι με ποιο φαρδυ nut, η διασταση στο heel θα μεινει αναγκαστικα η ιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
black_sheep Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 ναι καταλαβαινω τι λες , αρα εφοσον βλεπω οτι ολες οι fender εχουν ιδιες διαστασεις στο heel τοτε με με μια 6αρα γεφυρα απο μια fender standar δε θα ειχε προβλημα αν την ανοιγα τις ιδιες τρυπες αμφιβαλλω αν εχει και τωρα βασικα με την δικια του γεφυρα , φυσικα το μανικι θα ειναι πλατυ και δεν θα βγαινουν οι μι γιαυτο το λογο το αλλαζω αλλωστε με αυτο http://www.stewmac.com/shop/Bodies,_necks,_wood/Electric_guitar_necks/Replacement_Neck_for_Tele_Guitar.html εγώγ φοβαμαι μην κατσουν στραβα οι μαγνητες και δε πεφτουν σωστα πανω στις χορδες . μπλουζάκι και άγιος ο θεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση