Stoner Jackass Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2012 Κοίτα και πλαίσιο μεριά. Πήρα για πλάκα το ηχείακι των 2 watt στα δέκα ευρώ και δίνει τρελό πόνο. Με 29 ευρώ έχει πιο δυνατό set που πιστεύω θα σε καλύψει ανετότατα σε καυτή παραλία.8) hXXp://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/MP3-MP4/MP3-iPod-Speakers/Turbo-X-Speakers-Mobi-III-2-0-Black-MM-1015B_BLACK.htm Και μαμώ την καγκουριά. :D Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnymag Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2012 απο αυτα τα ηχιακια δεν εχω και πολυ καλες εντυπωσεις.εψαχνα κατι ποιοτικοτερο αν υπαρχει σε τετοια τιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2012 Τα έχεις δοκιμάσει ή έτσι σου είπανε; Πάντως εμένα με βολεύουν τρομερά.Τα χρησιμοποιώ ακούγοντας κομμάτια παίζοντας παράλληλα για ear training. Η ένταση με έχει καλύψει ενώ ακόμα και στο μέγιστο volume δεν παραμορφώνουν καθόλου. Ένα μικρό τηγάνισμα το έχουν όμως δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό. Το ποσό που έδωσα επίσης μου επιτρέπει να μην ιδρώνω αν πέσουν από ύψος. ;) Τι να σου πω... Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2012 εψαχνα κατι ποιοτικοτερο αν υπαρχει σε τετοια τιμη κοντα στα 20-30ε .... ::) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnymag Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2012 Τα έχεις δοκιμάσει ή έτσι σου είπανε; Πάντως εμένα με βολεύουν τρομερά.Τα χρησιμοποιώ ακούγοντας κομμάτια παίζοντας παράλληλα για ear training. Η ένταση με έχει καλύψει ενώ ακόμα και στο μέγιστο volume δεν παραμορφώνουν καθόλου. Ένα μικρό τηγάνισμα το έχουν όμως δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό. Το ποσό που έδωσα επίσης μου επιτρέπει να μην ιδρώνω αν πέσουν από ύψος. ;) Τι να σου πω... τα χω ακουσει σε φιλο. ξερω οτι δεν μπορω να βρω κατι πολυ καλο απλα επειδη δεν εχω και την καλυτερη εντυπωση απο τα turbox εψαχνα μπας και υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα. ευχαριστω για τις προτασεις σας και μαλλον σε αυτα θα καταληξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MetalMan Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2012 Δεν κανείς κατι τέτοιο; http://www.instructables.com/id/LM386-Audio-Amplifier/ Θα έχεις και την εμπειρία του DIY Guitars: Yamaha EG112 Yamaha PAC120 Epiphone Les Paul Custom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2012 Τσεκαρε και κάτι τέτοιο. http://www.skroutz.gr/s/1999170/Crystal-Audio-Ovale-G.html Φαίνεται καλή και ποιοτική λύση με εξτρα δυνατοτητες. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnymag Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2012 βρεθηκε ενας μικρος ενισχυτης κιθαρας τελικα και βολευτηκαμε.ευχαριστω ολους για τις προτασεις τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση